Şimdi Ara

help: radyo+kamera>herşey=>?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba; bir sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim:

çekim özelliği pek de önemli olmayan bir kamerası ve de radyosu olan bir telefon bakıyorum. sadece sıfı olabilir, 2. el bakmıyorum (zaten öyle olsa karar vermek zor olmaz). ama bu durumda ya ilgili sitelerde artık o modelin olmadığı (mesela 6610i gibi) mesajıyla karşılaşıyorsunuz.. marka ve modeli hiç önemli değil. sadece bu iki özelliği barındıran makul bir telefon için ne gibi önerileriniz olabilir. bana uygun gelen sony ericsson'un k300i var, ama onda da mp3 var radyo yok. yani eğer kamera+mp3 desem sanki daha kolay.. bu kadar marka ve modelin arasında ortalama fiyatı 300 ytl'yi aşmayacak ve kamera+radyo özelliklerini barındıran ürün ne olabilir?

şimdiden teşekkürler

• 300'den biraz fazla ama bir defa al N70 al. İstediklerinden de fazlası var
  • nokia 6230i kesinlikle
  • k700i
  • Samsung X700 istediklerini fazlasıyla karşılayacaktır.Fiyatı 450 ytl civarı
    Eğer o pahalı geliyorsa LG C2500 modelini alabilirsin.Fiyatı 250 ytl civarı.
    Bir de benim de kullandığım SE K700 modeli var.Onunda fiyatı 330 ytl civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 20 Nisan 2006; 10:57:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilykid

300'den biraz fazla ama bir defa al N70 al. İstediklerinden de fazlası var

dostum tamam n70 süper tel ama arkadaşın dediği fiyatın 3 katı yaw

x700 gerçekten güzel tel istanbuldaysan metrocityde ucuz muş arkadaş çalışıyo da orda ama k700 de tam sana göre

• bencede n70 üste taksit maksit yap ama bi defa al uzun süre kafan rahat olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Auto müzik sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında bir hususu daha belirtmem gerekiyordu: ben zaten 6230 kullanıyorum ve işimi görüyor. bu telefonu babam için düşünüyordum. o sebeple kamerasının perfect olması vb. şeylere gereksinimim yok, sadece orta halli bir kamera olsun bir de radyo that's ok. yoksa elbette hangi telefonun hangi özellikleriyle fark yaptığını az çok biliyorum. bu bakımdan, mesela, sıfırını bulsam taksitle 6230 alacağım babama da, ama ben rastlamadım sitelerde, ne hepsiburada'da, ne ereyon'da, ne ideefixe'de, ne pazaraktif'te..

bana kalsa hemen se k700i alırım ama onu da babam zor kullanır. bilmem, şimdi daha açıklayıcı olmuştur umarım. eğer nokia'nın 6020 ve 6021 modellerinden birine bir radyo koymayı düşünselermiş sayın "nokya" pekala çok iyi olurmuş.. ama herhalde daha çok iş yaşamına yönelik olduğu için "bu adamların radyoyla ne işi olur ki" diye düşünmüş olacaklar akıllılar..

neyse arkadaşlar, bu işin sonunda sanırım illa dışarı çıkıp bir-iki saat bakınıp uygun bir cep telefoncudan (artık o anda en iyi ne eserse :) onu alacağım galiba...

tavsiyeleriniz için teşekkürler (özellikle Mr. Blof'a)

• Rica ederim dostum.Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.