Şimdi Ara

Hemşire kılıklı şaklaban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığa ne yazacağımı bulamadım ama çok sinirlendiğim bir olayı paylaşcam.
    Babam kasık fıtığı ameliyatı oldu 3 gün kaldı. Kardeşim kaldı yanında. son gün pansuman yapmaya kadın hemşire bozuntusu gelmiş. (betimleme yapmayacam az çok görüntüyü tahmin edersiniz)

Bu şaklaban gelmiş pansumana, pansumanı yaparken kafasını sağa sola çeviriyomuş geriye çeviriyomuş. Güya karnını bacağını görmeyecek. Offluyomuş pofluyomuş. Tabiri caizse gözü kapalı yapmaya çalışmış. Kardeşim bakmış yapıştırmamış bile hemen açılmış gene. Gitmiş tekrar hemşire hanım açıldı bu demiş. Neeee nası açıldı fln böyle cins cins laflar. Tekrar gelmiş bu seferde boxera fln yapıştırmış. Orda olsam onu itin götüne sokardımda.............. Kadını. Öyle sinir oldum ki kardeşim anlatınca. Ulan benim nişanlımda hemşire parasının son kuruşuna kadar hak edene kadar çalışıyor güleryüzle. Velhasıl yarın ilk iş başhekimliğe şikayette buluncam. 1 hafta sonra başvuru sonucunu öğrenmeye gitcem eğer hiçbieşy yapmamışlarsa cimere başvuracam. Sonuçları paylaşcam burdan. İşini yapmayanları çekinmeyin şikayetinizi yapın. Yok öyle yan gel yat para kazan

Edit: Cimer üzerinden şikayet iletilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veni60 -- 3 Eylül 2019; 19:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saglik bakanliginin sikayet hatti var hocam orayi ara
    Numarayi hayirlayamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Saglik bakanliginin sikayet hatti var hocam orayi ara
    Numarayi hayirlayamadim
    Orayada yapalım aklıma gelmemişti. Bu şerefsizin ceza almasını sağlamazsam adam değilim. Yok öyle yatarak para kazanma

• ceza alıcağını sanmıyorum
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Biz vatandaşlık görevimizi yapıp, şikayetlerimizi gerekli mercilere yapalım da. Gerisini görürürüz.

• haklısın,meslek etiğini kavrayamamış. fakat yan gelip yattığını da düşünmüyorum hocam.sen de bilirsin,eşin hemşireymiş çok çalışıyorlar. tabi özetle haklısın.
    çok aşağılayıcı bir muamele yapmış,insanlardan tiksineceksen insan sağlığı ile ilgili bölüm seçmeyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Bu mesaj silindi.
    Onun işi o. Bir insanın sağlığı söz konusu. Madem igrenicek, yapamiyacak bıraksın mesleği. Ama maaş güzel tabi, bizim vergilerimiz ile ödediğimiz maaşı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatakta ağlayan ışidci kim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinikle şikayet et hocam.

• KaramsarDoc kullanıcısına yanıt
    Benim işimi yapmıyorsa yan gelip yatmadır bu. Yan odada apandist ameliyatı olan 5 yaşında çocuk vardı uzaktan tanıdık onlarada benzer muamele yapmış hocam

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam orasını herkes tahminini yapar içinden

• Türkiyede genel olarak hemşireler sıkıntı
    İğneden korkan biri olarak doktor bana iğne yazmıştı bir kere
    İğne olmak için için devlet hastahanesi nin yolunu tuttum
    Normal bir hemşire hastayı panikletmeden rahatlatması gerekirken devlet de olan çoğu hemşire hastayı daha çok geriyor. Özel lerde bu durum daha az rastlanıyor.

Bide işin garibi doktordan daha çok onlar doktor gibi davranıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keske bana denk gelseydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • favladım konuyu nasıl sonuclanacak yazmayı unutma.
  • Bashekimlige degil saglik bakanligina internetten dilekce gonder derdini cok uzatman anlat 1 haftaya halloluyor o is denendi onaylandi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.