Şimdi Ara

Hepinizi Ubisoftu Protestoya çağırıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz üzere üçkağıtçı Microsoftun tehditleri üzerine Ubisoft ps4 kullanıcılarını hiçe sayarak Unity ve Far cryı 900p 30fps çıkarıyor. Neymiş xbox daha zayıfmış 1080p çalıştıramıyormuş. Neymiş konsollar arasında fark olmasınmış. Ya arkadaş ayıp ya Konsol pcninin önünü keser de konsol konsolun önünü niye kesiyor. Yapamıyorsan adam akıllı konsol bırak ps4ü olanlar temiz temiz oynasın. Ne elde ettin yani böyle saldırgan tavırlarla.
    Sözün özü çoğu firmaya böyle tehtitler geliyor dolandırıcı Microsoft tarafından. Ama her firma Ubisoft gibi hemen itaat etmiyor. Lütfen boykota katılın. Bende alacaktım unity ama vazgeçtim. Almam elimden geldiğince de aldırmam. Zaten micro satın alma getirmişler. O da ayrı bir komedi ve soygun türü. Senaryo boyunca biriktirip toplayabildiğiniz parayı şak diye parayla alabiliyorsunuz. Haliyle ciddi fark yaratır bu hele ki coop bir oyunda.

[Us Psn Kullananların Aşağıyı Okumasına Gerek Yok]
    Bir başka konu fiyatlar. Bildiğiniz gibi steam Tl oldu tüm oyunlar ucuzladı ama her ne hikmetse sevgili Ubisoftun oyunlarının fiyatı arttı. Psndede bugün gördüm far cry ve unity 260tl . Gold edition 315. Ki biz 209 tlleri bile eleştirirdik. Bunlar fiyatları iyice uçurdu bizi enayi olarak görüyorlar. Resmen ****rrent diye bağırıyorlar. Bu sese kulak vermek lazım. Ben kendi üzerime düşeni yapıcam pcde tertemiz oynar silerim. Sizlere de aynısını tavsiye ederim.

UBISOFT

Aslında çok da severim ubisoft oyunlarını(özellikel ac serisi) ama olmadı ubisoft. Önce kullanıcıyı adam yerine sayacaksın ve fragmanı oyundan 100 kat iyi grafiklerle tanıtmayacaksın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 1 Kasım 2014; 20:20:16 >

• Watch dogs da çıkmaya yakın downgrade yemiş, oyunun çıkmasını bekleyenlere hayal kırıklığı yaşatmıştı. Umarım Ubisoft bu saçma kararından oyunlar çıkmadan önce vazgeçer ve ps4 ün gücüne yaraşır kalitede grafikler ve fps değerleri görürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

Watch dogs da çıkmaya yakın downgrade yemiş, oyunun çıkmasını bekleyenlere hayal kırıklığı yaşatmıştı. Umarım Ubisoft bu saçma kararından oyunlar çıkmadan önce vazgeçer ve ps4 ün gücüne yaraşır kalitede grafikler ve fps değerleri görürüz.

Bu oyunlarda olan oldu artık. İlerisi için dediğim gibi boykot etmemiz gerekiyor. Ben ps4ümde 1080p 60fps ac oynamak istiyorum. Unity olmadı bir dahaki olmak zorunda. Sırf xbox 1080p çalıştırmıyor diye 900p sunacaksa ben almam. Alana da hoş bakmam çünkü biz alırsak gene 900p çıkacak.
  • türk psn diyip duruyosunuzda türk psn diye bir şey yok bildiğin ingiltere psn i kiralamışlar türkce icerikleri oradan dağıtıyolar kirasınıda bizden alıyorlar oyunlar aracılığı ile .. ülkemizdeki vergiler oyun fiyatlarını bu noktaya taşıyor
  • AC serisini pek sevmem ama Far Cry serisinin takipçisiyimdir, Ubisoft a küçükte olsa tepki olarak oyunu psn den ön sipariş yapmayacağım, oynadıktan sonra satışa çıkaran birisinden alacağım, 1 oyun daha az satsın maksat.

• Ubisoftun ben bu konuda açıklama yaptığını ve yanlış anlaşıldığını söylediğini gördüğümü hatırlıyorum.

http://tr.ign.com/assassins-creed-unity/65736/news/ubisofttan-900p-konusu-hakkinda-aciklama-geldi
  • Şimdi bu oyun xçöp yüzünden mi PS4'de 900 P

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ubisoft bize bahmiiiii

steamde artan sadece ubi oyunları değil ayrıca tr psn diye de birşey yok

• Durum böyle bile olsa dostum Unity nin PS4 resimleri gösteriyorki 900p ama medium ayarda bir oyun var elimizde.
  • AC serisini severim ama bu oyunu kesinlikle almayacam en azından ucuzlayana bayatlayana kadar...

