Şimdi Ara

Hepsiburada %10-18 KDV İndirimi Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
219
Cevap
5
Favori
22.595
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1600-1700 tl arası gözüne çarpan laptop varsa paylaşırmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unchange U kullanıcısına yanıt
    Kağıt üstündeki değerleri gayet iyi. Ofiste var. Evede aldım. 24 olarak bu özelliklerde ips monitör yok gibi. Hb de yorumlara hatta nette incelemelerede bakabilirsin.

• Uygun fiyatlı ve şık bir kasa tavsiyesi bekliyorum ölücü yoldaşlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: mrrobot21

1600-1700 tl arası gözüne çarpan laptop varsa paylaşırmısınız

http://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-510-intel-core-i5-7200u-8gb-1tb-gt940mx-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80sv00f8tx-p-HBV000003Q21B?magaza=Hepsiburada

1950 ama piyasaya göre gayet ucuz. Ekran kartı, full HD olması, ekran kartının da Dota 2, CS: GO vs. için yeterli olması iş görür özellikleri. Tabii kullanıcı deneyimlerini araştırmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Evet mat. Çok güzel monitör. Ofistede var bi tane. Memnum oldugum için evede alıyorum. Gözü falan hiç yormuyor. Bu fiyata 24 çok iyi.

AOC i2369Vm siparişini iptal edip bunu aldım
  • quote:

İps monitör takip ediyordum. Vx2476 810 civarı idi hep. Şuan 694 tl olmuş. İyi.fiyat. Sipariş geçtim bi tane.

hocam bende 2 aya pc topluyucam ama sanırım fiyatı uygun duruyor bende mi alsam acaba? 2 ay bekletsem sıkıntı olur mu
  • swordwolf kullanıcısına yanıt
    Hocam ben migros indiriminde i3 lü hp 980 aldım bozuk iade ettik yenisini vermediler artık hepsi bana pahalı geliyor

• Bu kampanya ne zamana kadar sürecek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip ettiğim bir ram var, normal fiyatı 240 bir baktım 260 olmuş yersen kdv indirimi ile gene 240 a alıyorsun.

• çabuk mining 'ciler gelmeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Arada bi kampanya oluyo. Eğer imkanım varsa kaçırma derim. Tam f/p ürünü. Ama eğer oyuncu isen vx2457 modeli daha uygun olur. 1 ms 75hz freesync felan.

• One Punch O kullanıcısına yanıt
    Bu daha iyi. Aoc : 50:000:000 6ms vievsonic 80:000:000 4ms. Extra olarak görüş açısı rgb oranı ve gözü koruyan diğer teknolojiler daha iyi. Ve daha yeni.

• dip fiyattan gaming kulaklık arıyorum yeterki dip fiyat olsun marka önemli değil
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    Bi çoğu ürün aynı fiyatta. Belki 5-10 tl ucuzlamış olabilir. ama fiyatı düşenlerde yok değil.

• quote:

İps monitör takip ediyordum. Vx2476 810 civarı idi hep. Şuan 694 tl olmuş. İyi.fiyat. Sipariş geçtim bi tane.

hocam ürün linkini paylaşabilir misiniz?
  • ne zaman bitiyor acaba yarın alabilir miyiz ki ? sizce geceden bitirrirler mi kampanyayı
  • 730 liraya 1050ti buldum ama kaçtı. Rx 560'a talim

edit: butceme gore iyi kotu bir sistem kurdum kargo dahil 1525 lira tuttu, ayni sistem teknobiyotik’te (kasa haric, kasayi bulamadigimdan 20 lira daha az fiyattaki bir kasayi koydum) 1770 liraydi sanirim. Ki 1050Ti’ye yetisebilsem daha da karli olacakti muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 19 Temmuz 2017; 23:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

730 liraya 1050ti buldum ama kaçtı. Rx 560'a talim

edit: butceme gore iyi kotu bir sistem kurdum kargo dahil 1525 lira tuttu, ayni sistem teknobiyotik’te (kasa haric, kasayi bulamadigimdan 20 lira daha az fiyattaki bir kasayi koydum) 1770 liraydi sanirim. Ki 1050Ti’ye yetisebilsem daha da karli olacakti muhtemelen.

hocam hangi parçaları aldnızın özelden yada burdan yazar msıınız bende 2 ay sonra toplayacaktım ama hbde taksit oluyor şimdi peşin fiyatına toplayayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.