Şimdi Ara

Helios Ardeam İnt Priest Silah ve Kalkan Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Heliosta ardream çar kasmayı düşünüyodum önce asas açtım ama 2 yıl bıraktıgım için kombo mombo hantallasmısım..Bende ne zamandır heveslendigim int pri açtım..
    45 e Kadar db(parazit) kalanı heal basıyorum..
    Zırh olarak chitin +7 set ve dd düşünüyorum..
    Elime ne almalıyım ve takılar ne olmadı (böyle asırı ucuz bişiler olmasın) Şimdilik idare itemler olsun yavas yavas iron set felan dizerim zaten.. (NOT ŞUAN 43 LV)

EDİT: 102 STR 172 İNT KALANI HP GİTCEM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehal -- 29 Temmuz 2012; 0:00:28 >

Orijinalden alıntı: egehal

Soru hala geçerli ama bir sorum daha olcak sizce 45 e kdr db bırakıp kalanı healmi yoksa full db yan healmi yapayım?

takıldığın adamlara bağlı torment gerekiyorsa torment acicaksın yok 1920 heal istiyorum diyosan 45 te bırak
  • mage çoksa benim tavsiyem laycaon hammer takman. + sı servera ve senin butcene bağlı. Muthis bir resist sağlarsın onunla. Kupe olarak gene mage yoğunluklu ise cleric earring tavsiye ederim veya secret silver earring def ve hp açısından iyi olur. Yuzuk rol olabilir yahut +1 vs rom da olabilir. İron set dizene kadar neck olarakta ep takman iyi olur diye tahmin ediyorum. Kalkan olarakta ds
    Rogue ve 71 Str
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.