Şimdi Ara

Hellgate London single player

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr oyunu kurdum multiplayerde açıyor ama single playerda açmıyor patckleri update ettim gene açılmıyor bu hatayı veriyor nedir acaba anlamadım
     Hellgate London single player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerzoone -- 17 Ocak 2008; 23:27:32 >

• Sanırım sorunun ilaç dan kaynaklanıyo.GCW den bir araştır sağlam ilaç
  • ben vista kullanıyorum bende de aynı sorun var nedense multiplayer da sorun yok ama singleplayer modu açılmıyor nedense nette forumlara baktım millet sorunlarda illallah demişler artık bazılarının çözümleri var ama çözülemeyen sorunlar da var bu sorunun çözümünü bulamadım bende
  • aynı dertten bende müztaribim kurdugum gibi uptade'leri yapdım ama calısmadı sonra uninstall.Dvd rafta ölece bekliyor.
    Çözümü bilen arkadaslar bizimle paylasır yada PM atarlarsa seviniriz
  • xp de deneyın arkadaslar bence oyunu vıstada bendede aynı sorun cod4 ve 2 de oluyodu oyunun sıngleplayer modu calısıyo ama multıplayer ı calısmıyordu xp kurdum sırf bu yuzden vıstanın cok acıgı var bence hıc kullanıslı deyıl
  • vista yı geçtim hellgate london olcak mendebur oyunun da her tarafına da yama lazım adamlar öyle bi yapmışlarki oyunu sırf ilk yayınladıkları 0,6 single player patch 60 mb+ bu kadar mı yamuk olur ne büyük de beklentiler vardı oyundan milletin

ah gözünü sevdiğimin BLIZZARD ı nerdesiniz yahu ne zaman gelcek STARCRAFT 2 gelse de gözümüz oyun görse
  • xp hakkında da iki çift lafım var "al birini vur ötekine" vista xp ye göre daha çok oyun çalıştırıyor ama dediğiniz gibi daha çok yama lazım vista ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground save game editor
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar ben xp kulllanıyommmm
  • beyler bnde Xp kullanıorum multiplayer çalışıor ama singleplyaerde orjinal cd/dvd istio napcamı şaşırdım.Oyunu yükledikten sonra cd1 i taksamda cd2yi taksamda genede açılmıor bilen biri varsa bi yardımcı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.