Şimdi Ara

Hepsi express 700 gr kaşar 15 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen aldık iptal ettiler,bizden uzak olsun Hepsiexpress.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 30 Haziran 2021; 9:24:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 17 arası özel indirim oranı oluyor onu bekleyin

• hep sütaşlar 15 tl oluyor ne hikmetse

• yasin_92 kullanıcısına yanıt

marketten markete değişiyor markası. bende mesela kim market teksüt ü 15 lira yapmış, demar market içim i 15 lira yapmış

• sabahki siparşi iptal edip tekrar verdim 75/25 daha düştü

• Alıyoruz da iptal ediyorlar uyduruk bir altyapı ve uygulama üç siparişimden ikisi iptal oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 75/25 ile güzel kombo oldu.

Piyasadaki kaşar peynirler!inin %90 ında koruyucu madde var. Sütaş, Migros ve bir iki markada koruyucu yok.

• 3 gündür bakıyorum süpermarket hep kapalı kim bu kadar sipariş geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

sabahki siparşi iptal edip tekrar verdim 75/25 daha düştü

75/25 kod mu

• ahmetsoul kullanıcısına yanıt
    75 üzerine indirim yapıyor. kod yok genel genel

• bulunduğum bölgedeki carrefour da dikkatimi çekti kampanyalı ürünler kampanya gününde bulunmuyor,satıştan kaldırılıyor ama ertesi gün yeniden satışa çıkıyor.Çok enterasan

• Onur Market ;

58,39₺ Namet Kangal Sucuk 1kg
    15₺ Sütaş Kaşar 600gr
    12₺ X ürün (şarküteri olmayacak)
    75₺ Toplam
    75/25 ile birlikte ödenecek tutar 58-59₺

1.si ürün 1kgden fazla ayarlanirsa tutar artar diyorum
    2.si ürün 1kgden azsa indirim iptal olma ihtimali diyorum
    3.sü ürün ısıl işlem mi fermente mi bilemiyorum
    Bu sebeplerden dolayı düşünme aşamasında kaldım.
    35-40 liraya sucuk alınmış olunuyor.

Piyasa mı böyle, burada mı böyle bilmiyorum ama cumhuriyet falan 150 olmuş , yuh dedim. Bazılarında namet de 99-100₺. Bir tek Onur'da 72,90₺ (%20 ile 58 küsür)

Hepsi express 700 gr kaşar 15 tl

• Carrefourun kaşarı, çoğu bilindik tost peynirinden güzel, tosta iyi gidiyor, 2 tane aldım ben de

• Cama kocaman %70 indirim yazıp içeri müşteri çeken ama sadece dandik birkaç ürüne indirim yapan zihniyetin modern keriz avlama yöntemi. Ayrıca güya öyle uyanıklar ki kaşarı faturaya bedava yansıtıyorlar, eğer ürünleri bir indirimle aldıysanız diğer ürünler indirime uğramıyor. Sonra kaşar kalmadı diye aradıklarında, kaşarı iptal edip diğerlerini gönderin derseniz tüm indirim gidiyor. Dikkat edilmeli, böyle bir durumda tüm siparişi iptal edin kurtulun.

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

Hocam böyle kampanyalarda gramajlı şeylerden uzak durun. Bir yolunu bulup gramajdan geçiriyorlar.

• Açık market bulabilsem ben de sipariş vereceğim de ne mümkün.. Günlerdir 75/25 100/25 ya da 120/30 indirimleri var, artı bu şekilde ve yine saatlik olarak başka indirimler de var.. Birleştirince birçok ürün bedavadan biraz pahalıya geliyor ama gel gör ki sipariş veremiyorum.. Çünkü bölgemde tek bir market var o da sürekli kapalı.. Ahh Hepsiburada adına yakışır bir hâle getiren keşke bu işi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün böyle indirimden 1 kg çay söylemiştim 500 gr yollamışlar. Canlı desteğe bağlanmak kafadan 1 saat sürüyor. Tamam indirimler güzel ama çok rezil hizmet veriyorlar.

• Son dönemde güzel kampanyalar yapıyorlar. Şimdilik bir sorum yaşamadım. Getir, Trendyol, HB yüzünden Migros'un yolunu unuttum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.