Şimdi Ara

Hep Doğru Kişiyi Bekledim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşım 19 yaşıtlarım kız olsun erkek olsun c2,twitter,face.... sırf sevgili bulmak için (asıl amaç sex) girmedikleri hal kalmadı ama bilmiyorum bana ters geliyor böyle şeyler hep o kızı bekliyecem ve biliyorum ki birbirimizi gördüğümüzde işte o an o an için bekliyecem gerçek aşkı, aşkımı lütfen her nekadar da hayal dünyasında yaşıyorsun diyecek olsada olsun ben o anın yaşanma ihtimalini bile seviyorum saçmalamış olabilirim ama içimi çok dökmek istedim dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumans -- 24 Ağustos 2013; 0:42:52 >
  • Kus ötüyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Holmes

Kus ötüyor mu?

Adam Düşüncesine Göre Yol Almış İlla Kuşunun Ötmemesi mi Lazım Kendini Gecelik Zevkten Uzak Tuttuğu İçin.
  • kendini sıkma, illa kız peşinde koşmak zorunda değilsin.
  • ben de senin gibi düşündüm, yaş 22 olaylar daha taze, tam buldum dedim doğru kişiyi, reddedildim.çok acı çektim aylarca sürdü seneye yaklaşmak üzere.yapacak birşey yok biz de byle yaşıyoruz.elbet çıkar birileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumans

yaşım 19 yaşıtlarım kız olsun erkek olsun c2,twitter,face.... sırf sevgili bulmak için (asıl amaç sex) girmedikleri hal kalmadı ama bilmiyorum bana ters geliyor böyle şeyler hep o kızı bekliyecem ve biliyorum ki birbirimizi gördüğümüzde işte o an o an için bekliyecem gerçek aşkı, aşkımı lütfen her nekadar da hayal dünyasında yaşıyorsun diyecek olsada olsun ben o anın yaşanma ihtimalini bile seviyorum saçmalamış olabilirim ama içimi çok dökmek istedim dostlar

Kardeşim kendini gerçekten değer verdiğine sakla varsın salak desinler, geri kafalı desinler. Bak bir yazı var aşağıya ekliyorum;

Yatak hikayelerin çoğalıyor, değersizleşiyorsun.
    İnsan çok fazla kişiye ait olmamalı ki ait olduğunda sonu gelmez, doyumsuzlaşırsın, kimseyle yetinemezsin.
    Yüzünün güzelliği yetmez, gülüşünün masumluğu silinir, bildiğin kirlenirsin. ozaman ne yaparsan olmaz.
    Birini seversin belki de hayatının aşkıdır. Her an hayal ettiğin insanı aslında eski yatak hikayelerinde kaybetmişsindir.
    Orgazm sigaraları niyetine hayallerini yakmışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 24 Ağustos 2013; 3:48:58 >
  • Herkes doğru kişiyi bekliyor. Ama beklerken bekaretini saklamaya çalışmak bence berbat bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekaretini saklamaya çalışmak? Arkadaşlar zaten belirli yaşın altındaki kişiler bekaretini harcıyorsa o kızdan siz ne hayır bekliyorsunuz ki? Bir laf vardı bu konuyla ilgili; anlık zevk ömürlük utanç doğurur diye. Şimdikilerde utanma da kalmamış, marifetmiş gibi anlatıyorlar.
  • Yaptıgın şeyin, sınava hiç çalısmadıgın halde güzel not almayı beklemekten farkı yok. Yaşıtların tecrübe kazansın, kızlarla yakınlassın, reddedilsin, aşk acısı çeksin sen de hala bekle.

Yaptıgın zügürt tesellisi. Doğru kişi karsına çıksa bile onu elde edecek tecrüben olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Yaptıgın şeyin, sınava hiç çalısmadıgın halde güzel not almayı beklemekten farkı yok. Yaşıtların tecrübe kazansın, kızlarla yakınlassın, reddedilsin, aşk acısı çeksin sen de hala bekle.

Yaptıgın zügürt tesellisi. Doğru kişi karsına çıksa bile onu elde edecek tecrüben olmayacak.

ovvvvvvvvvv bu yorum konuyu açan elemanı depresyona sokar ve çok doğru, doğru kişiyi bekliyorum diye elini nasır tarlasına çeviren birinin doğru kişi diye bişey bulma ihtimali yok.Turbolineada doğru kişiyi beklemiş zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exotica

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Holmes

Kus ötüyor mu?

Adam Düşüncesine Göre Yol Almış İlla Kuşunun Ötmemesi mi Lazım Kendini Gecelik Zevkten Uzak Tuttuğu İçin.

