Şimdi Ara

Hep o nefes seslerini duyuyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
7.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Genz0

quote:

Orijinalden alıntı: Chet7

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bu sıralarda arkadaşların ve insanlarından uzaklaşma gibi bir durum veya depresyon tarzı şeyler yaşadın mı?

Evet hem de baya

Sıkıntılı durumdaysan bir psikiyatra görün istersen, yardımcı olur.

+1 cin diyenlere inanıp hocaya falan sakın gitme cin falan yok öyle şeyler

3 harfliler var hocam ama çok fazla arastirmamakta fayda var

koyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

baska birseyin sesidir belkide ? evdeki bir esyadandir

Sanmıyorum
  • Yıl 2009 öğrenci evindeyiz beyler 3 arkadaş kalıyoruz bira şişelerini holdeki duvara diziyoruz kule şeklinde falan bi arkadaş vardı istanbullu evde diğeri eve gitmişti memleketine istanbulluyla ben beraber kalıyoruz bu arkadaş sürekli bu üç harflilerle dalga geçerdi işte kanka arkanda cin var sigaram nerde cinlermi aldı falan böyle sürekli neyse o gece bi kız mevzusuna kafamız bozuktu içtik kırmızı tuborg içyoruz ama su gibi neyse içtik 3 er tane bayağı bi oturduk sohbet muhabbet falan neyse beyler saat 2 gibi yattık kış hava buz gibi yattık çocuğunda o gece öyle canı sıkkındıki bu gece sabah olmaz falan diyodu neyse uyudum ben buda uyudu aradan 2 veya 3 saat geçti geçmedi tuvalete kalktım baktım bunun kapı açık lan dedim bakıyım bi şuna canı sıkkındı zaten uyudunmu lan diyorum ses yok bi kaç defa seslendim lan ışığı bi açtım eleman odada yok lan baktım üstü de burda dışarı çıktım sokağı alt üst ediyorum beyler ama eleman ortada yok delircem telefonunuda almamış sokakta 1 Allahın kulu yok neyse eve geldim dedim bekliyim belki gelir 10 dakika geçti geçmedi kapı çaldı gözden baktım bu açtım kapıyı nerdesin lan dedim kanka seni arıyorum nereye gittin lan demesinmi... devamını yazmıyorum özet tek bir kelimede yalan yoktur.

• psikolojik hocam evde tek kalmaktan ve o lambadan dolayi bi sure evde yalniz kalmamaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Building

Yıl 2009 öğrenci evindeyiz beyler 3 arkadaş kalıyoruz bira şişelerini holdeki duvara diziyoruz kule şeklinde falan bi arkadaş vardı istanbullu evde diğeri eve gitmişti memleketine istanbulluyla ben beraber kalıyoruz bu arkadaş sürekli bu üç harflilerle dalga geçerdi işte kanka arkanda cin var sigaram nerde cinlermi aldı falan böyle sürekli neyse o gece bi kız mevzusuna kafamız bozuktu içtik kırmızı tuborg içyoruz ama su gibi neyse içtik 3 er tane bayağı bi oturduk sohbet muhabbet falan neyse beyler saat 2 gibi yattık kış hava buz gibi yattık çocuğunda o gece öyle canı sıkkındıki bu gece sabah olmaz falan diyodu neyse uyudum ben buda uyudu aradan 2 veya 3 saat geçti geçmedi tuvalete kalktım baktım bunun kapı açık lan dedim bakıyım bi şuna canı sıkkındı zaten uyudunmu lan diyorum ses yok bi kaç defa seslendim lan ışığı bi açtım eleman odada yok lan baktım üstü de burda dışarı çıktım sokağı alt üst ediyorum beyler ama eleman ortada yok delircem telefonunuda almamış sokakta 1 Allahın kulu yok neyse eve geldim dedim bekliyim belki gelir 10 dakika geçti geçmedi kapı çaldı gözden baktım bu açtım kapıyı nerdesin lan dedim kanka seni arıyorum nereye gittin lan demesinmi... devamını yazmıyorum özet tek bir kelimede yalan yoktur.

Sarhoşluktan falan olmasın o?

