Şimdi Ara

Helena Bonham Carter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gereksiz bir konu olduğunun farkındayım. Sadece meraktan soruyorum Helena Bonham Carter hakkında ne düşünüyorsunuz. Sevdiğim nadir kadın oyuncuların başında gelir. Ama çevremdekiler genel olarak pek ilgilenmiyor. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum bu kadın hakkında.
     Helena Bonham Carter
     Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

• En sevdiğim aktrislerdendir. Özellikle HP'de ki Bellatrix rolü için cuk oturmuş yani. Ondan başkası canlandıramazdı heralde.
    Zaten bi kaç tahtası eksik kadınları hep sevmişimdir.
    Tim Burton ile de birbirlerini ölümüne tamamlıyorlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

En sevdiğim aktrislerdendir. Özellikle HP'de ki Bellatrix rolü için cuk oturmuş yani. Ondan başkası canlandıramazdı heralde.
    Zaten bi kaç tahtası eksik kadınları hep sevmişimdir.
    Tim Burton ile de birbirlerini ölümüne tamamlıyorlar diye düşünüyorum.

araya Johnny Depp'ide katabiliriz belki
  • 80'li yılların kült dizisi Miami Vice'taki rolüne benzer bir rolüne rastlayamadığım ama nadide ve değerli aktrislerdendir kendileri..
  • hatun bir tane normal rolde çıkmıyor yav
  • Oyunculuğu ve oynadığı karakterleri sebebiyle sevdiğim bir kadın oyuncu. Depp'i de Helena'yı da bu yönden severim ama Depp'in ekstradan bir karizması da var tabi.
  • Tim Burton gibi bir yönetmene yakışacak,mükemmel oyunculuk yeteneği olan bir kadın...
    Onun oynadığı tüm filmleri izlerim,zaten genelde Tim Burton yapımı filmlerde oynuyor.Depp, Burton ve Bonham ile çok iyi dost,umarım hiç bozulmazlar,yaptıkları tüm güzel filmleri izlemeye devam ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeKindOfMonster! -- 17 Ocak 2013; 15:57:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Se7en (1995) | David Fincher
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.