Şimdi Ara

Hep gang yiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dereceli oynamaya başladım ilk 4 maçımı attım solo oynuyorum ne zaman nehri azcık geçsem gang yiyorum ve ölüyorum.Sonra safe oyniyim diyorum bu seferde 3 kişi gelip kule altı kesiyolar.Ne yapsam gangdan kurtulurum.

• Gang ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jung arkadan dolaşıp kıstırıyor sonra kesiyolar
  • bizde gang gaz yapıyo gank yiyoruz biz ailecek
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    taktik ver hocam
  • Çok 'gank' yiyorsan takımındaki diğer kişiler daha rahat oynuyor demektir.Yardım isteyeceksin.Ormancı gank gelemiyorsa bile totemleme için yardım etsin.
  • olasılıklar çok fazla , bir kaçını söyleyebilirim.

1)oynadığın şampiyonlar mobil değildir , ormancı koridora kampını kurar.
    2)koridorunu çok pushluyorsundur , ormancı yine koridora kamp kurar.
    3)harita takibin çok az olabilir.
    4)yanlış yerlere totem atabilirsin , mesela orta koridorda yan çalılıklara atarlar genellikle totemi ama nehirdeki çalıya veya karşı ormanın girişlerine atarsan daha önce görürsün ormancıyı.

bunlar bir kaçı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gang olsa duramazsın. Ganktır o.
  • Toplane oynuyormuşsun nehirdeki çalıda hep totem olsun rakip jungle ı görmeden trade e girmemelisin zaten pushlama lane i son vuruş yap sadece şampıyonunun dürtme skili varsa onla rakibini dürt 3 kişi gelme olayına gelirsek zaten adam hunharca üzerine amaçsızca kosuyorsa anlaman lazım bişeyler oldugunu ordan uzaklaşman lazım eğer minyonsuz dive atarlarsa zaten bariz geliyoruz mesajı verir toplaner adam lane i pushlayıp kule altı getirmeye çalısıyosa jungle ya yakındır yada nehirde sizin ormanda camp temizliyodur o an anlarsın zaten rakibinin enteresan hareketlerınden top a yardım cagırırsın gelen gıden olmazsa mevkiyi terkedersin ya yada yürekli abilerimizden birisindir ganke gelenide kesip double alırsın :D görüş önemli tabi
  • Maini jung olan biri olarak söyleyebilirimki bir adam laneyi çok itiyorsa benim iştahımı kabartır elim istemeden oraya gider ve baskını atarım.
    Bana senden tavsiye laneni çok itme ve her B attığında 1 tane PEMBE TOTEM alın! ki rahat rahat laneyi itip savaşa girebilesin.
    Bilen bir jung ltilen ve totemsiz laneye gider..

• adama malzeme veriyon demekki.adam seni kesiceni anlıyo:D
  • g
    ga
    gan
    gang
    gan
    ga
    g
  • Kırmızı takımdaysan büyük çime pembe totem, bir de baronu az geçince köşeye normal totem bırakırsan epey faydası olacaktır.
  • Solo

• jung report ben afk deyip oyundan çık daha da gangbang olmazsın
  • gang deil geng
  • Gang değil gank. İkisi farklı şeyler.

Her neyse sıkıntına gelecek olursak. Oynadığın şampiyona göre fark yapar. Bir Kha ile açılmak var. Bir de Dari, Illaoi tarzı şampiyonlarla açılmak var. Mobil şampiyonlarla şansın yaver giderse zıplar kaçarsın. Diğerleriyle de yeteri kadar kasamadıysan ölür ve yavaşça tilt olursun. Ardından enter basıp jung farkı yazarsın.

Bunun önüne geçmek için ise kullanması tamamen bedava olan totemler mevcut. Sınırsız olduğu için yük geldikçe çalıya yaklaşıp nazikçe 4 tuşuna tıkla. Ayrıyetten topu topu 75 gold olan pempe totemi de alıp atabilirsin. Hele bunu karşı kestikçe al ve tekrar tekrar at.

