Şimdi Ara

Hep aynı lunaparkta geçen rüyalar görüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk bir kaç yıl önce gördüm. çift taraflı rollercoaster'a biniyorduk düşüyordu. sonrasında lunaparkın arka kapısında bir kaç adamla muhabbet ettiğim bir rüya gördüm, güvenlikti sanırsam.sonra atlı karıncaya bindiğim bir rüya gördüm. daha sonra içinde boş boş gezdiğim bir rüya gördüm. en son geçenlerde gördüm ve yine roller coaster'a biniyorduk yanlız düşüyordum ve bir şey olmuyordu. ama çok uzun sürüyordu ve yolun sonunda sivri dönüş vardı orada devriliyordu.

bunları 1-2 yılda gördüm hep. ama daha unuttuğum bir kaç tane var. ve bunların hepsi hep aynı lunaparkta geçiyor.

edit:bu konuyu açınca konu dışı sayfasına dönmeyi denedim forum çökmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 4 Eylül 2012; 1:51:37 >

• Ben de her yıl mutlaka bir kere aynı ortam ve kişilerle geçen farklı olaylar olan rüya görüyordum. Yılda bir kere yeni bölümü çıkan dizi gibiydi Şuan görmüyorum ama öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maedhis

Ben de her yıl mutlaka bir kere aynı ortam ve kişilerle geçen farklı olaylar olan rüya görüyordum. Yılda bir kere yeni bölümü çıkan dizi gibiydi Şuan görmüyorum ama öyle

neden oluyor ki böyle tırstım resmen ben bu olaydan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: Maedhis

Ben de her yıl mutlaka bir kere aynı ortam ve kişilerle geçen farklı olaylar olan rüya görüyordum. Yılda bir kere yeni bölümü çıkan dizi gibiydi Şuan görmüyorum ama öyle

neden oluyor ki böyle tırstım resmen ben bu olaydan.

Hiç bilmiyorum ki bana küçükken oluyordu 3-4 kere oldu. Aradan çook sene geçti ama hala çok net hatırlarım rüyaları. İstersen bir psikologa falan danış çok rahatsız ediyorsa seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empennage -- 4 Eylül 2012; 15:36:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.