Şimdi Ara

Hepiniz harikasınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkesi tebrik ederim 2018 den beri forumdayım ben de 3 kere yks ye girdim üçüncü de yerleştim. Burdaki netler gerçekten çok iyi.

Zaten 3 milyondan fazla insanın girdiği sınavda ilk 30k içinde olmak bana göre büyük başarı %1lik dilimdesiniz kendinizle ve çabanızla gurur duyun.

ÖSYM sınavları çok uzun yıllar önce belirleyici olmayı bıraktı. Yığılmalarla ayarsız sınavlarla çelişkili "yolsuzluk" haberleriyle çok güven kaybetti bu kurum.

Mezuna kalmayacaksanız aldığınız sıralamayla içinizden gelen ve gidebileceğiniz en iyi bölümleri yazmaya çalışın. Gittiğiniz bölümde de rakipleriniz arasında o %1 lik kısımda olursanız zaten çok iyi yerlere geleceksinizdir.

Bu sene de yks sonuç heyecanını forumu takip ederek sizlerle yaşadım. Hepinizi tebrik ediyorum.

2. Mezunluk ve diş hekimliği bölümüyle ilgili her türlü sorunuzu seve seve cevaplandırırım.

Başlıkta da dediğim gibi hepiniz harikasınız. Bu kurumun belirleyiciliği olmayan vasat yığılmalarla dolu çelişkilerle dolu anlamsız sınavı yüzünden kendinizi yiyip bitirmeyin...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• herkes niye harika oldu durup dururken şimdi Adriana Lima in eski sevgilisi misin sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben taaa 2013'te sövmüştüm, katılıyorum kesinlikle. Ciddi hatalar yapmayan insanlara tercih yapmalarını öneririm.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Kardesim bence ilk 30k da olan adam boş adam değildir belli bir disipline sahip çalışma bilincine sahip adamdır. Sen onu öyle algiliyorsan bişey diyemem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.