Yeterli görüşü kendine ve takımına sağladığında ise avantajlı duruma gelirsin. Gank yeme olasılığın düşer. Rakip sana gank atamayacağı için zaman kaybetmiş böylelikle exp de geri kalmış olur. Bu görüş sayesinde takım arkadaşlarınla birlikte baitleyip tf de kazandırabilirsin. Totem deyip geçmemek lazım. Gözün her zaman mini map de olsun. Takip et. Karşı ormancıyı botta gördün mesela açıl it laneyi gir takasına vs vs. Tam tersi ormancı ortalıklarda yok. En son neredeydi? Tahmin yürüt temkinli davran. Totem atıp takip etmezsen totem de kurtarmaz. Yine gank yer güzelce ölürsün.

Neyse benden bu kadar Adalet Meydanlarında görüşmek üzere!

• ne güzel işte. bu demektir ki eğer ölmezsen karşı jungler hırs yapar ve daha çok gelir bu da demektir ki takımının baskısını azaltırsın. yıllar önce euw challanger bir koçyiğitten aldığım altın bir tavsiyeydi bu. Challanger Top ve Diamond1 top lanerların arasındaki fark nedir biliyor musun demişti ne hacı demiştim, "diamond lar safe oynar challanger lar agresif oynarlar. " demişti. O günden beridir de agresif oynarım.

Agresif oynarsan 1- gank yesende hatta camplensen de işine yarar. neden? Farmda iyisindir 1. Karşındaki adamın farmı senden düşüktür çünkü kule altı kalmak zorundadır 2. Karşı jungler'ın blue-red rotasyonlarını takip edebilirsin, karşındaki adamın ward koymasını engellersin en önemlisi teleportunu boşa harcatırsın ya lane gidecek ya da bota falan tp atacak. Bütün bu avantajların tek bir dez avantajı var. o da jungler'ın sana camp kurması. Bilinen tabular var bunları herkes uygular ama hiçbirisi neden olduğunu bilmez. Mesela neden last hit yapasın ki. Bırak gitsin lane bırak akıp gitsin karşı jungler a psikolojik baskı kur adam lan topa mı gitsem mid e mi neyse top a gideyim adam pushlamış desin ve sen de tank bir champ oyna 1-5 oynasan bile işe yapabil bkz: malphite. Benim top lane mentalitem budur yani en azından bu idi. Sadece top oynayarak diamond 3 serilerine kadar yükselmiştim mid ve jungler seviyem de kafadan plat 2-3 tü o zamanlar. Bunu kullan işte.

• Oyuna başladığımdan beri her rolde oynadım ama en iyi oynadığım lane toplanedir. Lane kontrolünü eline alması diğer lanelere göre çok daha kolaydır. İmkanım oldukça rakibe göre üstün bir hero pickler ve ölümüne pushlarım.

Bunu yaparken rakip jungle rotasına bakacaksın. Önce ilk hangi camptan başlıyor diye rakip jungleye girip bakacaksın. Sana yakın taraftan başlıyorsa 2 level gank yeme ihtimalin vardır dk 2.30-3 arası pasif oynayacaksın.Sana gelmez normal rotasında devam ederse sana en erken dk 4.30-5 civari gelecektir bu süreyide pasif geçireceksin.
    Sana ters olan taraftan başlıyorsa rakip jungle temizleme hızına göre dk 3-4 arası sana gelecektir bu süreyi pasif geçireceksin. Sana gelmez base atarsa tekrar sana ters olan jungle camplarına gideceği için en az 3dk daha rahat edeceksindir.
    Önemli olan rakip jungle sana gelmeyi düşündüğünde pasif kalıp wardlı oynayabilmek. Jungle ile duo giriyorsan bu sürelerde yanına çağırıp korumasını isteyebilirsin kill çıkarma şansınız olur.

Pushlayan lane kazanır mantığı toplanenin en basit mantığıdır.Rakip wardsız oynar,tpsini kulesine atmak zorunda kalır ve farm kaçırır. Ölsen bile lane freezeleyerek verdiğin gold farkını kapatabilirsin.

• Gang diyen adamı ciddiye alıyorsunuz.
    LEL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.