Şimdi Ara

Hep kötü ilan mı paylaşacağız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kirmizi-seytan-61-96527895/detay?source=promotion_spva
    Bir tek lpg atılması ve direksiyonun değişmesi kalmış.
    Eğer hakikaten boyası kazası belası yoksa bu fiyata 1 yaşında tertemiz süper araba.
    eleman arabayı kral yapmış valla:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 26 Ağustos 2012; 0:02:02 >

• Bu kadar masrafa girilip yapilmis ve bu fiyata satiliyor?ilginç..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanliz yaziyi daha iyi bir tipte yazsaymis okumak bu kadar zor olmazdi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minibüs caddesinde görmüştüm bu aracı cidden ilgi çekici bir araç olmuş bu ceratolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Bu kadar masrafa girilip yapilmis ve bu fiyata satiliyor?ilginç..

Bana da ilginç geldi ama plaka dahi açık arabada.
    Dipnot: şimdi baktım ceratonun bu versiyonunun fiyatları genelde bu düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 26 Ağustos 2012; 0:15:58 >
  • bu araç bizim okula geliyordu, gerçekte görünce resimlerden daha dikkat çekici oluyor
  • acayip yaktığından ikinci eli hiç tutmayan bir araç, adam öyle süper bir fiyat falan vermemiş aslında. 1 senede 40.000 km yapmış araç, yapılan şeyler ise apaçi uygulamaları yoksa bir şey yok. uçakla koreden getirdim dedikleri web'den ucuza yollayan bir site bulmuş işte. korede aracın parçaları bizim şahininki gibi. ha alan olursa hayırlı uğurlu olsun aileye gelmez yani beni ırgalamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Ağustos 2012; 0:44:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

acayip yaktığından ikinci eli hiç tutmayan bir araç, adam öyle süper bir fiyat falan vermemiş aslında. 1 senede 40.000 km yapmış araç, yapılan şeyler ise apaçi uygulamaları yoksa bir şey yok. uçakla koreden getirdim dedikleri web'den ucuza yollayan bir site bulmuş işte. korede aracın parçaları bizim şahininki gibi. ha alan olursa hayırlı uğurlu olsun aileye gelmez yani beni ırgalamaz.

Aynen katılırım.
  • Sadece ben mi Saab'a benzettim Saab havası var sanki
  • Ön tarafın civic hb olmasına çok az kalmış tasarlanırken
  • Renk ofsayt..
  • İlandaki yazi tipini gorur gormez ilani kapattim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazi karakteri ile .....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş güzel yapmış aracı yapmasınada.. Modifiye yaparkende eldeki malı ölçüp biçip tartıp para harcamak lazım..

Ne yaparsa yapsın, motoru güçlü olmayan, çok yakan, donanım-konfor olarak pek birşey sunamayan bir Kia aracı.. Bukadar emeğe değmez bence, ama kendi zevkidir, modifiyede bir tutkudur..

Ben böyle bir araca para harcamazdım fakat sonuç olarak güzel iş çıkarmış, bu aracı yapabileceği en güzel hale getirmiş gibi..

Bence iki eksik kalmış, birde fazla var :) Jant olarak mat siyah gibi bir jant daha agresif gösterebilirdi aracı, farlar çok sıradan duruyor, mercek uygulaması ve xenon hoş dururdu bence.. Fazla olarakda sis farındaki xenonları çıkarıp eşine dostuna hediye etmeli bence..

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 28 Ağustos 2012; 11:54:22 >
  • Cok yaktigi tamamen toplumsal bir onyargi, arastiranlar 2011 otomatik 1.6 civic'lerin bundan daha cok yaktigini gorecektir.

• güzel türkçemizi katletmeseymiş iyiymiş.
  • kuzenimde vardı, benzinde şehir içi ~12 litre yakıyordu. LPG taktırdı, yine çok ekonomik olmadı. sadece aracın sessizliği dikkatimi çekti, onun haricinde bu kadar para verilecek bir araç değil kanaatindeyim.

modifiye olayına gelirsek görünüm fena olmamış ama sadece görünüm işte
  • Body kid ne oluyor Karate Kid'in devamı mı yoksa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.