Şimdi Ara

HeLL Human oLmus!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biras önce pazarı geçerken PowerShot(Citizen) un human oldugnu gördüm vede HeLL Clanında oldugunu gördümHeLL Clanı acaba nedn insan oldular ???Orc ken np kasmak daha mı Zor Mu geldi acaba diye düşünüyorum Vede Kınıyorum

• yok human olmadılar da citizen(di dimi)human olmuş ama clanı hala hell olarak kalmış
  • dogru olabilirde olmayabilirde kendi görüşleri kendi kararları ve np için ırk deiştirceklerini sanmıyorum belki degişiklik istemişlerdir bizim yorum yapmaya hakkımız yok kimseyi suçlama hakkımızda yok
  • Ona bakarsan F9DEviL insanların kralıydı , karus oldu . Şİmdide karusların kralı ...
  • bence herkes istedigi irki secebilir bunda bi sakinca yoqtur
  • daswert sen kimsin de kimi kınıyosun adam belki ork tan sıkıldı weya oynamak istemio sanane bundan begen mediysen oynama kardesim kımsenin kararına karısamassın sen
  • Herkes İstediğini Dilediği gibi Yapar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    59 LVL SAGLAM WARRİOR SATILIR
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    God Of War Ragnarok REF
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkes insan olmalı yoqsa hep sawas olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoBRaTheLast -- 19 Ağustos 2006; 21:40:14 >

• HeLL human olmadı ben oldum. Human olmamın nedeni ilk başta yeniden ırk değiştirip Female Karus mage olmaktı fakat aynı sunucudan Gaundalf adlı bir mage bunu yaptı yeniden cüce oldu. GM'lere mesaj yazdık mümkün değil bunlar. Neyse ben sonuçta bu düzelene kadar Human kalabilirim yok belki canım sıkılır geri de dönebilirim.

El-Morad'larda drop güzel. Tek başıma Harpy kesiyorum Mirage Dagger çıkıyor, çok başıma geldi. CZ'de de iyiler. Savaşta biraz kötü.

Klan olarak hala HeLL'deyim. Bu klanı seviyorum güzel bir klan. Tanıdığım insanlar var alttan konuşabiliyorum Knights'dan, Human olsam da.

Karus'ken istediğim bir çok şey vardı bunların başında Lycaon Staff gelirdi. Bu oyunu sanırım toplamda 2000-3000 saat oynamışımdır. Benim kadar oynayanlar veya benden az oynayanlar istediklerine sahip oldular, ben olamadım. Level 50 arkadaşım Destroyer +8 bastı, başka bir arkadaşım Raptor +8 bastı vs. başkası full Shell dizdi. Sonuçta istediklerine sahip oldular ben o kadar oynamama rağmen hala olamadım. Bunu biraz haksızlık olarak görüyorum. Çünkü benim birçok Karus arkadaşım var ve bu konuda bana yardım etmeleri gerekirdi. Ben tek bir kişi değildim arkadaşlarım vardı ve bana çok da yardımcı olamıyorlar. Görünüşte tek değildim ama aslında yalnızdım. Şimdi Human olunca hem görünüşte hem de gerçekte yalnızım. Artık Lycaon Staff alamasam da haklı olarak alamayacağım. (Ki istediğim de +3 olacaktı çoğu kişi +6'dan az kullanmaz) Bu oyun artık bana Single Player.

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

HeLL human olmadı ben oldum. Human olmamın nedeni ilk başta yeniden ırk değiştirip Female Karus mage olmaktı fakat aynı sunucudan Gaundalf adlı bir mage bunu yaptı yeniden cüce oldu. GM'lere mesaj yazdık mümkün değil bunlar. Neyse ben sonuçta bu düzelene kadar Human kalabilirim yok belki canım sıkılır geri de dönebilirim.

El-Morad'larda drop güzel. Tek başıma Harpy kesiyorum Mirage Dagger çıkıyor, çok başıma geldi. CZ'de de iyiler. Savaşta biraz kötü.

Klan olarak hala HeLL'deyim. Bu klanı seviyorum güzel bir klan. Tanıdığım insanlar var alttan konuşabiliyorum Knights'dan, Human olsam da.