• Ya tamam ingiltere psne bağlı olduğunu bizde biliyoruz. Zaten fiyatlarda onunde etkisi vardır mutlaka. Ama fiyatlar aynı değil diye biliyorum.
    Hemde bizim alışveriş yaptığımız yer tr psn diye geçiyor en azından kullanıcılar arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Ya tamam ingiltere psne bağlı olduğunu bizde biliyoruz. Zaten fiyatlarda onunde etkisi vardır mutlaka. Ama fiyatlar aynı değil diye biliyorum.
    Hemde bizim alışveriş yaptığımız yer tr psn diye geçiyor en azından kullanıcılar arasında.

Senin aranda gecmesiyle fiyati öyle olmuyor işte. Fiyat işine gelmiyorsa ki benim gelmiyor us kullan amerikalilar kazansin. 2k de steamde yükseltti fiyatlari.

• Cahillerle tartışamazsınız. Tartışsanızda yanlışlarını size doğru olarak sürerler her şekilde. Konsolda RDR'yi 540p oynayıp burda neredeyse anlayamayacağız farklar yüzünden sızlanmanız çok garip. Neden gidipde Sony'yi Drive club yüzünden protesto etmiyorsunuz onuda merak ediyorum? Adamlar ne oyunu düzgün çıkarabildi nede bedava vericez diyerek reklamını yaptıkları Plus sürümünü verdiler. Evet Xbox yüzünden Ps4'ede 900p geliyor oyun , Microsoftun el altından ubisoft ile yaptığı anlaşmalar sonucunda. Ama sanki bu oyun 1080p 60 fps çalışacakmış gibi davranmayın. Zaten konsolun gücü en fazla 1080p 30 Fps seviyesinde çalıştırmaya yeticekti.Neden çünkü Ubisoft üçüncü parti bir firma. Neden uğraşsınki?Birinci parti bir firmaymış gibi eleştirmeniz anlamsızca.Burda HD çözünürlükden Full Hd çözünürlüğe bir geçiş olmayacak. Çok küçük farklardan söz ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 1 Kasım 2014; 19:47:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Ya tamam ingiltere psne bağlı olduğunu bizde biliyoruz. Zaten fiyatlarda onunde etkisi vardır mutlaka. Ama fiyatlar aynı değil diye biliyorum.

Senin aranda gecmesiyle fiyati öyle olmuyor işte. Fiyat işine gelmiyorsa ki benim gelmiyor us kullan amerikalilar kazansin. 2k de steamde yükseltti fiyatlari.

Ben ubisoftu örnek verdim birsürü firma var tabi steamde soygun fiyatlarla satan. Zaten tr psnden bir şey almadım. İnternetten indirimle falan alıyorum genelde ben. Ya da 2. el alırım . Bu fiyatlarla mümkün değil almam. Steam gibi olsa muhteşem olur ama. Valla bana bir yerde steam gibi olacaklar gibi geliyor. O seviyede olmasa da steam geri adım atmazsa mecbur kalacaklar illaki. Yoksa kim niye alsın. Us psn fiyatlarına çekseler kafi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Cahillerle tartışamazsınız. Tartışsanızda yanlışlarını size doğru olarak sürerler her şekilde. Konsolda RDR'yi 540p oynayıp burda neredeyse anlayamayacağız farklar yüzünden sızlanmanız çok garip. Neden gidipde Sony'yi Drive club yüzünden protesto etmiyorsunuz onuda merak ediyorum? Adamlar ne oyunu düzgün çıkarabildi nede bedava vericez diyerek reklamını yaptıkları Plus sürümünü verdiler. Evet Xbox yüzünden Ps4'ede 900p geliyor oyun , Microsoftun el altından ubisoft ile yaptığı anlaşmalar sonucunda. Ama sanki bu oyun 1080p 60 fps çalışacakmış gibi davranmayın. Zaten konsolun gücü en fazla 1080p 30 Fps seviyesinde çalıştırmaya yeticekti.Neden çünkü Ubisoft üçüncü parti bir firma. Neden uğraşsınki?Birinci parti bir firmaymış gibi eleştirmeniz anlamsızca.Burda HD çözünürlükden Full Hd çözünürlüğe bir geçiş olmayacak. Çok küçük farklardan söz ediyoruz.

Kardeşim driveclub konusuna ve plus konusuna bakarsan ne kadar eleştirdiğimi görürsün. Facebook sayfasına bile yazdım. Ama dinlemiyor işte adamlar. En temiz yol boykot.
    Ayrıca 1080p 30fps çıkardılarda neden 60fps olmadı mı dedik. 1080p havada karada çalıştırıyor. 60 fps ne derece kaldırıyor pek bilgim yok ama 60fps oyunlar varsa demekki olabiliyor. Exl oyunları görüyoruz. Neden uğraşsınki diyorsun? Kaç tane oyun 900p yapıyor PS4te? Yapamaz. Alamayız olur biter. Görecekler zaten kendileri de illa etkileyecek. Hardcore oyuncu kesinlikle almaz anca aldığı oyunu d&r a gidip resimlerine göre seçen kitleyi kandırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 1 Kasım 2014; 19:58:53 >

