Şimdi Ara

henüz başlamayan ilişkide sevgililer günü önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, yaklaşık 1 aydır konuşulan kızı sevgililer gününde yemeğe davet etmek dışında hediye almakta gerekirmi sizce yada erkenmidir alınırsa nasıl bir hediye alınmalı? henüz çıkmaya başlamadık ama gün içinde sürekli konuşuyoruz acelede etmek istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürleer:) yaş 20 bu arada:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdr1907 -- 12 Şubat 2012; 19:05:04 >

• Aynı dertten muzdaripim ve birlikte çekildiğimiz bir fotoğrafı karakalemle çizip vermeyi düşünüyorum . Saygılar

★★★ Fenerbahçe 2011-2012 ★★★
    1 Volkan Demirel 3 Reto Ziegler 4 Bekir İrtegün 5 Emre Belözoğlu 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 8 Sezer Öztürk 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 14 Gökay İravul 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 20 Özer Hurmacı 23 Semih Şentürk 34 Fehmi Mert Günok 35 Hasan Erbey
    38 Mehmet Topuz 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu 58 Fabio Da Silva Bilica 60 Özgür Çek 62 Selçuk Şahin 67 Orhan Şam
    77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin 92 Issiar Dia 95 Recep Niyaz
    Aykut Kocaman
  • iyi fikir aslında etkileyici kendi yaptığın bir şeyi vermek ama bizim resmimiz yok işte:)
  • bulunsun
  • Hediye falan alma salak yap.Başlamamış ilişkiye hediye mi alınır?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.