Karus'ken istediğim bir çok şey vardı bunların başında Lycaon Staff gelirdi. Bu oyunu sanırım toplamda 2000-3000 saat oynamışımdır. Benim kadar oynayanlar veya benden az oynayanlar istediklerine sahip oldular, ben olamadım. Level 50 arkadaşım Destroyer +8 bastı, başka bir arkadaşım Raptor +8 bastı vs. başkası full Shell dizdi. Sonuçta istediklerine sahip oldular ben o kadar oynamama rağmen hala olamadım. Bunu biraz haksızlık olarak görüyorum. Çünkü benim birçok Karus arkadaşım var ve bu konuda bana yardım etmeleri gerekirdi. Ben tek bir kişi değildim arkadaşlarım vardı ve bana çok da yardımcı olamıyorlar. Görünüşte tek değildim ama aslında yalnızdım. Şimdi Human olunca hem görünüşte hem de gerçekte yalnızım. Artık Lycaon Staff alamasam da haklı olarak alamayacağım. (Ki istediğim de +3 olacaktı çoğu kişi +6'dan az kullanmaz) Bu oyun artık bana Single Player.

Gaundalf'a harbiden acıdım ya elmorad olduğu ilk gün sormuştum sen karus değilmiydin diye 48 $ harcadım demişti.Snn bu oyun hakkında kırgınlıkların var demek bnm gibi

• Bu oyun hakkında kırgın olmamak mümkün mü acaba. Millet oyunu bırakır item'larını upgrade eder 8 olur 9 olur. Hiç istemediği bir item birinden hediye gelir (Lupus Hammer, Lycaon Hammer gibi) satılsa çok para edebilecek şeyler bunlar. Ve insanlar birbirlerine hediye etmekteler bunları. Benim de arkadaşlarım var fakat nedense hiç olmadı böyle bir şey. (Şimdi human'ım oyunda tek başınayım, hiç değilse olmamasının bir nedeni var artık. Bu güzel oldu. ) Harpy Queen kesilir Cleric Earring düşürülür örneğin, bize sadece resmi gelir. Biz CW yaparken Harpy Queen çıkar bir escape çekilir döndüğümüzde Harpy Queen Warrior'lar tarafından kesilmektedir. Biz neden kesemiyoruz? Biz Mage'iz çünkü bunları kesmek Warrior'ların hakkıdır. İşte çok sinir edici bir durum. Bu oyunda Mage'lerin itemları olmayacak demek ki.

Eğer bu oyunda bir Mage aşırı itemlara sahipse mutlaka açıklardan faydalanmış item kopyalamıştır. İsteyen 1 günde Lycaon Staff +6'ya sahip oluyor bizim 3 ay istediğimiz Lycaon Staff +0 (+3) çok oluyor. Bir gün çıkartacaktım bundan, SenS'in boss taktiğini uyguladım disconnect oldum yapamadım. Aynı gün aynı partideki adama Ring of Life çıktı. (Lycaon Staff'ın 7-8 katı eder herhalde) İstemeyen sahip oluyor.

• şans işi mod um bunlar şansın warsa item senindir
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeRVaN

şans işi mod um bunlar şansın warsa item senindir

Katılıyorum Arestede Bir Mage Arkadaşıma Yalan Olmasın Boss Adını Hatırlamıyorum bunların partyden birileri boss kesmiş buda şans eseri bowl dan geçiyomuş We O kadar party İçinde ROL buna Gelmiş Şimdi Döndü Köşeyi...
  • bence humanlarda hayat var muhabbet çok ii herşey çok güzel karuslarla aradaki farkı anlıosun...

benim ark vardı orc lwl 51 di bende humandım o zamanlar lwl 55 felandım... oyundan yüzünü görmediğim

arkadaşlarım olmuştu bana yardım edioyorlardı... bi mage vardı ismini vermek istemiorum reklam olmasın

die... beni kasmak için harpy kurardı ben asastım... beni kasardı... item konusunda da öle realda bu oyunu

oynayan arkadaşlarım oyunun açığını bulmuş sınırsız gb yapıolardı 2 kere soyuldum 2 kere arkadaşlarım

kurtardı beni... lwl 60 bana 60 gb para verdilersaolsunlar bana yardımı çok dokundu arkdaşlarımın ve hepsi

humandı.... bunlardan sonra orc arkadaşta human olmuştu ve sonra kendiside dedi humanlık dha güzel

