Şimdi Ara

Hello Charlotte: Heaven's Gate %100 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hello Charlotte: Heaven's Gate, Hello Charlotte serisinin çıkmış en son oyunudur. Diğer oyunların aksine bir RPG Maker oyunu değil, bir görsel romandır. Oyunu itch.io veya Steam üzerinden edinebilirsiniz. Itch.io'da ücretsiz bir sürümü ve biraz daha fazla içerik içeren ücretli bir sürümü varken, Steam'den edinmenin tek yolu dosyalarında geldiği Hello Charlotte EP3'ü almaktır.

Yamayı tamamen kendim hazırladım. Oyun esnasında karşınıza çıkan tüm çeviri hataları veya kurulum sorunları için bana buradan veya Twitter'dan ulaşabilirsiniz :)

Yama linki (Itch.io ücretli sürümü veya Hello Charlotte EP3 ile gelen sürümü): BURAYA TIKLA

Yama linki (Itch.io ücretsiz sürümü): BURAYA TIKLA

Oyunun linkleri:

STEAM (Hello Charlotte EP3 dosyalarında "rar" dosyası olarak bulunuyor.)

itch.io

Serinin diğer oyunlarının yamaları:

Hello Charlotte EP1: Junk Food, Gods and Teddy Bears

Hello Charlotte EP2: Requiem Aeternam Deo

Hello Charlotte: Delirium

Hello Charlotte EP3: Childhood's End

KURULUM: Yama klasöründe, "\game" klasöründeki "rpy" uzantısına sahip olan dosyaları; oyun klasöründe "\game" içine atın ve tümünü değiştirin. 

Yama klasöründe,"\game\images" klasöründeki görselleri; oyun klasöründe "\game\images" içine atın ve tümünü değiştirin. 

Yama klasöründe, "\renpy\common" klasöründeki dosyaların tümünü; oyun klasöründe "\renpy\common" içine atın ve tümünü değiştirin.

NOT!!!! Oyun klasörüne direkt yamalanmış dosyaları barındıran klasörleri atıp tümünü değiştirirseniz oyun AÇILMAYACAKTIR. Yalnızca yama klasörünün içindeki DOSYALARI, oyun klasöründeki uygun klasöre atıp DOSYALARI değiştirin.

İyi eğlenceler dilerim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wedallier -- 26 Kasım 2025; 13:3:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.