Şimdi Ara

Hepimiz genciz yazık bize yaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi partiyi tutarsak tutalım abi okul iş ve gelecek kaygısının dışında tek gundemimiz siyaset oldu. Başka ülkenin gençleri nelerle uğraşıyor biz nelerle uğraşıyoruz.

Tamam ilk defa bir seçim süreci bu kadar rekabetli geçiyor ama ben aşırı bunaldım her dk siyaset interneti açasım gelmiyor bu ne ya dünyaya siyaset konuşmaya mi geldik gençliğimiz okul ve siyasetle geçiyor

Başka şeyler yapıyorum spora gidiyorum siyaset konusu açılıyor müzik dinliyorum siyasi laflar geçiyor ulan YouTube'da bile gezerken ya reklamda ya yorumlarda siyaset...

Ben gençliğimi bu kadar kaygılı yaşamak istemiyorum arkadaş. Eminim hangi partili olursa olsun gençlerin çoğu böyledir. Yaşlı siyasetçiler tepişiyor olan gençlere oluyor

Not: Muhalifim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old but gold -- 19 Haziran 2018; 23:39:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardesim siyaset bir dukkan sahibi, esnaf olmak gibidir. İscilerin basinda durmazsan, kasayi bile goturebilirler. Bu yuzden iscileri her zaman kontrol etmen lazim. Hukumet de bizim iscilerimiz gibidir bu baglamda. Baban da gelse kontrol edeceksin bir yanlislik var mi diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi "bunlarin olmaması ve genç gibi yaşamak için muhalefete oy ver" diyecekler. Zaten öyle yapicam bu kadar siyasetin her yere girmesinin nedeni Akp. Ama eğer iktidar değişirse ve yine de bir şeyler duzelmezse siyaset konuşmayı dinlemeyi düşünmeyi bile bırakmaya calisicam

Bu ne abi benim hayatımdan değerli mi her gün sinir stres oluyorum genç dediğin güler eğlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Kardesim siyaset bir dukkan sahibi, esnaf olmak gibidir. İscilerin basinda durmazsan, kasayi bile goturebilirler. Bu yuzden iscileri her zaman kontrol etmen lazim. Hukumet de bizim iscilerimiz gibidir bu baglamda. Baban da gelse kontrol edeceksin bir yanlislik var mi diye.
    Hocam zaten ben kendim yapabildiğim kadar kontrol ediyorum kötü bir yanını görünce direkt eleştirir gerekirse oyumu değiştiririm partizanlık cahillikten gelir.

Ama ülkenin çoğu böyle değil o yüzden bizim de canınız sıkılıyor

• Almanya da arkadaşım var kimi destekliyorsun bu seçim kanka diyorum ilgilenmiyorum dedi adam.

Ben şaşırdım, adamlarda ki refah seviyesine baksana siyaset umurlarında değil, çünkü her gelen refah seviyesini bi tık yukarı çıkarmak zorunda adamlarında haliyle umrunda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Almanya da arkadaşım var kimi destekliyorsun bu seçim kanka diyorum ilgilenmiyorum dedi adam.

Ben şaşırdım, adamlarda ki refah seviyesine baksana siyaset umurlarında değil, çünkü her gelen refah seviyesini bi tık yukarı çıkarmak zorunda adamlarında haliyle umrunda değil.
    Aynen kardeşim keşke bizde de öyle olsa resmen 50 yılda bir ülkeyi düşünen adam geliyor gerisi devletin malı deniz yemeyen domuz kafasında..

Abi çok güzel değil mi ya "ilgilenmiyorum" diyebilmek. Ben Avrupa'da olsam yine ilgilenirdim ama bu kadar bunaltıcı şekilde olmazdı aksine çok daha zevkli bir uğraş olurdu ama bu ülkede biktirdilar siyasetten

Ya çok basit halbuki. Baştaki kötü mü yönetiyor değiştir gitsin ülken çökmez merak etme. Adamlara taparak neden bizi kullanmalarına izin veriyoruz?

Yazık ya yemin ederim çok dolmuş içim..

• quote:

Orijinalden alıntı: old but gold

Aynen kardeşim keşke bizde de öyle olsa resmen 50 yılda bir ülkeyi düşünen adam geliyor gerisi devletin malı deniz yemeyen domuz kafasında..

Abi çok güzel değil mi ya "ilgilenmiyorum" diyebilmek. Ben Avrupa'da olsam yine ilgilenirdim ama bu kadar bunaltıcı şekilde olmazdı aksine çok daha zevkli bir uğraş olurdu ama bu ülkede biktirdilar siyasetten

Ya çok basit halbuki. Baştaki kötü mü yönetiyor değiştir gitsin ülken çökmez merak etme. Adamlara taparak neden bizi kullanmalarına izin veriyoruz?

Yazık ya yemin ederim çok dolmuş içim..

Alıntıları Göster
    Sokaga çık birine kime oy vereceksin de 15 dakika kesintisiz muhabbet ediyorsun.

BEn daha hiç ilgilenmiyorum diyene denk gelmedim.

Keşke bizde ilgilenmiyoruz diyebilsek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oldu o zaman biz kalkalım gif
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.