Şimdi Ara

Helikopter ve jet noob'uyum, ne yapabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Simdi sorunum tam olarak söyle. Sürüs ve nisan olarak test range'de çalyisarak elimden geleni yapmaya çalisiyorum. Fena degilim sürme konusunda. Ama ne zaman oyuna girsem, scout'u kaldirir kaldyrmaz 20-30 saniye içinde her taraftan kilitleniyorlar herkes beni hedef alyyor bir ?eyler oluyor 1 dakikadan fazla havada kalamyyorum. Sürücü koltu?unda helikopter sürdü?üm süre 3-4 dakikayy geçmez. Benim ?ansym my bu yoksa bir ?eyleri yanly? my yapyyorum. Piyadede fena de?ilim, tankta da bir ?eyler yapmaya çaly?yyorum ama helikopter tam bir felaket. Çünkü havada duramyyorum. Neler önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 23 Ocak 2015; 22:16:51 >

• No kill serverlar var oraya gir kimseyi öldürmeden ateş etmeye, heli sürmeyi öğren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

No kill serverlar var oraya gir kimseyi öldürmeden ateş etmeye, heli sürmeyi öğren

Mesele o değil diyorum, sürme konusunda hedef vurma konusunda sorunum yok. Ama her taraftan kilitleniyorlar ateş ediyorlar havada duramıyorum ölüyorum hemen
  • Helikopterle oynamanın temeli sabretmek ve gaza gelmemek. Genelde bayraklar A-B-C-D-E diye dizilir. A tarafından başladığını varsayarsak, C'den ileri gitmemeye çalış. Ondan sonra karşı tarafın AA'sı, stinger'cılar ve kendi hava araçları devreye girer. Yalnızca rakibi kendi bayrak alanına yıkmışsanız rakibin spawn noktasına yaklaşma riskine gir. Ayrıca kilitlemeler için her an arkasına geçebileceğin bir duvarın, binanın yakınlarında takılmaya çalış. Flare attıktan sonra geri kaçmaktan çekinme.

Jet'le test range'de 310 KM ile looplar yapmaya çalış, elini ona alıştır. Zaten ona yüzlerce saat gömmeden iyi oynamanın imkanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

Helikopterle oynamanın temeli sabretmek ve gaza gelmemek. Genelde bayraklar A-B-C-D-E diye dizilir. A tarafından başladığını varsayarsak, C'den ileri gitmemeye çalış. Ondan sonra karşı tarafın AA'sı, stinger'cılar ve kendi hava araçları devreye girer. Yalnızca rakibi kendi bayrak alanına yıkmışsanız rakibin spawn noktasına yaklaşma riskine gir. Ayrıca kilitlemeler için her an arkasına geçebileceğin bir duvarın, binanın yakınlarında takılmaya çalış. Flare attıktan sonra geri kaçmaktan çekinme.

Jet'le test range'de 310 KM ile looplar yapmaya çalış, elini ona alıştır. Zaten ona yüzlerce saat gömmeden iyi oynamanın imkanı yok.

Test range'deki hedefler vurunca düşmüyor. Önceden düşüyordu. Sadece bende mi böyle bilmiyorum. Neyse. Tavsiyeler için çok teşekkürler birazdan deneyeceğim, genelde helikopterle çok içlere girmemeye çalışıyorum kenardan kenardan oynuyorum. Öbür base'e yaklaşmadan. Ama mesela daha 5 dk önce oyunda golmud'da ortadaki helikopteri aldım, havalandım, 10 saniye havada duramadım ap shell yedim öldüm. Base'den çıkan heli'yi aldım, kenardan kenardan oynuyordum E'ye gittim en yakında orası olduğu için. Gider gitmez 3 kişi stinger'ı çıkardı tam ateş ediyordum karşı takımın helinin gunner'dan ateş etmeye başladılar, 20-30 vurdular, sonra jete öldüm. Sanki helikopter alınca herkes bana saldırmaya çalışıyor, ayakta tutmamaya yemin etmişler sanki. İşi gücü bırakıp bana yöneliyorlar.

• dogukan733 kullanıcısına yanıt
    Test range'deki hedeflerin düşmeme olayı son patchle birlikte geldi. Neden öyle bir şey yapmışlar anlamadım.

Golmud helikopterle oynamak için pek iyi bir map sayılmaz. Çok fazla açık alan var, çok fazla hava ve kara aracı var ve saklanabilecek hiçbir yer yok. Dawnbreaker, Flood Zone gibi haritalar öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

Test range'deki hedeflerin düşmeme olayı son patchle birlikte geldi. Neden öyle bir şey yapmışlar anlamadım.

Golmud helikopterle oynamak için pek iyi bir map sayılmaz. Çok fazla açık alan var, çok fazla hava ve kara aracı var ve saklanabilecek hiçbir yer yok. Dawnbreaker, Flood Zone gibi haritalar öneririm.

