Şimdi Ara

Hem AGP Hem PCI Ex. Destekleyen Anakart Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, böyle bir anakart var mı? Olduğunu hatırlıyorum. Core2Duo teknolojisini destekler mi?
    Saygılar..

• http://forum.donanimhaber.com/m_812169/tm.htm

şuraya bir bak istersen, ama bildiğim kadarıyla bu kart core2duo desteğinden yoksun.
  • asrock 775dual-vsta
    bu kart hem agp hem pci-express (16x ama 4x modunda çalışıyor), hem ddr1 hem ddr2 ve core 2 duo işlemci desteği var. yani ne ararsan var. ama bu aralar sıfırı piyasada pek bulunmuyor. ikinci eli yaklaşık 80 ytl civarına satılıyor.
    hatta asrock un yurtdışında bulunabilen 4coredual-sata2 modeli bu özelliklerinin yanında 4 çekirdekli işlemci desteğide taşımakta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melalcholic

asrock 775dual-vsta
    bu kart hem agp hem pci-express (16x ama 4x modunda çalışıyor), hem ddr1 hem ddr2 ve core 2 duo işlemci desteği var. yani ne ararsan var. ama bu aralar sıfırı piyasada pek bulunmuyor. ikinci eli yaklaşık 80 ytl civarına satılıyor.
    hatta asrock un yurtdışında bulunabilen 4coredual-sata2 modeli bu özelliklerinin yanında 4 çekirdekli işlemci desteğide taşımakta.

Vay bea hocam! Anakart deliymiş de, sıfır bulamaz mıyız ? Bir araştırmak lazım...

Bir de PCI EXPRESS de mi 4X modunda çalışıyor? AGP'yi anladım da hani...
  • quote:

asrock 775dual-vsta

vay be süper bi kartmış
  • quote:

asrock 775dual-vsta

arkadaslar oyle dıyorsunuzda bende kullanıyorum bu anakartı sıtesınde 16x gozukuyor eversttede 16x gozukuyor bana bunu bırı acıklasın yaa onune gelen bole dıyor yanı aslında 4x de adamlar hava olsun dıyemı 16x yazmıslar ona anlamadım bırı yardım amaclı acıklasın bana bu ısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 23 Eylül 2007; 22:52:42 >

• aslında google da aratınca stoklarında olan birkaç online alışveriş sitesi bulabiliyorsun. ama şahsen benim ismini pek duymadığım siteler oldukları için ne kadar güvenilirler hiçbir fikrim yok. seni yanlış yönlendirmek istemem.

evet pci-express 4x modunda çalışıyor. ama bunun üst seviye ekran kartları dışında pek sorun yaratmadığını, çok fazla bir performans düşüklüğü getirmediği söyleniyor. orta seviye (x1950gt, 8600gt, 7600gt gibi) bir pci-express ekran kartı performans konusunda pek bir sorun yaşatmadan kullanılabilir. agp konusunda ise bir sorun yok. o 8x de çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet pci-express 4x modunda çalışıyor. ama bunun üst seviye ekran kartları dışında pek sorun yaratmadığını, çok fazla bir performans düşüklüğü getirmediği söyleniyor. orta seviye (x1950gt, 8600gt, 7600gt gibi) bir pci-express ekran kartı performans konusunda pek bir sorun yaşatmadan kullanılabilir. agp konusunda ise bir sorun yok. o 8x de çalışıyor.

tmm oyle bunu bende duydum ama neden 16x yazıyor pekı onu anlamadım yanı 3.0 olan bır ıslemcı oc sız felan neden 3.4 gozuksunkı bu onun gıbı bırsey 16x yazıyor ama aslında 4x
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

arkadaslar oyle dıyorsunuzda bende kullanıyorum bu anakartı sıtesınde 16x gozukuyor eversttede 16x gozukuyor bana bunu bırı acıklasın yaa onune gelen bole dıyor yanı aslında 4x de adamlar hava olsun dıyemı 16x yazmıslar ona anlamadım bırı yardım amaclı acıklasın bana bu ısı

arkadaşım o işaretlediğin bölümde pci-express teknolojisi hakkında bilgi veriliyor.
    pci-express in pci arayüzünün yerine geçen en son bağlantı teknolojisi olduğunu, pci-express in agp 8x den 4 kat daha fazla bantgenişiliği sağladığını, 3d uygulamalarda oyunlarda daha iyi olduğunu falan yazıyor.

yani pci-express 16x modunda çalışıyor falan demiyor. bende 4x modunda çalıştığını bu anakartta pci-express ekran kartı kullanan kişilerden duydum. bu anakart hakkında bu bölümde bir konu var zaten. oradan da bakabilirsiniz. bu fotoğrafıda oradan buldum.

• saol kardes
  • quote:

aslında google da aratınca stoklarında olan birkaç online alışveriş sitesi bulabiliyorsun. ama şahsen benim ismini pek duymadığım siteler oldukları için ne kadar güvenilirler hiçbir fikrim yok. seni yanlış yönlendirmek istemem.

Hmm, anladım hocam.

http://www.ucuzu.com/anakart-c3128/asrock-775dual-vsta-p4882979.html

Stoklarda da görünüyor bu arada ama bir görüşmek lazım telefonla felan. Ne kadar güvenilirler acaba. Fiyatı da süpermiş!

• Arkadaşlar, piyasada bulamıyorum. Bu tarz başka bir anakart daha yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.