Şimdi Ara

hepsiburada 256 MB ddr2 bellek 7YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd72025

Urun OEM diyor, ancak google dan arayinca HP nin yedek parcasi oldugu goruluyor. Su an 42 adet varmis. Artik 256 MB bellek satilmiyor, ancak yine de fazla para yatirmadan eski bilgisayarini calisir vaziyete getirmek isteyenler icin degerlendirilebilecek bir firsat. 512 lerin 14 dolar seviyesinde oldugunu dusunursek hele.

• eski bilgisayarlada pek ddr2 bulunmasa da, yedek açısından alınabilr. kendi çapında teknik destek verenlerin işine baya yarar :)
  • artik 2 yillik bilgisayarlara eski diyoruz :)
  • yaw ben ddr 400 kullanıyorum ddr 2 mi oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

yaw ben ddr 400 kullanıyorum ddr 2 mi oluyor?

hayır
  • 256 mı :D satııyormu hala abi ya
  • abiler işine yarayanlar vardır hala olmaz olurmu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 96-128 GB DDR5 Ram
    geçen ay açıldı
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi bana 2 gb ram yetmiyor

sende 1 gb kullanıyorsun m.ö. kalan ramler bunlar bıyrın bıyrın :D:D:D:D
  • 2 GB ram yetmiyor tamam da , benim halen daha 256 MB ram e sahip notebook um gayet guzel isimi gormeye devam ediyor. :) her makine illaki birinin beklentisini karsilar. ne bilim ufak bir cocuk icin basit oyunlari calistiracagin bir makine olur mesela. Benim ufak kardesler halen daha 512 MB ram e sahip bir p3 833 ile ugrasiyorlar, ancak cidden ugrasiyorlar, o makinede ogrendiler herbisii, kiriyorlar, bozuyorlar, yeniden kuruyorlar, lego gibi bisi oldu onlar icin. neyse yer olur 4GB yetmez, yer olur 128 MB bile fazla gelir .
  • tamam abi 256 mb sat 2 gb sat tak sök n biliyim ama kızma bizde ufaktan ufaktan başladık hemen 2 gb a yerleşmedik ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.