Şimdi Ara

HelloOX v2.10 ile Tüm S60v3, S60v5 ve S^3 Cihazlarını Hackleme Anlatımı by Reis-i Eagles™

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ===> HelloOX v2.11 ile Tüm S60v3, S60v5 ve S^3 Cihazlarını Hackleme Anlatımı <===
    by Reis-i Eagles™

HelloOX v2.10 ile Tüm S60v3, S60v5 ve S^3 Cihazlarını Hackleme Anlatımı by Reis-i Eagles™

Güncellenen HelloOX v2.11 sürümü ile artık tüm Symbian S60 3rd (FP1, FP2), 5th ve Symbian^3 cihazları rahat bir şekilde hacklenebiliyor. HelloOX v2.11, kendi imzalayıcı yazılımını kullanıyor. Sisteme .key ve .cer dosyanızı gösteriyorsunuz, o size otomatikman imzalayıp .sis halini veriyor. Cihazınıza kurup çalıştırıyorsunuz.

A-) Sertifika Alma

Eğer sertifikanız yoksa "buraya" tıklayarak "Yeni Sisteme göre OPDA.Net.CN'den Sertifika Alma Anlatımı"nı uygulayarak kendi sertifikanızı alabilirsiniz.

B-) İmzalama ve Kurulum

1-) Gerekli dosyayı indirmek için buraya tıklayın.
    2-) İndirdiğiniz rar içindeki HelloOX v2.11 Signer.exe dosyasını açın.

3-) İlk boşluğa "Open" diyerek .cer dosyanızı gösterin.
    4-) İkinci boşluğa "Open" diyerek .key dosyanızı gösterin.
    5-) Üçüncü boşluğa eğer aldığınız yer size şifre belirttiyse onu girin. Yoksa boş bırakın.
    6-) Son boşluğa "Open" diyerek imzalanmış HelloOX v2.11 dosyasını nereye kaydetmesi gerektiğini gösterin. (Tercihen masaüstü.)
    7-) Sign deyin ve imzalanmış HelloOX v2.11 dosyanız hazır olsun.
    8-) Uygulamayı Ovi Suite ya da kullandığınız başka yöntemle cihazınıza kurun ve uygulamayı açın. İşlemler kısa sürede halledilecektir. Eğer 2-3dk aynı işlemde takıldıysa iptal edip yeniden başlamanız gerekmektedir. Çok büyük ihtimal bu sefer sorunsuz yüklenecektir.
    9-) İşlemler bitince yeni kurulun RomPatcher'ı açın ve InstallServer yamasını aktifleştirin. Artık imzasız uygulamaların hepsini imzalamadan kurabilirsiniz.

Uygulamayı Ovi Suite ya da kullandığınız başka yöntemle cihazınıza kurun ve uygulamayı açın. İşlemler kısa sürede halledilecektir. Eğer 2-3dk aynı işlemde takıldıysa iptal edip yeniden başlamanız gerekmektedir. Çok büyük ihtimal bu sefer sorunsuz yüklenecektir.

İşlemler bittikten sonra uygulamayı da silebilirsiniz.

©2004-2011 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. :) Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 19 Haziran 2011; 13:04:41 >

• Eline sağlık hocam.Bi sorum olacak benim Helloox'in sürümü 2.00 bu sizin verdiğiniz sürüme yükseltmemin ne gibi bi artısı olur?
  • Cihaz hackliyse, imzasız uygulamaları kurabiliyorsanız gerek yok.

Yoksa, kurun, açın. Halletsin herşeyi.
  • Reis anlatım için teşekkürler.
  • vaaaaay zap tırı
  • Eyvallah hocam.
  • odpadan seltifika gelse bi 3 dolar istiyor namussuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent
    odpadan seltifika gelse bi 3 dolar istiyor namussuz

Siteyi çinceye çevirip deneyin, şuan sertifikanız zaten gelmiştir. Çince yapınca ücretsiz indirilebiliyor.
  • valla geldi hcm cok sagoll
  • quote:

valla geldi hcm cok sagoll

Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

Rica ederim.

Bizim e63 konusunda da bi arkadaş parayı bayılmıştı aynı dönem ben bedava indirmiştim Sebebini öğrenmiş olduk hocam sağolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

Rica ederim.

Bizim e63 konusunda da bi arkadaş parayı bayılmıştı aynı dönem ben bedava indirmiştim Sebebini öğrenmiş olduk hocam sağolasın.

Rica ederim hocam, ne demek.

• quote:

7-) Sign deyin ve imzalanmış HelloOX v2.10 dosyanız hazır olsun.

Dosya belirttiğim yere (masaüstü) gelmiyor sizce neden olabilir?

Edit: Bi arkadaşın mesajınıda aynen aktarıyorum.

quote:

windows exe dosyasıymış bu,yeni çıkmış buda.ama vermiyor sis programını bana niyeyse.signed diyor ama sis"i vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay -- 2 Haziran 2011; 17:48:07 >
  • v2.11 çıktı:
    http://bit.ly/iW26Kd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 19 Haziran 2011; 13:05:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

v2.11 çıktı:
    http://bit.ly/iW26Kd

Hocam bu signer ile signed dosyayı bize vermiyor program haberiniz olsun. Direkt unsigned setup dosyasını sertifikalayarak kurmak daha temiz gibi gözüküyor.

Bu arada
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49919032

• 10 sefer denedim ancak moving installserver... kısmında takılıyor. sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahrix -- 16 Ağustos 2011; 11:56:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrix

10 sefer denedim ancak moving installserver... kısmında takılıyor. sorun ne olabilir?

23 Haziran 2011 tarihinden sonra alınan sertifikalarla birçok program imzalanamıyor. Bu programlara HelloOX de dahil. HelloOX'in moving installserver kısmında takılıp kalmasının sebebi de, tam olarak imzalanamamış olması. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsin

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?693214-About-new-DevCert-issued-since-23-June

• quote:

Orijinalden alıntı: hope_umut

quote:

Orijinalden alıntı: tahrix

10 sefer denedim ancak moving installserver... kısmında takılıyor. sorun ne olabilir?

23 Haziran 2011 tarihinden sonra alınan sertifikalarla birçok program imzalanamıyor. Bu programlara HelloOX de dahil. HelloOX'in moving installserver kısmında takılıp kalmasının sebebi de, tam olarak imzalanamamış olması. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsin

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?693214-About-new-DevCert-issued-since-23-June

bilgi için teşekkürler. çaresiz miyiz bu konuda?

• Şuan için öyle. CFW, uda gibi yöntemlerle oluyormuş, ancak biraz sakat bir iş olduğu için HelloOX ile yapmak daha güvenli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.