Lise de hem din gördüm hem felsefe sizce hangisini çözmeliyim? Ben felsefe olarak işaretledim kolay olarakda hangisi avantajlı?
Lisede din dersi vardıysa din seçmeliydin. Felsefe işaretlediysen felsefe çözmek zorundasın diye biliyorum.Optiğin otomatik olarak felsefe kısmını okuyacak çünklü. Din seçmek zorundaydın diye biliyorum, ama sistem bunu ayırt edecek mi bilmiyorum.Din soruları her zaman felsefe sorularından daha kolaydır.
Sınava kayıt yaptırırken neyi işaretlediysen onu çöz. Din görüyorum işaretlediysen din çöz. O ktucugu işaretlemediysen felsefe
quote:Orijinalden alıntı: MaRKeRs Lisede din dersi vardıysa din seçmeliydin. Felsefe işaretlediysen felsefe çözmek zorundasın diye biliyorum.Optiğin otomatik olarak felsefe kısmını okuyacak çünklü. Din seçmek zorundaydın diye biliyorum, ama sistem bunu ayırt edecek mi bilmiyorum.Din soruları her zaman felsefe sorularından daha kolaydır. 5 gün önce felsefe çözmek istiyorumu işaretlemiştim bugün onu din çözmek istiyorum yaptım bir sıkıntı olur mu?
quote:Orijinalden alıntı: 0x888 Sınava kayıt yaptırırken neyi işaretlediysen onu çöz. Din görüyorum işaretlediysen din çöz. O ktucugu işaretlemediysen felsefe Şuan değiştirebiliyorum yani felsefe yapmıştım daha önceden şuan din çözmek istiyorum desem bir sıkıntı olur mu?
quote:Orijinalden alıntı: xGrandMasterx din gördüysen din gördümü işaretleyeceksin ayrıca herkes felsefe dersi gördü şuan değiştirsem bir sıkıntı olur mu?
quote:Orijinalden alıntı: cangur quote:Orijinalden alıntı: xGrandMasterx din gördüysen din gördümü işaretleyeceksin ayrıca herkes felsefe dersi gördü şuan değiştirsem bir sıkıntı olur mu? bişey olmaz heralde başvuru güncelleme açık hala değiştirebilirsin
quote:Orijinalden alıntı: xGrandMasterx quote:Orijinalden alıntı: cangur quote:Orijinalden alıntı: xGrandMasterx din gördüysen din gördümü işaretleyeceksin ayrıca herkes felsefe dersi gördü şuan değiştirsem bir sıkıntı olur mu? bişey olmaz heralde başvuru güncelleme açık hala değiştirebilirsin tamam saol