Şimdi Ara

hemoroid -basur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben dün sabah itibariyle ishal oldugumu farkettim fakat aksama kadar hiç tuvalete gitmedim aksam oldu tuvalete zor yetiştim sonra tuvalet kagıdına baktıgımda kan oldugunu farkettim bugun ishalim yavaş yavaş geçiyor ve malesef makatta meme kısmında şişlik var su deydiği zaman yanıyor acıyor doktora gidecek para yok sanırım sigorta da yok ne yapacagım bılmıyorum acaba sıradan bir sorun olabilir mi bu lütfen yardım edin

• Beslenmene felan dikkat et. Eğer zamanla geçmesse doktora gideceksin mecbur
  • Evet beslenmene dikkat et acı şeyler yememeye çalış
  • gez dolaş. fazla oturma. yediklerini ağzında iyice çiğne. büyük aptesini yaptıktan sonra ya banyo ol, ya da o bölgeyi sabunlu suyla iyice yıka ve iyice kurula. protex (3 ultra modeli) sabun kullanırsan çok iyi gelecektir.
  • inanması güç ama benim basurum askerde kendi kendine geçti. ee oturmaya vakit yoktu tabi, acemide..
  • ben de bi ara olmuştum allah düşmanımın başına vermesin çok zor bişey sen bi de ishalken olmuşsun. bi de kabız+hemeroid ol da göriyim seni. ben kabızdım bir de üstüne hemoroid ne çektiğimi ben bilirim. artık içimdekini çıkarmaya ameliyata gidecektim nerdeyse. zorladıkça nasıl acıyor nasıl anlatamam. onu çıkarabildikten sonra yememe içmeme dikkat ettim. bo0l bol sıvı tükettim kayısı yedim kabız olmamak için bir daha. 2-3 haftaya kalamdı geçti kendiliğinden. şişlik vardı bende de senin gibi. aman diyim ishal kal ya da normal kal kabız olmamaya çalış.
  • tuvalette fazla oturma. acı bahratlı yeme. dedikleri gibi vücudunu protex sabunla yıka. bir de activia yersen kabız olma ihtimalin çok azalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel
    2 ay önce açıldı
    Varikosel
    geçen yıl açıldı
    sinüzit hastalıgının tedavisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya kabız nerden cıktı hemoroid olduk dıye illa kabız mı olucaz ne kabızı nerden cıktı arkadaslar korktum sımdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: australian

ya kabız nerden cıktı hemoroid olduk dıye illa kabız mı olucaz ne kabızı nerden cıktı arkadaslar korktum sımdı

hemeroid varken kabız olursan anlarsın.olmamaya çalışman gerek.
  • http://hastarehberi.com/dahiliye/dahili12/hemoroidlerintedavisi.htm

bir açıklama
    bizim açıklamalarımızdan daha ayrıntılı
  • Merhaba,
    doktorun biri dayısı hemoroid olduğunda ne yaptığını anlatmıştı. Adamın gözlerinden yaş geliyormuş tuvalette durumu çok kötüymüş ve rivayete göre aşağıdaki formülü uygulamış.
    bir parça Kuzu akciğerini al, nöbet şekerine ( aktarlarda satılan buz kristaline benzeyen bir şeker bunu havanda dövmen gerekir sanırım toz haline getirmek için) bula, kızart ve yakmayacak sıcaklıkta hemoroidin üzerine uygula.
    İşe yarayıp yaramayacağı hakkında en ufak bir fikrim yok. Ama sonuçlarını benimle de paylaşırsan sevinirm.
  • tesekkur ederim
  • Sadece acı değil tüm baharatları kes.

Aynı sorun bende de vardı gerçi ara ara tekrarlıyor hala tam olarak geçmiş değil.

Eczaneden Kortos adında bir ilaç var onu al. Rektal kullanım içindir. Yani hap değildir Bunu düzenli kullan geçecektir fakat yine de bi şekilde doktora gitmeni tavsiye ederim
  • kola falan içersek bu hastalığı tetikler mi?
  • Gazlı içecek ve acı kesinlikle yasak. Kabız ve ishal olmayacaksın. 4 evresi var bunun. Onları araştır. Hiçbir ameliyat çare olmaz. Daha kötü olursun. Sonradan pişman olmamak için, önceden önlemini al..
  • Allah düşmanımın başına vermesin.Kendinizi çok iyi korumanız gerekiyor.
    akşamları yatmadan evvel 2/3 adet kuru kayısı tavsiye ederim.Babamın
    iniltileri hala dün gibi kulagımda,wc'den çıktıgında yüzü mosmor ve terle-
    miş oluyordu.Çektiği ızdırabı o bilir sadece.Ben sadece şahit oluyordum.

Ankarada bir doktor tavsiye ettiler,İzmirden kalkıp gittik.Doktorun odasın-
    dan çıktığında yüzünde güller açıyordu babamın.O doktor derman olmuştu.
  • Bir yakınım geçen sene basur dolayısı ile küçük bir operasyon geçirmişti, onu eve arabanın arka koltuğunda yüzüstü yunus balığı gibi getirmiştik.

Basur olayında beslenme çok önemli ama en önemlisi temizlik. Ve bir an önce kalıcı çaresine bakman gerekiyor, bela bir şeymiş.
  • İsterseniz doğal yollarla çözümü var bunun da. 1 ayda çok büyük gelişme gösterecek tavsiye edeceğim ürünlerle. PM at, yardımcı olurum.
  • krem sürdüm büyük oranla geçti.nasıl çıkar acaba tekraR? alkol veya asitli içecek tükettiğimde nükse eder mi?
  • Dante, pazarlanan "forever living" ürünlerini oramıza da mı sürebiliyoruz?. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.