Şimdi Ara

Hemşirelik okunur mu? Atama maaş üniversitede yksye tekrar hazırlanmak vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene 80 bin oldum. Bu sene de yığılma olursa yine 70 80 arasında geleceğini düşünüyorum. Evime 5 dk yürüme mesafesinde üniversite var. 3.girişim 2 sene de puanım yetiyordu. Bu bölüm okunur mu atamaları nasıl? Maaşları nasıl? Üniversitede yksye hazırlanılabilir mi 2 sene beklerim gerekirse kırık olmadan girerim. Sınavları, dersleri nasıl yoğun mu geçiyor hem sınavlar hem bölüm? Uygulamalı dersler var mı kısaca yoğun ve zor bir bölüm mü? Çok farklı bilgiler var tam fikir oluşturamadım. Ve okulda 60 erkek var:/ 240 kişilik bölümde. Okul geçen sene 110 k ile almış bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B9B4E431 -- 11 Haziran 2020; 9:55:18 >

• uppp
  • kaliteli üniler değilde diğer normal altı ünilerde rahat edersin
  • Lisede hemşirelik bitirdim. Ünide çok sayıda hemşirelik okuyan tanıdığım var. Okunur mu? okunur evet maaşı güzel ataması düşük puanla. Ancak şunu bilmen lazım aşırı yorucu bir meslek nöbet üstüne nöbeti dayıyorlar. yanılmıyorsam son 2 sene stajın olucak çanakkale 18 martta öyle çünkü. Stajın bolca amelelikle geçer sonrası hemşireliğe adım atmış olursun. Tabi stajyer her yerde aynı muameleyi görüyor takma o yüzden. Son olarakta mevki durumu sırf bu yüzden nefret ediyorum çünkü emirkulu çalışmak hoşuma gitmiyor tabi sana bağlı. Kısaca işsiz kalmazssın eşinde ilerde çalışırsa rahat geçinirsiniz.
  • hermeno34 kullanıcısına yanıt
    Hocam fatihte de var ona da yetiyor da o uzak marmara düşünüyordum tanıdığınız var mı bölüm çok zor ve yoğun mu eve sosyal hayata vakit kalıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B9B4E431 -- 9 Haziran 2020; 18:36:48 >
  • Hocam arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla daha 1.sınıftan stajları oluyodu yoğundu dersleri falan.yks ye hazırlanmanız zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madamefou -- 9 Haziran 2020; 19:37:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam maaş değil de sevdiğim işi yapmak istemiştim o da yine sağlık bölümünde ama artık 3.giriş olunca ister istemez artık olmuyor yapamıyorum moduna giriliyor herkes gibi:/ okulu okurken yoğun oluyor mu sınavları ve dersleri? Uygulama dersleri var mı? Sosyal hayata vakit kalır mı günde kaç saat ders olur? Açıkcası okulu sadece gidip hafif bir çalışmayla dersleri geçip yksye hazırlanmak planımdı. Çok aşırı sosyal de değilim yani ikisi birlikte yürür mü bu bölümde? Kırık bitince yerleşirim sadece tekrar etmek kaldı notlarım komple hazırdı ama evde devam edebileceğimi sanmıyorum:/ Çok teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam stajları ne zaman oluyor yoğunluk derken hem ders hem sınav olarak mı? Hangi ünide öyleydi
  • hocam bence olaya maas,is bulma acisindan bakarsak guzel is.bir hemsire 5-6 civari alir cogu muhendis o maaslari 30 yasindan once alamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ama yetki tam yok galiba ya da az ve bildiğim kadarıyla ameliyatta bütün övgüyü doktor alıyor hemşire çok daha geri planda işlerde:/
  • chernikovskaya hata kullanıcısına yanıt
    5-6 civarı alıyor sanki lisans mezunu olan döner vs. katınca tam bilgim yok ama kaynak belirtip fikrini yazarsan daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B9B4E431 -- 9 Haziran 2020; 18:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8B9B4E431

Hocam fatihte de var ona da yetiyor da o uzak marmara düşünüyordum tanıdığınız var mı bölüm çok zor ve yoğun mu eve sosyal hayata vakit kalıyor mu
    marmara sağlıkta 1 numara orda ebelik okuyan arkadaşım var . 1 numara oldukları için aynı zamanda çok zorluyorlar hem okuyup hem yks hazırlanmak çok zor olur orda . hatta sınıfı geçsen yeter .
  • daha fazla bile alanlar devlette zaten 5 ten aşağı alan kalmadı çoğu meslekte
    maaşa bakarak konuşursan hemşirelik iyi
    duzgun konus. donerle birlikte lisans hemsire 5-6 arasi alir hastanesine ve calistigi birime gore.yogun bakim gibi birimlerde calisanlar daha fazla da alabilir

• Hocam 2 sene bekliyince kırık kalkıyormu birde size soyle bi tavsiyem olucak tekrar sinav hazırlanmaya kararliysaniz bazi bölümlerde burs veriyor en azindan ondan faydalanin

asgari ile calisiyor diye bir ifadem olmadi.ancak tecrubesiz ve top okullardan mezun olmayan bir muhendisin alacagi para da az cok belli

• yani hocam doktor gibi itibar bekleme tabiki

• hermeno34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sınıfı geçme seviyesinde çalışsam ve yks gider mi sizce yine de? Bu biraz kişiye bağlı doğru ama çok mu yoğun geçer sosyal hayat vs kalır mı stajları uygulamaları nasıl tanıdığınız var mı teşekkürler bu arada günlük çalışma tekrar gibi çok emek gerektiriyor mu bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B9B4E431 -- 9 Haziran 2020; 19:4:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.