Şimdi Ara

Hepinize bu son dönemeçte başarılar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen seneyi cidden hatırlıyorum da bayağı bir psikolojik olarak ağır geçen bir seneydi.O yüzden az çok şu an stresli,dertli olabileceğinizi düşünüyorum.Sakin olmaya çalışın ve hayatın sadece gerçekten bir sınavdan ibaret olmadığını unutmayın.Ve şuna inanın, o üniversiteyi kazandığınız saniyeden itibaren o psikolojik baskıyı atıyorsunuz üstünüzden; olmadı mı?Seneye bir daha denersiniz vs.
    Asla vazgeçmeyin.Ne demişler " Kaybettiğinizde değil vazgeçtiğinizde yenilirsiniz. "

Hepinize kocaman başarılar.Sadece yine çok büyük bir yoğunluk gördüğüm için yazıyorum buraya.İnşallah hepiniz istediğiniz yerlere gelirsiniz.

Tavsiye olarak; şu son günlerde YGS ile alakalı çözdüğünüz denemelerde yapamadığınız sorulara geri dönmeyi sakın unutmayın.En önemli olanlar yapamamış olduğunuz sorulardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessy -- 8 Mart 2014; 17:21:11 >

sherlock | suits | the prestige | shutter island | se7en | the wolverine | the shawshank redemption | white house down | LOTR | the matrix | iron man | the hobbit | harry potter | léon | titanic
    rafa nadal & agnieszka radwanska

• quote:

Orijinalden alıntı: dessy

Merhabalar,
    Geçen seneyi cidden hatırlıyorum da bayağı bir psikolojik olarak ağır geçen bir seneydi.O yüzden az çok şu an stresli,dertli olabileceğinizi düşünüyorum.Sakin olmaya çalışın ve hayatın sadece gerçekten bir sınavdan ibaret olmadığını unutmayın.Ve şuna inanın, o üniversiteyi kazandığınız saniyeden itibaren o psikolojik baskıyı atıyorsunuz üstünüzden; olmadı mı?Seneye bir daha denersiniz vs.
    Asla vazgeçmeyin.Ne demişler " Kaybettiğinizde değil vazgeçtiğinizde yenilirsiniz. "

Hepinize kocaman başarılar.Sadece yine çok büyük bir yoğunluk gördüğüm için yazıyorum buraya.İnşallah hepiniz istediğiniz yerlere gelirsiniz.

Tavsiye olarak; şu son günlerde YGS ile alakalı çözdüğünüz denemelerde yapamadığınız sorulara geri dönmeyi sakın unutmayın.En önemli olanlar yapamamış olduğunuz sorulardır.

teşekkürler tavsiyelerin için

• Teşekkürler sana da başarılar dilerim. Ygs de canınızı sıkmayın benim netlerim bu aralar düştü ama canımı sıkmıyorum çünkü lys daha önemli. Herkese başarılar.

Ne bakhtin gülüm?
    - Mikhail Mikhailovich Bakhtin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.