Şimdi Ara

Hepar Barajı Aşabilecek Mi Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok inançlıyım bu konuda. Ne kadar zor olduğunu bilsem de partiye inanmış dürüst insanları görüyorum ve özellikle gençlerin çoğu partiyi tanıyor.

• Tayyip Erdoğan çok şanslı bu konularda. 1999 depremi ve ekonomik bunalımlar, eskimiş siyasi vaatlerin içinde, millet; Tayyip Erdoğanı kurtarıcı olarak gördü. Şimdi de vazgeçmiyorlar. Kim ne derse desin ama Türk siyasi hayatına damga vurmuş bir insan. Adamın tek başına en az %40 oyu var. Onun gibi olmak da kolay değil zaten. Adam 18 yaşından beridir siyasetle uğraşıyor.
  • Hepar bağımsız adaylarla meclise girecek büyük olasılık. Bildiğiniz gibi hdp'ninde barajı geçecek oyu yok ama adamların mecliste siyaseten yaptırdıkları belli.

Bu partide bağımsızlar yoluyla meclise girince zaten tanınırlık sorunu ve örgüt kadrosu anlamında çok hızlı bir şekilde gelişecek.

Yanıtım barajı aşamaz ama meclise girer : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Kasım 2014; 20:45:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opare Mini

barajı aşmak için yaklaşık 4,5 5 milyon oy gerekiyor.

Hapar 2011 de 150 bin oy almış.Yaklaşık her kişi 30 kişi bulursa barajı aşar.

Şaka maka bir yana Ne yazık ki aşamaz.Bırak aşmayı %1 bile alamaz.
    Çünkü ne köklü bir ideolojisi var ne tanınan bir lideri nede ikna edici vaatleri.

2002 de falan seçime girebilseydi kesin meclise girerdi.Yani gireceğin ortamda önemli.

"ne tanınan bir lideri nede ikna edici vaatleri"

güzel kitaptır oku

Hepar Barajı Aşabilecek Mi Sizce

• Hocam böyle yapmayın. Milyonları alan chp'si mhp'si o oylarla ne yapıyorlar Allah aşkına ? Hepar bir rüzgar yakaladı bu mantıksız argümanlarla gidip Kılıçdaoğlu'namı oy verelim Bahçeli bin yıllık tahtında particilik oynasın diye mi oy atalım ?

Adamlar çıkıp Cumhurbaşkanlığı seçimi bizim için başarıdır dedi. Kılıçdaroğlu yine olsa yine aynı şeyi yaparım dedi yenilgiden sonra böyle adamlar mı oy verelim ? Seçmenlerini aptal yerine koyan insanlara mı ?
    Seçmeni takmayan partilerden bıkmadınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Kasım 2014; 20:49:04 >
  • Bağımsız olarak girebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu parti hakkında pek bir sey bilmem ama bir tek bu sitede bu kadar çok konuşulduğunu gördüm?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sizde girdiğiniz forumlarda Hepar hakkında bir konu açarsanız bizi birer partiye mahkum eden bu düzende en azından yeni hareketlerin önünü açarsanız.

Desteğinizi bekliyoruz.
  • 10% barajını aşması mümkün değil, taş çatlasa 3% alacak. Bağımsız olarak meclise girmek şuanki amaç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çünkü ne köklü bir ideolojisi var ne tanınan bir lideri nede ikna edici vaatleri.

2002 de falan seçime girebilseydi kesin meclise girerdi.Yani gireceğin ortamda önemli.

Tanınmış lidermiş . Peh

Taner yıldızında dediği gibi harbi eğitimsizsiniz

• Hayır.

• % 3 bile alamaz

• Max 300 bin oy alır net bir şekilde daha fazlasını beklemeyin

• quote:

O verdiğin oran iki yıllık bir parti için ne kadar fazla biliyor musun? O oranla yılların partilerini geride bıraktı ki hiç bir destek görmeden, şu an 2014 deyiz. Birde kusura bakma ama %1 falan demişsin yani sen herkesi kendin gibi cahil sanma kardeşim. Parti büyük oranda tanınıyor, hani bu oranı başka bir yerde söyleme dalga geçerler.

• Hüdapar aşar Hepar aşamaz.

• Koyu heparliyim ve açık net konuşuyorum Türkiye genelinde %3 alamaz hePar.

İsterse tek oy benimki olsun yine oyum hepara bu farklı bişey.

Populist ve hayalcilik partiye zarar verir gençler partiyi tanıtmak başka bişey , partiyi kafası güzeller olarak tanıtmak başka bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

HEPAR'dan görüşlerinden,tutumundan nefret ederim barajı aşmasıda imkansızdır fakat parti genel sekreterinin yapması gereken en mantıklı tutum bağımsız olarak aday olmak.Bu şekilde 1-2 tane milletvekili çıkarabilirler.

Ne bu HEPAR düşmanlığı hayırdır ?

• Keşke sadece HEPAR değil, BBP, ÖDP, İP, SP gibi partilerde barajı aşabilse, hem tam temsil sistemi gerçekleşmiş olur hem de iktidarı elinde bulunduranlar çiftlikleri gibi kullanamazlar vatan toprağını.
  • + Hükümet bazı sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını legal yollardan ele geçiremeyince (Örneğim benim meslek odam) yasayı kendi lehine değiştirdi. Önceden odamızda seçimi hangi grup kazanırsa yönetimi o grup oluştururdu. Yapılan değişiklikle, her grup aldığı oy oranında yönetimde temsil edilir oldu, demokrasi açısından da son derece güzel bir gelişme aslında.

Aynı sistemi ülke yönetiminde de uygulayabilirler, eğer barajı kaldırmayacaklarsa. Misal Başbakan en çok oy alan partiden olur, 50 bakanlık varsa bunlarda barajı geçen partiler arasında oy oranları nispetinde pay edilir. Harika bir idare şekli, tıpkı odaları demokratikleştirdikleri gibi kendilerini de demokratikleştirebilirler. Ama yapmazlar o ayrı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

HEPAR'dan görüşlerinden,tutumundan nefret ederim barajı aşmasıda imkansızdır fakat parti genel sekreterinin yapması gereken en mantıklı tutum bağımsız olarak aday olmak.Bu şekilde 1-2 tane milletvekili çıkarabilirler.

Ne bu HEPAR düşmanlığı hayırdır ?

Sevmek zorundamıyım

Hepar emin ol o tkp'den ip'den çok daha sosyal devlet inşaa eder ülkeye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.