Güvenlik modu aktif edildi program çalıştırılmıyor gibi bir şey söylüyor. Elinizdeki oyun kopya ise ilaç sorunu olabilir. Düzgün bir ilaçlama yapmalısınız
neyseki sorunu hallettim sadece language dat. sorunu onuda netten indirdim 1kb lik bişey...ayrıca bu oyunu beğenenler kesinlikle orjinal alsın derim fiyatı ucuz ve kopya oyunda birsürü şey kırpılmış mesela video cinematic hiç bişey yoktu ama orjide var hikayenin ne oldugunu anlıyorsun ayrıca ne bug var ne bişey en son patch den sonra onlineı zaten bedava vs vs...
hayatımda oynadığım en rezil oyunlardan biri valla,level 22 olmuştum.Ulan hep aynı şeyler,aynı mekanlar,aynı yaratıklar,serbestlik yok,basit bi shooter gibi birşey.Benim tavsiyem bu oyundan uzak durun.
@furkanfc bunları söylediğin iyi oldu bende diyorum hiç ara sinematik girmiyor ne iştir yahu Zaten orjinalini alacaktım senin söylediklerinde işimi kolaylaştırdı saol Kendime yılbaşı hediyesi olarak Hellgate'i alayım bari bugün
Hellgate: London....
Çıkmadan önce "Tüm zamanların en iyi RPG'si" diye tabir ediliyordu. Böyle tabir edilen bir oyun bu şekilde çıkmamalıydı.
Bence bu oyun yılın en büyük hayal kırıklığı...
arkadaşlar şimdiye kadar kopya ile oynuyordum bugün orjinalini sipariş verdim online oynamak için sizce nasıl bir oyun bu katılım nasıl olacak oyunda durmadan pecmi indirecez yoksa oyun otomatik peyc indiriyomu ve bide itemlerde ünlem işareti var üstümüzde kullanılmıyo bu ünlem işaretini nasıl kaldıracaz şimdiden tşk ederim..
hayal kırıklığı kişiden kişiye göre değişir çok muhtesem diyenler var berbat diyenlerde...zewk meselesi...ayrıca dediğim gibi orjinal alırsanız daha faklı olgunu görüceksiniz...patch durumuna gelince zaten otomatik patch launcher indiriyor sonrada kendisi hallediyor patch işini...0.6 patchi sanırım 68 mb bişeydi.....language.dat sorunu çıktı bence orjinal alan olursa ve sorun çıkarsa yardım ederim...çok basit bi sorun... hayırlı seneler şimdiden..
Titan Questten sonra bu tarz bir oyun arıyordum bol itemli levelli galiba bunuda buldum oyunun incelemelerini bu topiği okudum ve orjinalini almaya karar verdim inşAllah doğru bir karar vermişimdir.
Bozkır Savaşcısı asla insanların yorumlarına göre oyun alma....kimisi över kimisi yerer...arada kalırsın ..ben bu oyunu ilk kopya aldım....sonra orjinal aldım ve benim için harika bi oyun bol bol itemlı bol bol silahlarının hatta elindeki eldivene kadar update edebileciğin harika özellikleri var oyunun...oyna ve zewkini çıkar derim..
quote:
Orjinalden alıntı: furkanfc
Bozkır Savaşcısı asla insanların yorumlarına göre oyun alma....kimisi över kimisi yerer...arada kalırsın ..ben bu oyunu ilk kopya aldım....sonra orjinal aldım ve benim için harika bi oyun bol bol itemlı bol bol silahlarının hatta elindeki eldivene kadar update edebileciğin harika özellikleri var oyunun...oyna ve zewkini çıkar derim..
Dediklerin doğru.Oyun yapı bakımından TQ ya benziyor benim zevkime göre item olsun bol bol yaratık olsun ben kesim doğrayım birde konusu sağlam olsun yeter konusuda güzel geldi bana inşAllah orjinalini bulurum yoksa kopyasını almam sorunlarla uğraşmak istemiyorum.
bozkır asla kopyasını alma ciddi sorunları var dediğim gibi kopya oyunda cinematicler movieler hiç bişey yok questleri sorunlu vs vs....d&r larda rahat bulursun....
@Bozkır Savaşcısı İstanbuk/Üstüdar'da oturuyorsunuz sanırım o zaman Mecidiyeköy/Cevahir Alışveriş Merkezi Mavi Shop' dan alabilirsiniz Tabi ondan önce size yakın D&R varsa orada da bulma imkanınız yüksek. Ben bir iki güne kadar alacağım inşallah sonra da hemen online olurum.
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
@Bozkır Savaşcısı İstanbuk/Üstüdar'da oturuyorsunuz sanırım o zaman Mecidiyeköy/Cevahir Alışveriş Merkezi Mavi Shop' dan alabilirsiniz Tabi ondan önce size yakın D&R varsa orada da bulma imkanınız yüksek. Ben bir iki güne kadar alacağım inşallah sonra da hemen online olurum.
Valla hafta sonu gidip capitol deki D&R ye bakıcam bulamazsam Golda giderim.Bu arada bir Guardian kasmak istiyorum şöyle kalkanlı zırhlı.
bOZKIR capitol d&r haricinde orda capitolun ilersinde karşı caddede yeni d&r açıldı orayada bak rahatlıkla bulabilirsin bence...
Ben aldım orjinal 50 ytl ayrıca oyun bence gayet iyi oynatıyor kendini...
Oyunun orjinalini bu akşam Taksim/D&R'dan aldım sonunda Yükleme bitti şimdi oyunun resmi sayfasından yamasını indiriyorum daha sonra da online deniyeceğim
hayırlı olsun venom....bugünlerde oynadığım en güzel oyun bana göre....umarım sende çok zewk alırsın....
Teşekkürler @furkanfc Valla oyun çıktığından beri sıkılmadan oynuyorum şimdi orjinalini alınca online oynama imkanı da doğmuş oldu daha ne olsun
Abi ben Taksim/D&R 'a gidince mi kalmıyo bu oyun nedir Hayırlı olsun hocam. Bende yarın alıcam sanırım.
Saol @DarKSpideR99 şu an var Taksim D&R' da alırsın inşallah bugün sende Yanlız size bir şey danışacağım özellikle online oynayan arkadaşlara soruyorum oyunu dün kurup tek kişilik bölüme devam ettim gayet güzel hiç sorun yok oyunu yamaladım da sonra online deniyeyim dedim ve tek kişilik oyunda ki karakterim ile devam edemedim yani online için yeni bir karakter yapmak gerekiyor. Şimdi ben tek kişilik oyunda blademaster ile oynuyorum kılıç sever biriyimdir acaba online için hangi karakteri yapsam siz ne dersiniz sadece fikir danışmak için soruyorum Yani yine blademaster yapıp acaba onunla mı online oynasam yoksa gardiyan falan mı yapsam? Büyücü ve avcı pek fazla ilgimi çekmiyor açıkcası ve sırf biraz merak ediyorum diye de onlardan biri ile online oynamayı istemiyorum onları tek kişilik oyunda seçip oynayabilirim ama işte online için ne seçsek acep Önerilerinizi bekliyorum dostlar