Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 satılık alienware 24.5 360 hz Satın Al 3 Ağustos 2025 23:20 1 1 satılık alienware 24.5 360 hz merhaba itopya com üzerinden satın almış oldugum Alienware 24.5 AW2521H 1080p 360Hz 1ms monitorum satılıktır. kutu fatura mevcut fakat garantisi bitmiştir herhangi bir problemi söz konusu degildir. oled 4k monitor almam sebebi ile boşa cıkmıştır kargo maliyetleri yüksek cıkacagından elden satış önceliğimdir yok ben kargo maliyetini karşılarım diyorsanız alıcı ödeme koşulu ile kargolayabilirim. genelde cod warzone oynadım keza bu rekabetci oyunlar icin gayet tercih edilesi bir monitordur. esenyurt beylikdüzü civarinda aracımla gelip teslim edebilirim. fiyat 9000 tl olarak belirledim en düsük 11.000 tl istenen ilanlardan sonra fiyatın uygun oldugunu düsünüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satılık alienware 24.5 360 hz [SATILDI] satılık z623 ses sistemi SATILIK RTX 3060 TI (3700x) satılık amd işlemci