Şimdi Ara

hem analog yayın hem de digital (uydu) yayını gösteren tv kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. öyle bir tv kartı arıyorum ki hem analog yayınları göstermeli hemde dijital yayınları göstermeli. monitore de direk baglanabilirse değmen benim gamlı yaslı gönlümeeee.... böyle bir kart var mıdır? tşk.

• Dostum valla şimdi ben açacaktım bu konuyu seninkini gördüm.
    Ben de böyle bir kart arıyorum. Aslında bi tane var bildiğim (Avermedia DVB-S) ama onun analog yayınının çok başarılı olmasına rağmen uydu yayını konusunda ii olmadığı söyleniyor. İnşallah arkadaşlar bi tavsiyede bulunurlar
  • Bi tane buldum ama forumdaki tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini beklemekten başka çare yok...

Avermedia DVB-S Hybrid Digital+Analog+FM (PCI) 74$+kdv
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=342&pid=1782

*Dijital uydu TV(DVB-S) ve Analog (Antenli ve Kablolu) TV izleyebilme özelliği.
    *TimeShifting ile canlı yayınları durdurup geri alabilme ve ya ileri sarabilme.
    *Teletext ve EPG desteği, 32/64-Bit desteği
    *Personal Video Recorder(digital video kayıt zamanlayıcı) özelliği ile uydu yayınlarını istenen gün ve saatte kayıt edebilme
    *16:9 Geniş Ekran Modu Desteği, Uzaktan Kumanda, FM Radyo
    *16 Kanal Önizleme ve Hızlı Kanal Değiştirme Özelliği
    *Uydu üzerinden internet özelliği: mevcut
    *Uyumlu İşletim Sistemi: Windows 2000 Windows XP
    *Garanti Süresi: 24 Ay
    *Çıkış Sinyali: S-Video

• Allah Allah Bu bölüme çok az kişi mi takılıyor acaba, normalde forumda bir soru bu kadar uzun cevapsiz kalmazdı...
  • peki uydudaki analog yayınları alabilen tv kartı varmı örneğin astra 19.2 de almanların hemen hemen bütün kanalları mtv germany eurosport ve bilimum kanalar analog yayın yapıyor bunları izletebilecek analog+digital tv kartı var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv yayını dağıtma ve network
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.