Şimdi Ara

HelloFax: 50 adet Faks Sayfası Ücretsiz Chrome işbirliği ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
8
Favori
1.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HelloFax çevrimiçi belge imzalama ve faks gönderme işlemlerini kolaylaştırır. Artık belgeleri yazdırıp imzaladıktan sonra tekrar…
    BU TEKLİF YALNIZCA YENİ HESAPLAR İÇİN GEÇERLİDİR: Bu teklif 6 ay boyunca aylık 50 ücretsiz faks sayfası içindir! Mevcut bir HelloFax veya HelloSign hesabınız varsa bu tekliften yararlanamazsınız.

HelloFax'ı Google Drive ile entegre edin ve kağıtsız bir ofisin tadını çıkarın. HelloFax'ın iki ana özelliği bulunuyor:

1) Faks gönderin ve alın

Bir faks numarası girin ve belgenizi bir faks makinesine gönderelim. Biri size faks gönderirse belgeyi e-posta adresinize PDF formatında yönlendirelim. Faks makinesine dokunmak zorunda kalmayacaksınız.

2) Belgeleri imzalayın & formları doldurun

Belgenizi yükledikten sonra imzanızı ekleyebilir ve formları doldurabilirsiniz. 30 farklı dosya türünü destekliyoruz. Belgenizi imzaladıktan sonra faks veya e-posta yoluyla gönderebilirsiniz.

HelloFax uygulamasını neden indirmeliyim?

HelloFax uygulamasını indirerek Google Drive klasörünüzdeki tüm dosyalarınız için HelloFax özelliklerine sahip olabilirsiniz. "Sağ tık" menüsünden "HelloFax ile aç"ı seçerek Google Drive'ınızdaki tüm belgelerinizi Fakslayabilir veya imzalayabilirsiniz.

HelloFax'ı entegre ettikten sonra Google Drive hesabınızda bir HelloFax klasörünüz olacak. Alınan ve gönderilen fakslarınız ile imzalanan belgeleriniz ve imza talepleriniz
    otomatik olarak bu klasörde toplanacak.

https://chrome.google.com/webstore/detail/hellofax-50-free-fax-page/bocmleclimfnadgmcdgecijlblfcmfnm?hl=tr

• Daha once acildi konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    konuda 5 adet fax gönderme yapılıyor ben 50 adet göndermekle ilgili konu açtım konu açılmış olması bişey ifade etmiyor o konu ile bu konu içeriği farklı
  • dun o sekıdle hesap actım 5 faks hedıye geldı
    50 yı kacırdım o nedenle sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı kullanıcı hesabıyla alınabilir mi tekrardan
  • nasıl yani kırtasiyeden 2 lliraya gönderdiğim belgegeceri 5 adet bedava mı göndereceğim yanlış mı anladim

• Bi sakatluk cıkmasın.
     HelloFax: 50 adet Faks Sayfası Ücretsiz Chrome işbirliği ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lazım olacak +

• valla bu olay çok güzel oldu fax cihazı olmayanlar ve fax göndermek isteyenler için büyük nimet birde aylık 50 sayfa ücretsiz olması çok güzel oldu ben ilk defa kullanıcam 6 ay işime yarayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.