Böyle düşünceler biz daha çocukken olur da o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

quote:

Orijinalden alıntı: trumans

yaşım 19 yaşıtlarım kız olsun erkek olsun c2,twitter,face.... sırf sevgili bulmak için (asıl amaç sex) girmedikleri hal kalmadı ama bilmiyorum bana ters geliyor böyle şeyler hep o kızı bekliyecem ve biliyorum ki birbirimizi gördüğümüzde işte o an o an için bekliyecem gerçek aşkı, aşkımı lütfen her nekadar da hayal dünyasında yaşıyorsun diyecek olsada olsun ben o anın yaşanma ihtimalini bile seviyorum saçmalamış olabilirim ama içimi çok dökmek istedim dostlar

Kardeşim kendini gerçekten değer verdiğine sakla varsın salak desinler, geri kafalı desinler. Bak bir yazı var aşağıya ekliyorum;

Yatak hikayelerin çoğalıyor, değersizleşiyorsun.
    İnsan çok fazla kişiye ait olmamalı ki ait olduğunda sonu gelmez, doyumsuzlaşırsın, kimseyle yetinemezsin.
    Yüzünün güzelliği yetmez, gülüşünün masumluğu silinir, bildiğin kirlenirsin. ozaman ne yaparsan olmaz.
    Birini seversin belki de hayatının aşkıdır. Her an hayal ettiğin insanı aslında eski yatak hikayelerinde kaybetmişsindir.
    Orgazm sigaraları niyetine hayallerini yakmışsındır.

+1

cok dogru. 3-5 dk. zevk ugruna koca bir ömrü pismanlikla gecirmeye gerek yok.
  • Gülümseme,öpüşme,sevişme,sex hepsi hepsi bıktırır monotonlaşır.İlk seferki zevki asla alamazsın.

Masada erkek arkadaşlarımla oturup saçma salak muhabbet yapıp aldığım mutluluğu,bi kızla yatakta alamayacaksın sadece mutlu olduğunu sanacaksın.Yaşın itibariyle , yaşımız itibariyle hayatının yüzde doksanı kadın ve kadın cevresinde kurulu .Bu türkiyede de böyle amerikada da.

Beklediğin mutluluk falansa uğraşma kıldığın bi namazda bile daha mutlu olacaksın huzura kavuşacaksın.İnsanlar sorumluluk gerektirir sorumluluk huzursuzluk getirir.Evleneceğin kadını bekle , onu bekle bir şey kaybetmezsin.Yapanların başı göğe ermedi mallar aynı mal , salaklar aynı salak.6 ay uğraşıp bir kızla olacağıma seveceğin kadını bekle.

Bekle derken evde gelsinler diye bekleme ünide ortamda bulursun birini o anlamda
  • cem adrian ne la hiç ssvmiyorum o adamı ergenlerin eline düşmüş
  • quote:

Yaptıgın şeyin, sınava hiç çalısmadıgın halde güzel not almayı beklemekten farkı yok. Yaşıtların tecrübe kazansın, kızlarla yakınlassın, reddedilsin, aşk acısı çeksin sen de hala bekle.

Herkesin ahlak anlayışı ve yargı değerleri farklıdır. Dediğinize göre her hoşlandığıyla yiyişip yatan kalkan kız/erkek tecrübeli ama bekaretini koruyan onu evliliğine saklayan geri kafalı yobaz züğürt tesellesi... he oldu.
  • Doğru kişi diye bir şey yoktur.
    Doğru insan diye bir kişi yoktur çünkü.
    Bu hayatta hep bir başınasındır.
    Doğru kişi dersin, kendini kandırırsın.
    Sen doğru kişi diye kendini kandırırken o arkandan iş çevirmekle meşguldür.
    Sen sen ol, kimseye güvenme, kimseye doğru kişisin deme. Eğer bir kıza dersen artık onun avucundasındır.

Not : Söylediklerimi henüz yaşamadım ama içimden bir ses yakın olduğunu söylüyor. Hemde doğru olduğuna inandığım kişiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

quote:

Herkesin ahlak anlayışı ve yargı değerleri farklıdır. Dediğinize göre her hoşlandığıyla yiyişip yatan kalkan kız/erkek tecrübeli ama bekaretini koruyan onu evliliğine saklayan geri kafalı yobaz züğürt tesellesi... he oldu.

Ben diyorum ankara sen diyosun..

• Daha açık desene bi de

• Doğru düşünüyorsun ben de 19 yaşındayım,yaşıtlarım türlü türlü hallere giriyor ki bu da benim yapamayacağım bir şey.Ama mesela yukarda yazılmış bazı şeyleri yaşayıp tecrübe etmek lazım o da doğru bir taraftan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.