Şimdi Ara

Hep aynı şey olmak zorunda mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plat olduk yine aynı. Yine her oyun leaver geliyor. Böyle aptallar yüzünden Türkiye serverından bi halt olmaz işte. Challenger adam geliyo o da afk kalıyo. Yok böyle saçmalık.

• tr pişmanlıktır ne diyelim kardeş
  • Serveri kötüleyip durmayın kardeşim, geçin madem başka servera . Plat olmuşsun 5-6 tane arkadaş edinip premade girmen lazım senin, ayrıca bu afk-leaver olayları westte de oluyor olmuyor sanmayın.
  • sen hiç rankedda afk olmadınmı ? net bağlantı sorunu falan olmadımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

Serveri kötüleyip durmayın kardeşim, geçin madem başka servera . Plat olmuşsun 5-6 tane arkadaş edinip premade girmen lazım senin, ayrıca bu afk-leaver olayları westte de oluyor olmuyor sanmayın.

Eğer 5-6 premade'den kastın team ise, platta kalmayı düşünmediğimden istemiyorum. Eğer duo ise, duo girsem bile afk gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stepback

Plat olduk yine aynı. Yine her oyun leaver geliyor. Böyle aptallar yüzünden Türkiye serverından bi halt olmaz işte. Challenger adam geliyo o da afk kalıyo. Yok böyle saçmalık.

Build benum yaptigim gibi. Sirasini yazar misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phreak LoL -- 14 Nisan 2013; 0:50:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

Orijinalden alıntı: stepback

Plat olduk yine aynı. Yine her oyun leaver geliyor. Böyle aptallar yüzünden Türkiye serverından bi halt olmaz işte. Challenger adam geliyo o da afk kalıyo. Yok böyle saçmalık.

Build benum yaptigim gibi. Sirasini yazar misin ?

Lane'de feedlendiğim için direk BOTRK çıktım sonra ayakkabı sunfire g.a ve mallet.

quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

sen hiç rankedda afk olmadınmı ? net bağlantı sorunu falan olmadımı ?

Sadece bugün champion select sırasında elektrik kesildi (oyun içinde değilken) ve nedense oyuna girmiş. Başka olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stepback -- 14 Nisan 2013; 0:51:59 >

• o kadar iyi feedlendikten sonra 2 leaverda olsa alabilirdiniz o oyunu
  • tr de oynamak ve taşımak istiyorsan irelia veya jayce sonrası çorap söküğü gibi geliyor.
  • Geçen bi hero denemek için eski tr'de oyniyim dedim, girmemle çıkmam bir oldu.
    Orada lol değil bambaşka bir oyun oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 14 Nisan 2013; 3:52:44 >
  • tr plat gold falan olmanın hiç bi manası yok.hiç bişey değişmiyor neredeyse.
  • Valla West'te bırakın ranked'ı normal game'de bile 50 maçta 1 afk anca denk geliyor bana (ragequitler dışında). West'te olmuyor mu demeyin boşuna, tr ile karşılaştırılmaz bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 14 Nisan 2013; 5:29:13 >
  • Plattasin ve takimda tank yok tebrikler. Jax tankkasmis jaxi faillemis sen tanky cikmissin fakat dogal bir tankin yerini tutamazsiniz ve o guzelim hasar potansiyeline sahip sampiyonlariniz 2-3 saniyede olur hic birsey yapamazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

sen hiç rankedda afk olmadınmı ? net bağlantı sorunu falan olmadımı ?

Benim hiç olmadı kardeş. 1.5 senelik hesabımda 0 leave var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederiz!Tr qq konusunu açan 1.000.000 kişisiniz ve Bugatti Veyron kazandınız.Tebrikler!
  • Aman diyim uzak durun Tr den. Bilgisayarım bozulduğu için bikaç gün internet kafede lol oynamak zorunda kaldım, ben hayatımda böyle bişey görmedim. Yanımdaki adam 2 maç attı birinde 1-11 diğerinde 2-7 çekti ve işin ilginç yanı bunlar 30 lv. Biri ordan jax'a ap kasılır diyo diğeri kha mid mi gidermiş falan diyo. Jungle oynadım bi maç bizim mid e blue yu verdim yanımdaki adam "o herif mavinimi çaldı senin" dedi. Hiç bişey demeden devam ettim oyunuma...
  • quote:

Serveri kötüleyip durmayın kardeşim, geçin madem başka servera . Plat olmuşsun 5-6 tane arkadaş edinip premade girmen lazım senin, ayrıca bu afk-leaver olayları westte de oluyor olmuyor sanmayın.

Türkiye serveri bronze 5 konuştuu. ooo mannyak laf.
  • karşı takımda Jarvan gibi bir tank varken sizde tank yoksa böyle olması normal biriniz tank alsaymış oyunu alabilirdiniz belki

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

o kadar iyi feedlendikten sonra 2 leaverda olsa alabilirdiniz o oyunu

Karşıda herkesde CC olmasa dediğin doğru. Lux zaten hep tek yakalanıyor, Jax adamlar bizim redde dolaşırken dragon almaya çalışıyor. 2 kez ölmem de 5v1 girmemden kaynaklı. Zaten aralarına girmemle ölmem bir olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

quote:

Türkiye serveri bronze 5 konuştuu. ooo mannyak laf.

biri şu liseliye trollük öğretsin , onu bile doğru düzgün yapamıyor. " ooo manyak laf "
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.