Şimdi Ara

Hemşirelik okunur mu? Atama maaş üniversitede yksye tekrar hazırlanmak vs. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam veterinerlikte düşündüm ama o daha da zor gibi:/ ve yol da uzundu teşekkürler bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca maas ulke ortalamasinin üstünde ama belli bi sinir var o maas cok değişmez ama muhendis olursanız sınırı yok gibi bişey kisinin zevklerine hayat şartlarına gore iyisi kotusu degisir ben tercih etmezdim en kötü muhendisligi tercih ederim hersey para değil ayrica muhendislerin genelde girisi dusuk ama maaslari baya artıyor. Hersey bir yana az kazansan dahi daha guzel bence mühendislik. Bu arada tercih yapmadan once bir okuyan mezun birisyle mutlaka konuş buradan karar verme herkes anonim bazilari sallıyor bu senin geleceğin

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam endüstri nasıl sizce onu okusam daha da kolay mı bilemiyorum ve 2 sene sonra olmazsa kaygısı da var:/ teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B9B4E431 -- 9 Haziran 2020; 19:0:41 >
  • Hocam kirik kalkmasi nasil oluyor merak ettim okurken girsen dahi puanin tam mi geliyor

• TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela ilk sene yerleştin üniversiteye. 1.sene okurken bitirdin ve sonunda sınava girdin bu girişte okul puanı yarıya düşüyor. Ama 2.sınıfta okula devam ederken tekrar sınava hazırlansak ve bi daha girsek okul puanı kesilmiyor ilk haliyle yani

• ben senin yerinde olsam hemsirelik okurum hocam.ama hayat senin hayatin

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce zor mu peki bölüm yoğun mu günlük tekrar gerekir mi okurken? Stajı ve dersleri çok mu yoğun tanıdığınız var mı çok teşekkürler

• Anladim hocam teşekkürler

• chernikovskaya hata kullanıcısına yanıt
    iyi okullarda mezun olmayan tm-mf fark etmez isi zor

• okuyan yurttan arkadasim vardi pek yogun bir goruntusu yoktu ama 1.sinifti ust siniflari bilmem

• TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8B9B4E431

Hocam sınıfı geçme seviyesinde çalışsam ve yks gider mi sizce yine de? Bu biraz kişiye bağlı doğru ama çok mu yoğun geçer sosyal hayat vs kalır mı stajları uygulamaları nasıl tanıdığınız var mı teşekkürler bu arada günlük çalışma tekrar gibi çok emek gerektiriyor mu bölüm
    hocam yks ye süre kalmaz . sosyal hayat normal olur hocam .stajları ilk sene olmadı hocam.günlük çalışma mecbur hocam özellikle anatomi kavramları vb. için . ha birde anatomi en zor dersi . marmara da anatomi hocası ayrıca derste tamamen latince konuşur ve sınavı da latince yapar . sadece latince öğrenmek bile yks den mahrum bırakır sıkar insanı. ayrıca dediğim arkadaş disiplinli de biridir çalışmayı da sever ama zorlanıyor baya...
  • Adolf kitler kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 sene önce de puanlar yakınmış atamada şimdi de yakın ve sağlık ocağı devlet hast üni hast derken ve yenileri için atamalar sıkıntı olur mu yine tabi olabilir ama bilemiyorum yine de.

• hermeno34 kullanıcısına yanıt
    Hocam endüstri okursam da yine aynı zorlukta galiba yön eylem çok kriterli karar falan derken oldukça zorlanıp bi de üstüne yksde takılıp üstüne de mühendis işsiz olunca baya hata yapmış olurum galiba:/ yine de her şey ihtimallere bağlı ama her meslek zor oldu sanırım:/ teşekkürler bu arada

• fen bilimleri öğretmenliği oku? Hedef neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8B9B4E431

Hocam endüstri okursam da yine aynı zorlukta galiba yön eylem çok kriterli karar falan derken oldukça zorlanıp bi de üstüne yksde takılıp üstüne de mühendis işsiz olunca baya hata yapmış olurum galiba:/ yine de her şey ihtimallere bağlı ama her meslek zor oldu sanırım:/ teşekkürler bu arada
    doğrudur hocam rica ederim ben de sadece arkadaşımdan öğrendiğimi yazdım
  • functionmachine kullanıcısına yanıt
    Olumlu yanları neler hocam hedef 5k idi bazı hatalar ki herkes yapar doğru 2 mezun senem de istediğim gibi geçmedi 50 den 80 e kaydım bu sene de 60 70 civarı galiba yine de bilemem de yüksek puanlı fendeydim bi de okul hiçbir şey de onca emeğin boşa gitmesi kötü hissettiriyor:/

• tıp mı istiyorsunuz? Fen bilimleri konuları ile yks konuları neredeyse aynı, bence hemşireliğe göre daha rahat edersiniz. Ders içeriklerini inceleyin isterseniz internetten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.