• quote:

Cahillerle tartışamazsınız. Tartışsanızda yanlışlarını size doğru olarak sürerler her şekilde. Konsolda RDR'yi 540p oynayıp burda neredeyse anlayamayacağız farklar yüzünden sızlanmanız çok garip. Neden gidipde Sony'yi Drive club yüzünden protesto etmiyorsunuz onuda merak ediyorum? Adamlar ne oyunu düzgün çıkarabildi nede bedava vericez diyerek reklamını yaptıkları Plus sürümünü verdiler. Evet Xbox yüzünden Ps4'ede 900p geliyor oyun , Microsoftun el altından ubisoft ile yaptığı anlaşmalar sonucunda. Ama sanki bu oyun 1080p 60 fps çalışacakmış gibi davranmayın. Zaten konsolun gücü en fazla 1080p 30 Fps seviyesinde çalıştırmaya yeticekti.Neden çünkü Ubisoft üçüncü parti bir firma. Neden uğraşsınki?Birinci parti bir firmaymış gibi eleştirmeniz anlamsızca.Burda HD çözünürlükden Full Hd çözünürlüğe bir geçiş olmayacak. Çok küçük farklardan söz ediyoruz.

Aynen herkes DriveClub in Plus a tamamen ucretsiz verilecegini unuttu. Sony bu aralar cok yalanci olmaya basladi sozlerini tutmamaya basladi.
    Ayrica konuyu acan arkadasim cok iyi dusunmussunde forumda bunu yapabilecek insan sayisi coook az .Ondan dolayi tepki gostermeyi bilmedigimizden oyunlara Tr dil bile eklemiyorlar.Bizi umursamayanlarin oyununu almazsak olcekmisizcesine alip oynuyorlar.
    DriveClub okadar sorunu gectim Plus in ucretsiz ilk aciklanan oyunu verilmedi ve hala sanki Sony babalarina aitmiscesine savunanlar var.Para verip aldiginiz urunde/urune ait yan urunlerdeki sorunlari elestirin ve elestirmekle kalmayip tepkinizi gosterin.Ama bu forumda ve ulkemizde bu cok zor cunku her oyun Dilimize cevirilerek cikiyor almazsakta oluruz.

• Keşke her firma Rockstar kadar kaliteli ve sözünün eri olabilse..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

quote:

Aynen herkes DriveClub in Plus a tamamen ucretsiz verilecegini unuttu. Sony bu aralar cok yalanci olmaya basladi sozlerini tutmamaya basladi.
    Ayrica konuyu acan arkadasim cok iyi dusunmussunde forumda bunu yapabilecek insan sayisi coook az .Ondan dolayi tepki gostermeyi bilmedigimizden oyunlara Tr dil bile eklemiyorlar.Bizi umursamayanlarin oyununu almazsak olcekmisizcesine alip oynuyorlar.
    DriveClub okadar sorunu gectim Plus in ucretsiz ilk aciklanan oyunu verilmedi ve hala sanki Sony babalarina aitmiscesine savunanlar var.Para verip aldiginiz urunde/urune ait yan urunlerdeki sorunlari elestirin ve elestirmekle kalmayip tepkinizi gosterin.Ama bu forumda ve ulkemizde bu cok zor cunku her oyun Dilimize cevirilerek cikiyor almazsakta oluruz.

Nerden başlasak kar. Zaten oyunu forumdan falan takip eden hardcore player- veya bilinçli player çok az. Ama kar kardır. Bu 900p olayı dünya geneli olduğu için her yerden protestolar gelir eminim. Kimi tornt indirir kimi hiç almaz, kimi pcde alır. Herkes bir şekilde tepkisini koyar. Dil konusunda da haklısın ama o konu hakkaten zor ve daha aşamalı bir iş. Aslında filmler nasıl Türkçe altyazılı ve dublajlı geliyorsa orjinal oyunlar da öyle gelmeli ama işte malum. Nasılsa ingilizceyken de alıyor diyorlar umursamıyorlar. Bu konudada sonyi takdir etmek lazım. Sony entertainment oyunları dışında Türkçe olan var mı benim bildiğim yok.

Drivecluba gelince hakkaten büyük ayıp ettiler. Hala da şu tarihte çıkarıcaz demiyorlar. Bari sp ver sp oynayalım. Server sıkıntılı olabilir o konuda çok fazla eleştirmiyoruz zaten. O ayrı ayıpta. Daha oyunu alamadıkki
    Ancak ek bir paket verirlerse verdikleri hasarı onarırlar. O kadar söz verdiler 1 ayı geçti daha da epey vermeyecekler gibi gözüküyor. Ya tam sürüm ya dlc ile birlikte vermeleri lazım. En azından ufak bir pre-order eşyası gbii ekstra araba harita BİR ŞEY vermeliler. Yoksa gönüllerde oluşan yara kalır

• Allah'tan destiny'de gevşeklik yapmadılar.
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    hocam onunda başarısı ortada:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.