Şimdi Ara

Hemoroid(basur) geçiren ve çözüme ulaşan arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende ufak nohut tanesi kadar bir adet açtı. İç hemoroid doktora gittim anestol pomad ve daflon 500 mg verdi. Ara ara leğene sıcak su koyup oturuyorum. Yalnız hiç geçmemesinden korkuyorum. Var mı başına gelipte ameliyatsız kurtulmayı başaran ?

Benimki daha başlangıç seviyesi kanama falan yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam taviloglu arastir iyi doktormus gecmezse maalesef paraya kiyip dedigim doktora gidip kurtulun agri cekmeye degmez.

Bendede Fissur(Catlak) hastaligi var gecmeyecek gibi tanidiklarim orada ameliyat oldu basur olsun kil donmesi olsun cok rahat acisiz hersey duzelmis.

• Hocam bildiğim kadarı ile ameliyatsız geçmiyor ama son evreye kadar ameliyatta onermiyor doktorlar. Lifli gıdalara ağırlık vererek yıllarca bu şekilde yaşayabilirsin. çok takma kafaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Hocam bildiğim kadarı ile ameliyatsız geçmiyor ama son evreye kadar ameliyatta onermiyor doktorlar. Lifli gıdalara ağırlık vererek yıllarca bu şekilde yaşayabilirsin. çok takma kafaya.

Valla öyle gibi nereden geldi buldu bizi, sağlıklıda yaşamaya dikkat ederim düzenli spor falan yapıyorum. Artık bunla yaşayacağız galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Hocam bildiğim kadarı ile ameliyatsız geçmiyor ama son evreye kadar ameliyatta onermiyor doktorlar. Lifli gıdalara ağırlık vererek yıllarca bu şekilde yaşayabilirsin. çok takma kafaya.

Valla öyle gibi nereden geldi buldu bizi, sağlıklıda yaşamaya dikkat ederim düzenli spor falan yapıyorum. Artık bunla yaşayacağız galiba.

Bende de 9 yıldır var ilk 9 yıl önce baş gösterdi namussuz

Böyle bir ağrı yok, 1 hafta oturamadim, yuruyemedim doğru düzgün. 9 yıl boyu 2 yada 3 kere yaşadım bunu. Ama ilki gibi yoğun olmadı, yürüyüp oturdum çok az ağrı oldu.

Şimdi bu aralar ayıptır söylemesi büyük abdestten sonra sadece şişlik oluyor ve bir iki saat sonra kendi geçiyor. Ağrı yok ama.

Artık gittiği yere kadar zaten bi kere kıl dönmesi ameliyatı oldum popom tr haritası gibi 50 dikiş mi attı ne yaptı namussuz

Çözüm oldu mu hayır tabiki dikkat ettim okadar ama yine nuksetti

Gitmiyorum anasını satayım

• bir yerde okumuştum anal seks iyi geliyor diyordu.

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Hey maşallah 9 yıldır peki siz yediklerinize dikkat ediyor musunuz ? Keyifli keyifli tuvaletini yapmak bile büyük bir lüksmüş bunu anladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende anal fissür vardı kola gibi kabız yapan şeyleri azalttım bir de 2 hafta krem kullandım geçti şu an gayet normalim.Hemoroidin çözümü ameliyat diye biliyorum ama.Dayımda vardır adamın pantolonundan kanlar akıyodu o derece kötüydü.Ameliyatla düzeltti şu an iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 7 Eylül 2017; 16:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Hey maşallah 9 yıldır peki siz yediklerinize dikkat ediyor musunuz ? Keyifli keyifli tuvaletini yapmak bile büyük bir lüksmüş bunu anladım.

Yok hocam hiç birşeye dikkat etmiyorum kahve sigara gırla gidiyor. Ama ameliyat gerektirecek duruma gelmedim çok şükür. Zaten son aşama ameliyat öneriyor doktorlar benim 1 ya da 2 olması lazım.

Ameliyattan sonra nuksetme ihtimali var o yüzden çok zora sokmuyorsa uğraşmayın.

Dediğim gibi 9 yıl ama 2-3 kere ağrı yaptı sadece ilki çok yoğundu sonrakiler katlanilabilir agrilardi. Yoksa ayda bir fln olsa çoktan ameliyat olurdum. Çevremde de çok var böyle insan. Kimse olmuyor son ana kadar ameliyat

• çok sıkıntı çıktığında bol lifli beslenmen lazım ( nedenini googledan sorgularsan daha öğretici olur , su tutması , boşaltım kolaylığı vs. ) , her gün aynı saatlerde yemek yiyip aynı saatlerde mıçman lazım , bol su içmelisin . sindirim ve boşaltım sistemlerin belli bir düzende çalışmalı

normale döndüğünde , ıkınmaktan kaçın , tualetin geldiğinde tutma , çok problem yaşamazsın
  • arifomer kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, inşallah bende de zora sokacak bir durum olmaz yoksa yandık. Kestaneyi çizdirmek istemiyorum, ameliyat olması kolayda sonrası bir ton dert.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.