Şimdi Ara

hemen alınık sony xperia z1 compact

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar acil alınık z1 compact.(tercihen 2.el)telefonu sadece elden nakit olmak kaydıyla (ciziksiz darbesiz)uygun fiyatla alınacaktır.garantinin(paralel yada distribütör) durumuna göre teklif veriniz.bilenler bilir sattığım ürünlerde şimdiye kadar fiyata itiraz eden olmamıştır kısaca uygun fiyatlı ürün alır aynı şekilde satarım.

Edit:Bazı ilan sahipleri pm atıp sıfır fiyatına 2.el telefonlarini teklif ediyorlar.ilanlarını kirletmek istemiyorum burdan yazıyorum paralel ithalat z1 compact 1299a sıfır bulunabiliyor googla yazmaniz yeterli 1300 teklif eden adam hala neyin pesindesin?

konu kilit silinsin lütfen böyle bir şey var mı yaa 1200 1300e(çek puan vs) sıfır 0 paralel ithalat z1 compact bulunabilirken adamlar utanmadan 2.ele 1250 1300 fiyat çekiyor ondan sonra forum mezarcı ölücü diyorlar adama link atıyorum kardeşim fiyat bu herifin işine gelmiyor cevap yazmıyor neden yazmıyor keriz silkeleyecek çünkü malı kıymetli ya.15 gundur 2.el telefon alalım dedik 1 tane düzgün teklif geldi(1050) o da dolandırıcı çıktı.kısaca sıfır lg g2 aldım kurtuldum forumda 2.el telefon bakınacaksanız aceleniz olmasın

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 26 Mayıs 2014; 9:56:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

selamlar acil alınık z1 compact.(tercihen 2.el)telefonu sadece elden nakit olmak kaydıyla (ciziksiz darbesiz)uygun fiyatla alınacaktır.garantinin(paralel yada distribütör) durumuna göre teklif veriniz.bilenler bilir sattığım ürünlerde şimdiye kadar fiyata itiraz eden olmamıştır kısaca uygun fiyatlı ürün alır aynı şekilde satarım.

1300 e netreyonum.com dan alın derim. Boşverin vermeyin 2. eline para.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

selamlar acil alınık z1 compact.(tercihen 2.el)telefonu sadece elden nakit olmak kaydıyla (ciziksiz darbesiz)uygun fiyatla alınacaktır.garantinin(paralel yada distribütör) durumuna göre teklif veriniz.bilenler bilir sattığım ürünlerde şimdiye kadar fiyata itiraz eden olmamıştır kısaca uygun fiyatlı ürün alır aynı şekilde satarım.

1300 e netreyonum.com dan alın derim. Boşverin vermeyin 2. eline para.

kar amaclı değil de ihtiyactan satan olursa yoksa cumaya kadar tekliflere bakacağım baktım olmadı sıfır alırım.saolun öneri icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 13 Mayıs 2014; 11:33:22 >

• Pm
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.