Şimdi Ara

Hem din hem felsefe gördüm hangisini çözmem gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise de hem din gördüm hem felsefe sizce hangisini çözmeliyim? Ben felsefe olarak işaretledim kolay olarakda hangisi avantajlı?

• Lisede din dersi vardıysa din seçmeliydin.

Felsefe işaretlediysen felsefe çözmek zorundasın diye biliyorum.Optiğin otomatik olarak felsefe kısmını okuyacak çünklü.

Din seçmek zorundaydın diye biliyorum, ama sistem bunu ayırt edecek mi bilmiyorum.Din soruları her zaman felsefe sorularından daha kolaydır.
  • Sınava kayıt yaptırırken neyi işaretlediysen onu çöz. Din görüyorum işaretlediysen din çöz. O ktucugu işaretlemediysen felsefe
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

Lisede din dersi vardıysa din seçmeliydin.

Felsefe işaretlediysen felsefe çözmek zorundasın diye biliyorum.Optiğin otomatik olarak felsefe kısmını okuyacak çünklü.

Din seçmek zorundaydın diye biliyorum, ama sistem bunu ayırt edecek mi bilmiyorum.Din soruları her zaman felsefe sorularından daha kolaydır.

5 gün önce felsefe çözmek istiyorumu işaretlemiştim bugün onu din çözmek istiyorum yaptım bir sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x888

Sınava kayıt yaptırırken neyi işaretlediysen onu çöz. Din görüyorum işaretlediysen din çöz. O ktucugu işaretlemediysen felsefe

Şuan değiştirebiliyorum yani felsefe yapmıştım daha önceden şuan din çözmek istiyorum desem bir sıkıntı olur mu?
  • din gördüysen din gördümü işaretleyeceksin ayrıca herkes felsefe dersi gördü
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGrandMasterx

din gördüysen din gördümü işaretleyeceksin ayrıca herkes felsefe dersi gördü

şuan değiştirsem bir sıkıntı olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangur

quote:

bişey olmaz heralde başvuru güncelleme açık hala değiştirebilirsin
  • cangur C kullanıcısına yanıt
    Değiştir olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cangur

quote:

bişey olmaz heralde başvuru güncelleme açık hala değiştirebilirsin

tamam saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.