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_fubang -- 21 Ağustos 2006; 9:13:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sagopa_aydede

bence herkes istedigi irki secebilir bunda bi sakinca yoqtur

TEŞEKKÜR EDERİZ ZEKERİYA BEYAZ HOCAM

ŞİMDİ BAŞKA Bİ SORUYA GEÇELİM
  • ben karus olmam arkadaş karusları gorunce kusmakdan bıkıp human oldu
  • bnece 10 günlük mi karsu açtım luferson da hiç yardım yok 10 k istiyom yok diyo adamın elinde +8raptor gördüm seerver:x zaten ilk defa x e girdim ama hiç bi yardım yok manes te bile yardım çok

ha bide bişey sorcam bu charakter slsct diyince bişey çıkıoy olmuyo bilgi plss
  • YA ORKLAR DAHA GÜÇLÜ HEM BUNU BİLİP HEM BÖYLE YAPIYOLAR YA YUH YANİ ONLARI ŞİDDETLE KINIYORUM ORKKEN NP KASAMIYOLAR GALİBA
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_fubang

bence humanlarda hayat var muhabbet çok ii herşey çok güzel karuslarla aradaki farkı anlıosun...

benim ark vardı orc lwl 51 di bende humandım o zamanlar lwl 55 felandım... oyundan yüzünü görmediğim

arkadaşlarım olmuştu bana yardım edioyorlardı... bi mage vardı ismini vermek istemiorum reklam olmasın

die... beni kasmak için harpy kurardı ben asastım... beni kasardı... item konusunda da öle realda bu oyunu

oynayan arkadaşlarım oyunun açığını bulmuş sınırsız gb yapıolardı 2 kere soyuldum 2 kere arkadaşlarım

kurtardı beni... lwl 60 bana 60 gb para verdilersaolsunlar bana yardımı çok dokundu arkdaşlarımın ve hepsi

humandı.... bunlardan sonra orc arkadaşta human olmuştu ve sonra kendiside dedi humanlık dha güzel

edit: yazım hatası

ya bunun humanla karus la ne alakası var ikisinide insan oynuyor sanki bunu bilmiyormuş gibi konuşuyorsun senin char ın mı yardım ediyor human olduğu için veya karus olunca yine senin charın ben bunu yardım etmem diyor alla alla çok saçmalıyorsunuz bazen iki ırk ıda biz yani insanlar oynuyor ve o senin vicdanına kalmış birşey ben karus um ben yardım etmem mi diyor adamlar ben beramusda oynuyorum şimdilik ve ben maradonda hem karusdan hem humandan iyilik görmüşümdür fiyarı 500m den başlıan elemental neckle yi 400 den aldım humandan fiyatıen az 275 den giden +7 md yi orc dada 200m den aldım düşünürken biraz mantıklı düşünün

• quote:

Orjinalden alıntı: Mongo

YA ORKLAR DAHA GÜÇLÜ HEM BUNU BİLİP HEM BÖYLE YAPIYOLAR YA YUH YANİ ONLARI ŞİDDETLE KINIYORUM ORKKEN NP KASAMIYOLAR GALİBA

Karus'ken savaşlarda çok iyi NP alıyordum hiç öyle bir sorunum yok. 5-6k alınabiliyor gece savaşlarından. Ayrıca bunu yapacak kişi de çok azdır. Cem1976'dan başka biri 7 kişiyi bu kadar iyi yönetemez. Bir gün çok fazla mage oyundaydı bir ya da daha fazla kişi dışarıda kalıyordu fazladan. Cem1976 sen kur partiyi dedi yanına 1-2 kişi aldı ayrı parti yaptı. Diğer partinin başında ben başkan oldum yönetemedim. Biz 8 kişilik partiyle 2k NP aldıysak Cem1976'nın partisi 7k aldı. Yani önemli olan Karus olmak Human olmak değil iyi yönetmek. Cem1976 Human olsa ve gece savaşını Karus'lar kazansa biz Piana'da yine aynısını yapabiliriz. Partiyi o yönettikçe sürer bu. Tabii bir de öldürecek çok Karus oldukça.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.