• quote:

Yıl 2009 öğrenci evindeyiz beyler 3 arkadaş kalıyoruz bira şişelerini holdeki duvara diziyoruz kule şeklinde falan bi arkadaş vardı istanbullu evde diğeri eve gitmişti memleketine istanbulluyla ben beraber kalıyoruz bu arkadaş sürekli bu üç harflilerle dalga geçerdi işte kanka arkanda cin var sigaram nerde cinlermi aldı falan böyle sürekli neyse o gece bi kız mevzusuna kafamız bozuktu içtik kırmızı tuborg içyoruz ama su gibi neyse içtik 3 er tane bayağı bi oturduk sohbet muhabbet falan neyse beyler saat 2 gibi yattık kış hava buz gibi yattık çocuğunda o gece öyle canı sıkkındıki bu gece sabah olmaz falan diyodu neyse uyudum ben buda uyudu aradan 2 veya 3 saat geçti geçmedi tuvalete kalktım baktım bunun kapı açık lan dedim bakıyım bi şuna canı sıkkındı zaten uyudunmu lan diyorum ses yok bi kaç defa seslendim lan ışığı bi açtım eleman odada yok lan baktım üstü de burda dışarı çıktım sokağı alt üst ediyorum beyler ama eleman ortada yok delircem telefonunuda almamış sokakta 1 Allahın kulu yok neyse eve geldim dedim bekliyim belki gelir 10 dakika geçti geçmedi kapı çaldı gözden baktım bu açtım kapıyı nerdesin lan dedim kanka seni arıyorum nereye gittin lan demesinmi... devamını yazmıyorum özet tek bir kelimede yalan yoktur.

Merak ettim devamını yazsana abi ben sey diye düsünüyorum tamam 3 harfliler falan var ama nasıl musallat oluyorlar Allah korumuyor mu bizi ? Melekler falan...

• quote:

Orijinalden alıntı: PapiChilo

quote:

Merak ettim devamını yazsana abi ben sey diye düsünüyorum tamam 3 harfliler falan var ama nasıl musallat oluyorlar Allah korumuyor mu bizi ? Melekler falan...

Ya aslına bakarsan bende bilmiyorum tam varmı yokmu ama şunu söyleyim gerçekten pislikten geliyo insana bunlar.

Neyse kapıyı açtım öyle dedi o an gözlerime inan bana hakim olamadım kendiliğnden yaşlar akıyo ben ağlıyorum çocukta ağlıyo ama çocuk nasıl biliyomusun surat olmuş kireç üstünde atlet altında şort hava eksi bilmem kaç derece dışarda beni aramış ne yaptığını inan farkında diğil geçtik anlattım böyle böyle dedim kalktım yoktun falan çocuk demesinmi uyku tutmadı kalktım sigara içtim perdeyi açtım seni gördüm iki adamla gidiyodun koştum dışarı çıktım baktım kimse yok seni aradım bulamadım sonrada geldim diyo ya bildiğin çocuğu almış götürmüşler kardeş bende anlatıyorum böyle böyle diye çocuk varya kriz geçiriyo korkudan ağlamaktan abi Allahını seversen çıkalım şurdan diye yalvarıyo bana ayaklarıma kapanıyo neyse dedim giy üstünü üstümüzü giydik telefon cüzdan ıvır zıvırı aldık gece saat 3 çıktık evden keşke çıkmaz olaydık sonrası ayrı bi dava olaylar olaylar azıtmanın cezasını o gün sabaha kadar fazlasıyla çektik...Hikaye gibi oldu valla ama harbiden gerçek ya o günden beridir kırmızı tuborg içmem ama öneririm iyidir :)

• Biri Winchesterları arasın
  • gusül al.

ciddiyim.
  • 1)Yakın zamanda korku filmi izledinmi?
    2)Işığın açılıp kapanmasından tırsıyormusun?
    3)Nefes sesleri hızlımı yavaşmı?
    4)Nefes sesini bastıracak bir gürültü olduğunda ses dahada yükseliyormu?
    _________________________________________________________________________________________________________________________________
    Eğer bunlardan 3 ve 4.sü oluyorsa o evi terket çok ciddiyim musallat olmuş olabilirler bazı arkadaşlar inanma demişler lakin böyle durumlar çok yaşandı,evi terketme gibi bir durumun yoksa evi iyice okuyup üfle,daha yüksek raddede birşey olursa mesela bir odada duran çerçeveli bir resimin camı falan çatlamış olursa o evden eşya meşya almadın kaç üzerinde eşofman bile olsa kaç başka bir arkadaşının evine git,böyle birşey olursa gerçekten musallat olmuş/olmuşlar demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADRETTİN UMMAN -- 1 Aralık 2012; 13:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

