Şimdi Ara

Hemşirelik , FTR , Beslenme Ve Diyetetik hakkında bilgisi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bu bölümler hakkında bilgisi olan var mı Bilgisayar muhendisliği 2. sınıf öğrencisiyim mesleğimin zor oldugunu düşünüyorum sürekli masa başı kod yazmak insanı son derece yorup ve asosyal yapar. birazda gelecek kaygısı var işe girebilecekmiyim ne kadar yorulacağım bende artık yatay geçişle Hemşirelik FTR Beslenme ve Diyetetik bu bölümleri düşünüyorum bu bölümler sizce nasıldır değiştirmeme deyermi Dersleri zormu? Bilgisayardan korkmamın nedeni Staj yaparken işyerinde çevremdekiler sürekli bir proje hakkında masa başı kodlarla ugrasıp duruyordu ve mesleğin en önemli özelliği hep projeyi anlık öğrenerek geliştirmen yani bilgisyar mühendisliğinde eğitimini üniversitede aldık öğrendik şimdi işe giriyim muhebbeti yok önce işe giricen yapacağın işi orda öğrenecen geliştiricen masa başında araştırıcan sonra başka bir gün herşey tekrar en başa dönüp en baştan yine başlıyacak yine öğrencen vs döngü şeklinde gidiyor yani üniversiteyi bitiren bir bilgisayar muhendisi için eğitim öğrenim yeni başlıyor buda yıllarca çekilecek dert mi? bu mesleklerde olanlar bana tavsiye verebilir mi ?

• elektrik elektronik mühendisliğini bıraktım diyetisyenlik kazandım 2. sınıfa geçtim şimdi.Çok da mutluyum dersleri bana hitap ediyor en önemli olanda o.Mesela vücut geliştirme sporu yapıyorum kendi diyet listemi kabaca da olsa kendi bilgimle yazabiliyorum.Hangi besinle ne var ne artık biliyorum günlük hayatımda çok işime yarıyor.buda beni mutlu ediyor
  • Bilgisayarda bende öyle diyordum meslek hayatını içerden görünce mutsuz oldum sen daha 1. Sınıfsın sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her meslek böyle ki, lisedeki çocuk toz pembe görüyor meslekleri. Uni.de farkediyorlar fakat bu kadar okuduk bitsin diye devam ediyorlar mecburen.
  • Bilgisayar muhendisligi sececegim. Koda karsi ozel ilgim ve yetenegim var. Sizce neden olmasin? Hemsirelik icinse eline al bir tane anatomi kitabini incele hosuna gider ezberler ogrenirim dersen sec

• Hocam özel ilgin alakan ve azimin varsa seç aksi halde ben sabah 8 akşam 5 çalışıyım maaşım bana yatsın geri kalan zamanlarda ailemle zaman geçiriyim diyorsan biraz sıkıntı olur bilgisayar muhendisi adam için hayat kodlardan ibarettir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odyoloji hakkında bilgisi olan?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.