Şimdi Ara

Henüz 18 Yaşında Saç Dökülmesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi 18 yaşındayım.Başımın üst sol-sağ köşeleri döküldü.Ufak tüyler bile yok.Aynı zamanda saçlarım seyreldi.17 yaşında başladı dökülme.1 senede üst sağ-sol bölgelerim geriye doğru 2 parmak mesafesinde açıldı.17 yaşında iken doktora gitmiştim.Minoxidil önerdi fakat yaşım tutmadığı için başlayamadım bile.Şu anda 18 oldum bioxcin ile minoxidili birlikte kullandım fakat sadece dökülme durdu.

Dökülen bölgedeki saçların yeniden çıkması için bir çözüm var mı? İlgilenenler için şimdiden teşekkürler.

• up :(
  • Genetikte varsa bir süre sonra kullandıkların bile fayda etmez. Sadece durduruyorsun. Düzgün bir saç ekiminden başka çözüm yok malesef. Öyle saç çıkaran bir ilaç duymadım.
    Minoxidil ile o dökülen saçları kurtaramazsın...
  • hocam resim atma şansın varmı şakaları ve tepeleri ona gore tedavi için yol gosterelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

hocam resim atma şansın varmı şakaları ve tepeleri ona gore tedavi için yol gosterelim

Buyur hocam
     Henüz 18 Yaşında Saç Dökülmesi Sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: td1907

Genetikte varsa bir süre sonra kullandıkların bile fayda etmez. Sadece durduruyorsun. Düzgün bir saç ekiminden başka çözüm yok malesef. Öyle saç çıkaran bir ilaç duymadım.
    Minoxidil ile o dökülen saçları kurtaramazsın...

Babamın 30 yaşında bir fotoğrafı vardı.Orhan Gencebay'ın 20 li yaşlardaki saçları gibi :) 35'inde seyrelmeye başlamış saçları
  • Resimi hafif karanlık bir ortamda çekmiştim.Pek net değil ama sonuç olarak yan taraflar ve arka tarafta hiç bir problem yok.Sadece üst tarafın tamamı seyreldi ve üst-ön-sağ/sol bölümü tamamen döküldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benden sana tavsiye çok fazla takma kafana ne kadar takarsan o kadar çok stres yapıyorsun daha çok dökülüyor.ben önceden hep jöle kullanırdım sprey sıkar berberde her gün fön çektirirdim ama sonra döküldü şimdi 0 numaraya vurup geçiyorum kendim evde :) berber parası vermiyorum tek artısı bu oldu benim için.sana tavsiyem saçlarını kısa ve temiz tut şekil yapıcam diye hiç uğraşma saçı uzatma kısa saçlı olmak kel olmaktan daha iyidir.bende çok ilaç kullandım hala kullanıyorum çok fazla bir etkisi yok ama son kullandığım ilaç biraz kıllanma yaptı gibi eskiye göre ama verdiğin paraya değermi diyorsan emin değilim.en güzeli dökülmeden önlemini alabilmek ama genetik bir durumsa zaten yapabileceğin birşey yok.kuzenimin senin gibi 18 19 yaşında dökülmüştü saçları benimkiler 24 ten sonra başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

benden sana tavsiye çok fazla takma kafana ne kadar takarsan o kadar çok stres yapıyorsun daha çok dökülüyor.ben önceden hep jöle kullanırdım sprey sıkar berberde her gün fön çektirirdim ama sonra döküldü şimdi 0 numaraya vurup geçiyorum kendim evde :) berber parası vermiyorum tek artısı bu oldu benim için.sana tavsiyem saçlarını kısa ve temiz tut şekil yapıcam diye hiç uğraşma saçı uzatma kısa saçlı olmak kel olmaktan daha iyidir.bende çok ilaç kullandım hala kullanıyorum çok fazla bir etkisi yok ama son kullandığım ilaç biraz kıllanma yaptı gibi eskiye göre ama verdiğin paraya değermi diyorsan emin değilim.en güzeli dökülmeden önlemini alabilmek ama genetik bir durumsa zaten yapabileceğin birşey yok.kuzenimin senin gibi 18 19 yaşında dökülmüştü saçları benimkiler 24 ten sonra başladı.

Son çare senin dediğin gibi olur ağabey :) insan üzülüyor tabi.çevremdekilerin %90 ında hiçbir saç problemi yokken daha ergenlik sürecim bitmeden alnım açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende 19 yaşındayım aynı problemimiz var şuan hatta birebir ayni ve genetik bir problem saç çıkartamayız ama en azindan elimizdekileri koruyabiliriz çünkü bu yaşlarda ve bu aşamada minoxidil vb türevi haplar kesinliklr sakıncalıdır ben 6-8 aydır alpecin kaffein şampuan kıllanıyorum ve dökülmem durdu saç çıkışı yok ama hacim ve dökülmenin durmasi çok büyük avantaj diye düşünüyorum eczaneden 29 tl ye alabilirsiniz 250 ml

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananas32

Hocam bende 19 yaşındayım aynı problemimiz var şuan hatta birebir ayni ve genetik bir problem saç çıkartamayız ama en azindan elimizdekileri koruyabiliriz çünkü bu yaşlarda ve bu aşamada minoxidil vb türevi haplar kesinliklr sakıncalıdır ben 6-8 aydır alpecin kaffein şampuan kıllanıyorum ve dökülmem durdu saç çıkışı yok ama hacim ve dökülmenin durmasi çok büyük avantaj diye düşünüyorum eczaneden 29 tl ye alabilirsiniz 250 ml

1 sene önce günde 150 200 tel dökülüyordu.Bioxin kullanmaya başladım.İlk ayda yine devam etti çok dökülmeye.Sonra yavaş yavaş azalmaya başladı.Şuan 7 8 ay oldu.30 40 tel dökülüyor günde.Dökülen saçların hepsi kısa saçlar.Hiç uzun saç telim dökülmüyor.Şu an bendeki durum da böyle :)
    Saç çıkartma olayı olmuyosa bioxinle idare ederim şimdilik.Dediğin şampuanı da denerim elimdeki şampuanlar bitince kardeşim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.