Orijinalden alıntı: halogonga

evde tek olunca ev disko gibi oluyor

müzik felan aç sonuna kadar aç sesini ses sistemi al vur sonuna nefes sesi felan kalmaz

Nefes sesi müzik sesini de bastırırsa evi havaya uçur.

kulaklık tak anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerkay469

1)Yakın zamanda korku filmi izledinmi?
    2)Işığın açılıp kapanmasından tırsıyormusun?
    3)Nefes sesleri hızlımı yavaşmı?
    4)Nefes sesini bastıracak bir gürültü olduğunda ses dahada yükseliyormu?
    _________________________________________________________________________________________________________________________________
    Eğer bunlardan 3 ve 4.sü oluyorsa o evi terket çok ciddiyim musallat olmuş olabilirler bazı arkadaşlar inanma demişler lakin böyle durumlar çok yaşandı,evi terketme gibi bir durumun yoksa evi iyice okuyup üfle,daha yüksek raddede birşey olursa mesela bir odada duran çerçeveli bir resimin camı falan çatlamış olursa o evden eşya meşya almadın kaç üzerinde eşofman bile olsa kaç başka bir arkadaşının evine git,böyle birşey olursa gerçekten musallat olmuş/olmuşlar demektir..

1) Yakın zamanda korku filmi izlemedim.
    2) Tırsmıyorum.
    3) Orta.
    4) Bilmiyorum o durumda onu düşünemedim bir daha olursa yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BassBoosted

gusül al.

ciddiyim.

Genellikle her hafta alıyorum.
  • Işte bunlar hep Supernatural.
  • Siz benim kim olduğumu biliyormusunuz diye başla cümleye.. emin ol işe yarayacak.

Şaka bir yana Kurandan şu ayeti yazma gereği duydum;
    "Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım. " (ZARİYAT SURESİ 56.AYET)

DOLAYISI İLE CİN VARDIR. Cin yok diyen ayeti ve kuranı inkar etmiş olur.Bunlar içerisinde iyi ve kötü olanlar vardır elbette. biz buna inanıp iman ettik. o yüzden olayın çözümü imani ve ilahidir. "HOCAYA GİTMEK" Diye bir tabir oluşmuş zihinlerimizde. elbet hoca yol göstericidir bilmediğimiz konuda yönlendiricidir.yok hocaya gitmem diyorsan sonuçta Allah hepimizin Allahı rabbi. sadece hocaların değil. samimi bir kalp ile yaklaşır ve bu konu üzerine yapılması gereken dualar ne ise onları yaparsan emin ol çözüm olacak.İnternet elimizin altında islami yaklaşım ne olmalı araştırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayyid

Siz benim kim olduğumu biliyormusunuz diye başla cümleye.. emin ol işe yarayacak.

Şaka bir yana Kurandan şu ayeti yazma gereği duydum;
    "Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım. " (ZARİYAT SURESİ 56.AYET)

DOLAYISI İLE CİN VARDIR. Cin yok diyen ayeti ve kuranı inkar etmiş olur.Bunlar içerisinde iyi ve kötü olanlar vardır elbette. biz buna inanıp iman ettik. o yüzden olayın çözümü imani ve ilahidir. "HOCAYA GİTMEK" Diye bir tabir oluşmuş zihinlerimizde. elbet hoca yol göstericidir bilmediğimiz konuda yönlendiricidir.yok hocaya gitmem diyorsan sonuçta Allah hepimizin Allahı rabbi. sadece hocaların değil. samimi bir kalp ile yaklaşır ve bu konu üzerine yapılması gereken dualar ne ise onları yaparsan emin ol çözüm olacak.İnternet elimizin altında islami yaklaşım ne olmalı araştırabilirsin.

Teşekkür ederim arkadaşım..

• Bu durum gerçek ve ciddi arkadaşlar. İnanmayanınız varsa dalgasını kendine saklayabilir mi?
  • Zebani olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDamned

Zebani olmasın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDamned

Zebani olmasın ?

insan dışı tek varlık olması ihtimali CİN dir.başka ihtimal yok..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.