Şimdi Ara

Hep o nefes seslerini duyuyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
7.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ayrakass

Bu durum gerçek ve ciddi arkadaşlar. İnanmayanınız varsa dalgasını kendine saklayabilir mi?

Herkesin dalgası kendine!

Valla o kadar komik geliyo ki şurdaki yorumlar... Bana 1 koli yollayın fazla varsa, kargoyu ben öderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

Bunu hakedicek bişey yaptın mı ?

Bilmiyorum ama hayır yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapiChilo

quote:

Orijinalden alıntı: Building

Yıl 2009 öğrenci evindeyiz beyler 3 arkadaş kalıyoruz bira şişelerini holdeki duvara diziyoruz kule şeklinde falan bi arkadaş vardı istanbullu evde diğeri eve gitmişti memleketine istanbulluyla ben beraber kalıyoruz bu arkadaş sürekli bu üç harflilerle dalga geçerdi işte kanka arkanda cin var sigaram nerde cinlermi aldı falan böyle sürekli neyse o gece bi kız mevzusuna kafamız bozuktu içtik kırmızı tuborg içyoruz ama su gibi neyse içtik 3 er tane bayağı bi oturduk sohbet muhabbet falan neyse beyler saat 2 gibi yattık kış hava buz gibi yattık çocuğunda o gece öyle canı sıkkındıki bu gece sabah olmaz falan diyodu neyse uyudum ben buda uyudu aradan 2 veya 3 saat geçti geçmedi tuvalete kalktım baktım bunun kapı açık lan dedim bakıyım bi şuna canı sıkkındı zaten uyudunmu lan diyorum ses yok bi kaç defa seslendim lan ışığı bi açtım eleman odada yok lan baktım üstü de burda dışarı çıktım sokağı alt üst ediyorum beyler ama eleman ortada yok delircem telefonunuda almamış sokakta 1 Allahın kulu yok neyse eve geldim dedim bekliyim belki gelir 10 dakika geçti geçmedi kapı çaldı gözden baktım bu açtım kapıyı nerdesin lan dedim kanka seni arıyorum nereye gittin lan demesinmi... devamını yazmıyorum özet tek bir kelimede yalan yoktur.

Merak ettim devamını yazsana abi ben sey diye düsünüyorum tamam 3 harfliler falan var ama nasıl musallat oluyorlar Allah korumuyor mu bizi ? Melekler falan...

dalga geçersen neden korusun ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chet7

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bu sıralarda arkadaşların ve insanlarından uzaklaşma gibi bir durum veya depresyon tarzı şeyler yaşadın mı?

Evet hem de baya

Sıkıntılı durumdaysan bir psikiyatra görün istersen, yardımcı olur.

+1 cin diyenlere inanıp hocaya falan sakın gitme cin falan yok öyle şeyler

aynen arkadaşım bende aynısını yapıyorum :)

• butun kapi ve pencerelere bi guzel tuz dokuyorsun . Seytan kapanini halinin altina cizip , kutsal suyu da hazir et . Ha bu arada coltuda unutma.
    Edit : Bence bir hocaya gorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@cknight -- 1 Aralık 2012; 23:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bl@cknight

butun kapi ve pencerelere bi guzel tuz dokuyorsun . Seytan kapanini halinin altina cizip , kutsal suyu da hazir et . Ha bu arada coltuda unutma.

beyin bulunamadı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Gece yatağına yattığında seni boğmaya gelecek uzun boylu siyah gölge gibi bir şey nefesini kesecek bağramayacaksın kımıldayamayacaksın ama öldürmeyecek seni.

Ciddi mi söylediniz bilmiyorum ama geçenlerde kabus görmüştüm. Ardından uyandım ve kapıya baktığımda uzun boylu, siyah bir gölge bana doğru geliyordu. Hemen içerdekilere seslendim :/
  • quote:

butun kapi ve pencerelere bi guzel tuz dokuyorsun . Seytan kapanini halinin altina cizip , kutsal suyu da hazir et . Ha bu arada coltuda unutma.

Ohoo ölmüşüm ben hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

quote:

Gece yatağına yattığında seni boğmaya gelecek uzun boylu siyah gölge gibi bir şey nefesini kesecek bağramayacaksın kımıldayamayacaksın ama öldürmeyecek seni.

Ciddi mi söylediniz bilmiyorum ama geçenlerde kabus görmüştüm. Ardından uyandım ve kapıya baktığımda uzun boylu, siyah bir gölge bana doğru geliyordu. Hemen içerdekilere seslendim :/

Annemin başına gelmiş olay bana anlatmamışlar daha sonradan anlattılar ben böyle şeylere inanmadığım için uyku felç'i dir öyle görmüştür diyip geçtim daha sonradan böyle olayların sık yaşandığını duydum ilginç.

• quote:

quote:

Ohoo ölmüşüm ben hocam.

ulan hic mi supernatural izlemediniz arkadas . Neyse kardesim sen en iyisi bir hocadan yardim al ciddi isler bunlar

• Ciddi olarak söylüyorum, son bir kaç yıl içerisinde orta kulak ya da iç kulak enfeksiyonu geçirdiysen nefese benzer uğultular duyman normal. çocukluğunda ağır bir üst solunum yolları enfeksiyonu geçirdiysen de benzer bir hasara neden olmuş olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mırmırcann

quote:

Annemin başına gelmiş olay bana anlatmamışlar daha sonradan anlattılar ben böyle şeylere inanmadığım için uyku felç'i dir öyle görmüştür diyip geçtim daha sonradan böyle olayların sık yaşandığını duydum ilginç.

Aynen ilginç ama tok yatmanında etkisi olabilir. Sonuçta insanlar tok yattığında genellikle kabus görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoßen

Ciddi olarak söylüyorum, son bir kaç yıl içerisinde orta kulak ya da iç kulak enfeksiyonu geçirdiysen nefese benzer uğultular duyman normal. çocukluğunda ağır bir üst solunum yolları enfeksiyonu geçirdiysen de benzer bir hasara neden olmuş olabilir.

Geçirdiğimi hatırlıyorum ama ondan mıdır bilemedim
  • noldu sesin kaynağını bulabildinmi geçen 8 senenin ardından
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.