Bildirim
hem analog yayın hem de digital (uydu) yayını gösteren tv kartı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dostum valla şimdi ben açacaktım bu konuyu seninkini gördüm.
Ben de böyle bir kart arıyorum. Aslında bi tane var bildiğim (Avermedia DVB-S) ama onun analog yayınının çok başarılı olmasına rağmen uydu yayını konusunda ii olmadığı söyleniyor. İnşallah arkadaşlar bi tavsiyede bulunurlar -
Bi tane buldum ama forumdaki tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini beklemekten başka çare yok...
Avermedia DVB-S Hybrid Digital+Analog+FM (PCI) 74$+kdv
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=342&pid=1782
*Dijital uydu TV(DVB-S) ve Analog (Antenli ve Kablolu) TV izleyebilme özelliği.
*TimeShifting ile canlı yayınları durdurup geri alabilme ve ya ileri sarabilme.
*Teletext ve EPG desteği, 32/64-Bit desteği
*Personal Video Recorder(digital video kayıt zamanlayıcı) özelliği ile uydu yayınlarını istenen gün ve saatte kayıt edebilme
*16:9 Geniş Ekran Modu Desteği, Uzaktan Kumanda, FM Radyo
*16 Kanal Önizleme ve Hızlı Kanal Değiştirme Özelliği
*Uydu üzerinden internet özelliği: mevcut
*Uyumlu İşletim Sistemi: Windows 2000 Windows XP
*Garanti Süresi: 24 Ay
*Çıkış Sinyali: S-Video
-
Allah Allah Bu bölüme çok az kişi mi takılıyor acaba, normalde forumda bir soru bu kadar uzun cevapsiz kalmazdı...
-
peki uydudaki analog yayınları alabilen tv kartı varmı örneğin astra 19.2 de almanların hemen hemen bütün kanalları mtv germany eurosport ve bilimum kanalar analog yayın yapıyor bunları izletebilecek analog+digital tv kartı var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X