Golmud'a girdim şimdi 48 kişilik bir sunucuya. G tarafında başladım. G hep bizdeydi oraya uğrayan olmadı. İlk başta minigun'la oynadım 3 kill aldım sonra öldüm. Sonra 25mm'ye geçtim bir de onu deneyeyim dedim onunla da 1 kill aldım. (Bir de tankın birini epey gıdıkladım ölmek üzereydi :P) Şimdi dawnbreaker deneyeceğim. Tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim faydasını çokça gördüm bu oyunda Dawnbreaker'da daha önce bir kez helikopter oynamıştım ama birkaç kişi kilitlenince panikleyip çarpmıştım, sonrasında piyade olarak devam etmiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mazochist M kullanıcısına yanıt
    Dawnbreaker'da z11w'yle 4 kill aldım. Daha doğrusu helikopteri aldım, kill alamadan 3 kez öldüm 4.de 4 kill aldım. Şimdilik minigun'ın bana göre olmadığını anladım en azından biraz yol kat edene kadar 25mm ile devam edeceğim.
  • Heli için hiçbir zaman sabit durma yavaşlamamaya çalış .

Hedefi vurumazsan önce uzaklaşmayı dene .

Hızlı bir şekilde alçal hedefe ateş et vuramazsan oradan uzaklaş başka hedefe yönel .

İlk zamanlar bu şekilde oyna azcık manevra kabiliyetini geliştir.
  • Chopper dedinmi akan sular durur,neredeyse helıkopterden baska bırsey surmem.Basit scout heli değil tabikide,viperdan bahsediyorum.Sana tavsiye olarak:Yapacağın en güzel iş önce gunner olarak başlamak olsun.Prof pilotlarla uçmaya çalış.Baktın takımdan hayır yok eğer karşında 8 zuniyide oturtan bi pilot yoksa sürmeyi öğrenebilirsin.Ama şöyle diyeyim ne yaptığından kalkış manevrandan bile ne olduğun belli oluyor.Shangaide takılmaya çalış en iyi orda öğrenirsin chopperı.

IGN:Sky_Clean (pilot)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sick kunt

Chopper dedinmi akan sular durur,neredeyse helıkopterden baska bırsey surmem.Basit scout heli değil tabikide,viperdan bahsediyorum.Sana tavsiye olarak:Yapacağın en güzel iş önce gunner olarak başlamak olsun.Prof pilotlarla uçmaya çalış.Baktın takımdan hayır yok eğer karşında 8 zuniyide oturtan bi pilot yoksa sürmeyi öğrenebilirsin.Ama şöyle diyeyim ne yaptığından kalkış manevrandan bile ne olduğun belli oluyor.Shangaide takılmaya çalış en iyi orda öğrenirsin chopperı.

IGN:Sky_Clean (pilot)

Flood Zone'da denedim süremiyorum herkes her taraftan kilitleniyor her binada adam var. Dawnbreaker'da durum biraz daha iyi. Shangai'da sürmeyi hiç denemedim aslında C'ye çıkanları temizlemek falan iyi fikir olabilir deneyeyim şimdi.

@CATBALCA şimdi dediklerinizi deneyeceğim

• Test range'de manevralara yeteri kadar çalıştığını düşünüyorsan ilk başta dawnbreaker, flood zone gibi siper alabileceğin haritalar önerebilirim.
    Acemilik döneminde kesinlikle 25 mm kullan, yerdekileri çok rahat alırsın. 25 mm ile heli'leri alman zor biraz kaçak dövüşebilirsin. Geliştikçe minigun'a geçersin. Perk'ler için jammer ve stealt coating'i tercih et (ilk kitlenme sesinde jammer atmadığını düşünüyorum ?).

Ps4'de oynuyorum, kanalımda heli video'ları var. Aklına bir şey takılırsa sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

Test range'de manevralara yeteri kadar çalıştığını düşünüyorsan ilk başta dawnbreaker, flood zone gibi siper alabileceğin haritalar önerebilirim.
    Acemilik döneminde kesinlikle 25 mm kullan, yerdekileri çok rahat alırsın. 25 mm ile heli'leri alman zor biraz kaçak dövüşebilirsin. Geliştikçe minigun'a geçersin. Perk'ler için jammer ve stealt coating'i tercih et (ilk kitlenme sesinde jammer atmadığını düşünüyorum ?).

Ps4'de oynuyorum, kanalımda heli video'ları var. Aklına bir şey takılırsa sorabilirsin.

Çalışmaya devam ediyorum ara ara giriyorum test range'e. Dawnbreaker'da her oyun çatılar adam kaynar, girdiğim son iki oyundur ben heli aldım diye inadına çatıya adam çıkmıyor yerdekileri öldürmeye çalışırken de kilitlenen ateş eden çok oluyor ölüyorum genelde. Şimdilik minigun denedim biraz ama oynayamıyorum minigun ile zaten. Tavsiyeler için teşekkürler şimdi videoları da izleyeceğim birazdan da bir oyuna girip denerim bir kez daha ondan sonra hala eksik bir nokta falan olursa söylerim :)

• Önce 32 kişilik serverlarda oyna, hem heliyi kapman daha kolay olur hem daha az kitlenirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.