Şimdi Ara

Help Me

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S4 Mini kullanıyorum yaklaşık 1 senedir şu zamana kadar da hiç bir skıntım olmadı. Telefonu Yurt Dışından falan da almadım.. Şu anda bir sıkıntım var yardımcı olabilirsiniz diye umuyorum..

Sabahtan beri elektrik yoktu telefonunda sarjı bitmişti. Elektrik geldiğinde sarja taktım açtım telefonu vve yaklaşık 3-4 saattir telefonumda şebeke var gösteriyor fakat ne mesaj atabiliyorum ne de arayabiliyorum.

-Telefonu Aç kapa yaptım
    -Uçak mod aç kapa yaptım
    -Batarya sim kart çıkar tak yaptım
    -Ayarlar-Mobil Ağlar-Şebeke Modu GSM/WCDMA(Otomatik bağlantıdan) Sadece GSM ye alarak da denedim.
    -Imei numarasına kadar kontrol ettirdim fakat bir şey değişmedi hala sebeke yok. Yanımdaki arkadaşta sadece s4 kullanıyor fakat onda böyle bir sorun yok yani ya hattımda bir sorun ya da telefonumda bir sorun var. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?

• Help me nedir ya.adam akilli bir konu basligi yapin ya mis gibi TURKCEMIZ varken ingilizce kullaniyorsunuz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana yardım falan yok
  • Genel bir sorun galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar uzun süre süren bir sorunla henüz karşılaşmamıştım. O yüzden buraya da yazdım arkadaşlar. Ben bilgim halinde olan her şeyi yaptım netten de baktım yaptıklarımı söylüyorlar bu durumla karşılaşıpta farklı bir şekilde halleden var mı diye merak ettim. Sorun hala düzelmedi :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Love will find it's way
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.