Hepsi express 700 gr kaşar 15 tl

-
-
Geçen aldık iptal ettiler,bizden uzak olsun Hepsiexpress.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 30 Haziran 2021; 9:24:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 17 arası özel indirim oranı oluyor onu bekleyin
hep sütaşlar 15 tl oluyor ne hikmetse
-
marketten markete değişiyor markası. bende mesela kim market teksüt ü 15 lira yapmış, demar market içim i 15 lira yapmış
-
sabahki siparşi iptal edip tekrar verdim 75/25 daha düştü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıyoruz da iptal ediyorlar uyduruk bir altyapı ve uygulama üç siparişimden ikisi iptal oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
75/25 ile güzel kombo oldu.
Piyasadaki kaşar peynirler!inin %90 ında koruyucu madde var. Sütaş, Migros ve bir iki markada koruyucu yok.
3 gündür bakıyorum süpermarket hep kapalı kim bu kadar sipariş geçiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
sabahki siparşi iptal edip tekrar verdim 75/25 daha düştü75/25 kod mu
-
75 üzerine indirim yapıyor. kod yok genel genel
bulunduğum bölgedeki carrefour da dikkatimi çekti kampanyalı ürünler kampanya gününde bulunmuyor,satıştan kaldırılıyor ama ertesi gün yeniden satışa çıkıyor.Çok enterasan
-
-
Carrefourun kaşarı, çoğu bilindik tost peynirinden güzel, tosta iyi gidiyor, 2 tane aldım ben de
Cama kocaman %70 indirim yazıp içeri müşteri çeken ama sadece dandik birkaç ürüne indirim yapan zihniyetin modern keriz avlama yöntemi. Ayrıca güya öyle uyanıklar ki kaşarı faturaya bedava yansıtıyorlar, eğer ürünleri bir indirimle aldıysanız diğer ürünler indirime uğramıyor. Sonra kaşar kalmadı diye aradıklarında, kaşarı iptal edip diğerlerini gönderin derseniz tüm indirim gidiyor. Dikkat edilmeli, böyle bir durumda tüm siparişi iptal edin kurtulun.
-
Hocam böyle kampanyalarda gramajlı şeylerden uzak durun. Bir yolunu bulup gramajdan geçiriyorlar.
-
Açık market bulabilsem ben de sipariş vereceğim de ne mümkün.. Günlerdir 75/25 100/25 ya da 120/30 indirimleri var, artı bu şekilde ve yine saatlik olarak başka indirimler de var.. Birleştirince birçok ürün bedavadan biraz pahalıya geliyor ama gel gör ki sipariş veremiyorum.. Çünkü bölgemde tek bir market var o da sürekli kapalı.. Ahh Hepsiburada adına yakışır bir hâle getiren keşke bu işi..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün böyle indirimden 1 kg çay söylemiştim 500 gr yollamışlar. Canlı desteğe bağlanmak kafadan 1 saat sürüyor. Tamam indirimler güzel ama çok rezil hizmet veriyorlar.
-
Son dönemde güzel kampanyalar yapıyorlar. Şimdilik bir sorum yaşamadım. Getir, Trendyol, HB yüzünden Migros'un yolunu unuttum.
En Beğenilen Yanıtlar

Geçen aldık iptal ettiler,bizden uzak olsun Hepsiexpress.
|
Benzer içerikler
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- pegasus doğum günü indirimi
- gittigidiyor yayın
- windows 11 pro ürün anahtarı ücretsiz
- pckolik indirim kodu
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X