Bildirim
Hep LYS Kasan Adam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Kaç k gelir yardımcı olur musunuz? -
Cidden hep LYS kasmış -
İçimden bir ses diyor ki 11 temmuz da konu açıcaksın ilk 500den tavsiyeler falan 3 aydır düşükmüş gibi davranıyorsun xd -
Hacılar yorum yok mu? -
Kimya düşük kalmış hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en kötü bi 17-18k var en iyi 11-12k artık şansına -
şimdi "ule niye biraz da ygs çalışmadın yav" diyenler gelecek. Adam zaten ygs çalışsa lysde bu netleri yapamazdı -
quote:
Orijinalden alıntı: GeneralBeterali
şimdi "ule niye biraz da ygs çalışmadın yav" diyenler gelecek. Adam zaten ygs çalışsa lysde bu netleri yapamazdı
Yoo, ben ygs de çalıştım. Benim netlerim daha iyi. Dengeli çalışsa daha rahat ederdi. -
Kisiden kisiye degisir dostum senden daha az calisan da seni gecmis olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GeneralBeterali
Kisiden kisiye degisir dostum senden daha az calisan da seni gecmis olabilir
Tabii ki hocam ama benim kast ettiğim az çalışmak değildi. Ben de deli gibi LYS kastım, dengeliden kastım az biraz daha YGS'nin yüzüne bakıp sıralamayı daha öne çekseydi daha rahat olurdu arkadaş için. -
Helal kel -
Ygs matematigin iyi olsaydi 5bini zorlardin. simdi 15-20 arasi bisey gelir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Cidden hep LYS kasmış
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X