Şimdi Ara

HEM AYT HEM YDT GIRECEKLER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • umarim ösym"nin hem ayt hemde ydt ye girecek olan öğrenciler için bir planı vardır.
    eğer ayt den çıktıktan sonra yabanci dil sinavi için 30 kilometre ötedeki bir okula verecekse durum vahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sschwarz -- 9 Haziran 2018; 1:48:57 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6513A427 -- 24 Ocak 2021; 13:1:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son 30-45"dk kala zaten öğrencileri içeri almaya başlıyorlar. son 15"dk kuralı felanda var.
    malum sinavdan sonra tüm otobüsler taksiler tika basa kalabalik olmaya başlayacak ki genelde sınavdan sonra boş otobüs bulmak çok zordur.
    o yüzden biraz tedirginim.
  • herhangi bir fikri olan yokmu acaba
  • kimseden bi hayir geleceği yok , gündüz ilk işim ösym"yi arayip konu hakkinda bilgi almak olacak. yazarim burayada
  • Sinav giris yerleri aciklandiginda belli olur o, suan icin yapacak bir sey yok. Ben de giriyim demistim ydt ye gorelim nasil bir sinavmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinav basvurularina bakip ikisine de girecek kisiler icin ayarlarlar diye dusunuyorum . Baska turlu insan yetisse bile stresten sinavdan bisey anlamaz bence .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS'ye girenler NASILDI???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyle bir sey yok yillardir boyle yapiliyor yabanci dil sinavi. ayni okula verilir hatta muhtemelen ayni binada girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende öyle düşünüyorum büyük ihtimal ayni üninin farklı fakültesine verir "de , güven olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sschwarz -- 8 Ağustos 2018; 15:33:27 >
  • up
    tyt de içeri baya erken girdim dolayisiyla sinavdaki gözetmenler ile biraz sohbet ettik ertesi gün ayt için gittim dün gittiğim sınıfın kapisinin önünden geçiyorum aynı gözetmen bana bakıp sırıtarak " gel gel burasi gel hehe " diye çağırdı aynı öğrenciler aynı gözetmenler aynı arama yapan polisler sadece sıralar farklıydı sizinde öylemiydi arkadaşlar
    ydt ise sinif farklı idi bina yine aynı bina, öğrenciler yine aynı okulda ayt tyt giren aynı öğrenciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sschwarz -- 2 Temmuz 2018; 21:50:20 >
  • sschwarz kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gözetmenler aynıydı aynı sınıftaydım sıram farklıydı sadece

• bir sinav 10:15 te diğeri 15:45 te , olayın bu kısmı hiç dikkatimi çekmedi yoksa diğerleri gibi bende sırt çantasina doldururdum sosis ve salam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.