2. el bir araç buldum aracın fiyatı uygun. Kendiside sağlam duruyor.
yalnız aracın sorgusunda şunlar çıktı.
1- çarpma
2- pert 21 000 tl (sol çamurluktan kaldırıma çarpmış amotisör, rot başları gibi yerleri değişmiş şasede sorun yokmuş yalnız hasar miktarı fazla olunca pert olmuş)
3- çarpma
4- çapma
Aracı yetkili servise gösterip almayı düşünüyordum ama bunların ne gibi dezavantajarı var?
Araç için kendiniz pert diyorsunuz , neden almayı düşünüyorsunuz ki böyle bir aracı ?
aracın fiyatı uygun ve kazası araca duzelmez bir zarar vermemisPert olmasının ne gibi zararı varkiBilmedigimden soruyorum
Benim içim rahat etmez şahsen ayrıca nereden biliyorsunuz zarar vermediğini. İyi bir ustaya baktırın bence biz ne kadar yardımcı olabiliriz ki sonucta.
yetkili servise gosterecem.Sormak istedigim servis motor ve kaportada onemli birsey yok dedigi zaman baska dusunmemiz gereken bir sey var mi? (sigorta, kasko gibi) tskrlr
pertten çıkma araca sigortacılar kasko yapmıyor diye biliyorum. sizin için mahsuru yoksa fiyatta uygunsa alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ss01 pertten çıkma araca sigortacılar kasko yapmıyor diye biliyorum. sizin için mahsuru yoksa fiyatta uygunsa alınabilir.
Fiyat uygun 1500 tl daha dusuk. Serviste sorun yok derse tamam ama iste sizin dediginiz veya baska sorun cıkar mı bilmiyorum. Fikirlerinizi lutfn soyleyin.
Orijinalden alıntı: historiyst_45 Pertte çıkma bir araba bence de kalsın ...
Bende vazgecmeye basladım ama uygun fiyatlı istedigim bir araba.
pertten araç alınabilir binilebilir bence ama önden çekişli araçların önden darbe alıp perte çıkanları alınmaz !..
quote:
Orijinalden alıntı: lazminator pertten araç alınabilir binilebilir bence ama önden çekişli araçların önden darbe alıp perte çıkanları alınmaz !..
Peki yetkili servis onay versede mi?
1500 tl ucuz diye pert araba alıcaksan helal derim sana .
biz 1500 fazla olsun aman sorun cıkarmasın kazalı olmasın derdindeyiz, siz tam tersi.
aldın diyelim, daha sonra nasıl satıcaksın.
bu arada araba nedir. _?
quote:
Orijinalden alıntı: maestro2
quote:
Orijinalden alıntı: ss01 pertten çıkma araca sigortacılar kasko yapmıyor diye biliyorum. sizin için mahsuru yoksa fiyatta uygunsa alınabilir.
Fiyat uygun 1500 tl daha dusuk. Serviste sorun yok derse tamam ama iste sizin dediginiz veya baska sorun cıkar mı bilmiyorum. Fikirlerinizi lutfn soyleyin.
1500 TL için değmez ayrıca satmak isterseniz değil 1500 düşügüne yarı fiyatına satamazsınız o aracı
bu arada araç marka model ve fiyat nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: maestro2
quote:
Orijinalden alıntı: lazminator pertten araç alınabilir binilebilir bence ama önden çekişli araçların önden darbe alıp perte çıkanları alınmaz !..
Peki yetkili servis onay versede mi?
yetkili servis neyine onay verecek !.. kimse hiçbir şeye garanti veremez !.. sen eşşeğini sağlam kazığa bağla , karça kaçsın !.. yarın araçta hiç alakasız bir sorun dahi çıksa kafanda bin bir kuşku ile acaba ondan dolayımı oldu diye kara kara düşünmeyecekmisin ?.. peki o aradaki fiyat farkı buna değer mi ?..
Tskrlr. Amac bilgi edinmek. Satisin zor olacagının farkındaym. Baska arabalara bakalım. Seat cor.
1500 TL sağlam pazarlıklada yapılır. araç pert, satan adam muhtemelen galeridir. boşverin siz o arabayı. alırsanız evladiyelik olur size
Hemen cevap verelim kazalı araba sakın sakın alma he yarı fiyatına versin o zamna tamam ,çıkaracağı sorunları anca amorti edersin ki sonra dikiş tutmuyor böyle araçlar .
Tskrlr. Ondan vazgectim. Aradıgım arac seat cord. Etrafınızda veya internette onerebileceginiz var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme