Şimdi Ara

Hele Şükür! Home bu sene sonunda geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'nin PS3 için tasarlamış olduğu en önemli özelliklerin başında gelen ama bir türlü çıkamayan HOME, en sonunda oyuncularla buluşuyor. Bu sisteminin üreticisi olan Der Meulen, %100 garanti vererek HOME'un bu yıl sonunda çıkarılacağını söyledi ve en önemlisi de bu sistemle ilgili hiç bir zaman fiyatla ilgili bir şey düşünmediklerini ve HOME'un daima ücretsiz olacağını belirtti.

Kaynak

• home sayesinde xbox'ın sunamadığı bazı online nimetlere sahip olucaz.

live'a kötü demiyorum arkadaşlar dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz92 -- 24 Ağustos 2008; 6:00:08 >
  • Güzel haber ve ücretsiz
  • Home'un içereceği özellikler açıklandı mı ?
  • YOk,bu gene çıkmaz,ertelenir
  • Gereksiz mesajlar temizlendi, gerekli cezalar verildi.

Şu Home konusunda bile tartışacak ne buluyorsanız arkadaşlar, cevabı bana pm den atın gerçekten merak ediyorum.
  • hocam tartışmayı pek takip edemedim ama kimden kaynaklandığını tahmin edebiliyorum.şu sürekli ceza alıp cezası biter bitmez yeniden tartışma çıkaran ufak elemanlar sistemden temizlenmedikçe şu bölümde kimse istediği,özlediği forum düzenine kavuşamayacak bence...nacizane fikrim böyle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Gereksiz mesajlar temizlendi, gerekli cezalar verildi.

Şu Home konusunda bile tartışacak ne buluyorsanız arkadaşlar, cevabı bana pm den atın gerçekten merak ediyorum.

pm atmaya gerek varmı?yukarda yazıyor zaten herşey.her konuda abuk subuk insan modelleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

hocam tartışmayı pek takip edemedim ama kimden kaynaklandığını tahmin edebiliyorum.şu sürekli ceza alıp cezası biter bitmez yeniden tartışma çıkaran ufak elemanlar sistemden temizlenmedikçe şu bölümde kimse istediği,özlediği forum düzenine kavuşamayacak bence...nacizane fikrim böyle...

Katılıyorum
  • Tahmin ettiğiniz gibi olduğunu sanmıyorum, bir fake üye birde bireysel üyenin seviyesiz birkaç mesajı vardı, diğer arkadaşlarda bu mesajlara alıntı yapıp birkaç cevap vermişler, konu sapmış, ikisinede gerekli cezalar verildi.

Merak etmeyin, takip ediyorum sürekli tartışma çıkaran üyeleri, siz farketmesenizde cezalarını alıyorlar.

Not: Bu mesaja alıntı yapmayın lütfen, konumuz bunlar değil, konumuz HOME, bunun üzerinden konuşmaya devam edilsin.

quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

hocam tartışmayı pek takip edemedim ama kimden kaynaklandığını tahmin edebiliyorum.şu sürekli ceza alıp cezası biter bitmez yeniden tartışma çıkaran ufak elemanlar sistemden temizlenmedikçe şu bölümde kimse istediği,özlediği forum düzenine kavuşamayacak bence...nacizane fikrim böyle...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Home'un içereceği özellikler açıklandı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemaL79

quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Home'un içereceği özellikler açıklandı mı ?

+1
  • home de insanlarla konuşmak içi illa klavye yada kulaklık-mikrofon mu olması lazım yoksa normal internet explorer deki klavyedeki gibi mi yazacağız(sanal klavye ile mi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

home de insanlarla konuşmak içi illa klavye yada kulaklık-mikrofon mu olması lazım yoksa normal internet explorer deki klavyedeki gibi mi yazacağız(sanal klavye ile mi)

Sanal klavye ile sanırım çünkü oynanış videolarında öyle idi.Ama mutlaka Klavye destekli olcaktır
  • Home sen bir karakter yapıyorsun. Bu karakterle Home'nin sana verdiği dünyada özgürce geziyor dolanıyorsun, oyun tanıtımlarına bakıyorsun, arkadaşlarınla buluşup müzik dinleyip dans ediyorsun, buluşma noktalarında seçtiğiniz oyunun bölümüne gidiyorsunuz oyunu taktıktan sonra toplu olarak oyuna giriyorsunuz. Klavye ve mouse destekli olacak. Kısaca Sims tarzı yaşam sümulasyonu olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Home sen bir karakter yapıyorsun. Bu karakterle Home'nin sana verdiği dünyada özgürce geziyor dolanıyorsun, oyun tanıtımlarına bakıyorsun, arkadaşlarınla buluşup müzik dinleyip dans ediyorsun, buluşma noktalarında seçtiğiniz oyunun bölümüne gidiyorsunuz oyunu taktıktan sonra toplu olarak oyuna giriyorsunuz. Klavye ve mouse destekli olacak. Kısaca Sims tarzı yaşam sümulasyonu olacak.

saol bilgi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mazovski

quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Home sen bir karakter yapıyorsun. Bu karakterle Home'nin sana verdiği dünyada özgürce geziyor dolanıyorsun, oyun tanıtımlarına bakıyorsun, arkadaşlarınla buluşup müzik dinleyip dans ediyorsun, buluşma noktalarında seçtiğiniz oyunun bölümüne gidiyorsunuz oyunu taktıktan sonra toplu olarak oyuna giriyorsunuz. Klavye ve mouse destekli olacak. Kısaca Sims tarzı yaşam sümulasyonu olacak.

saol bilgi için

Home ile ilgili aklınıza takılan şeyler olursa bana sorabilirsiniz

• Peki diyelim bi arkadaşımız evine davet etti Home'da ve PS3 HDD'sinde bulunan bir video'yu bizi izletecek yani stream edecek.

Güçlü bi bağlantı gerekmez mi bunun için ? Olmadı videonun kalitesine göre belki kesilmeden video'ları izleyebiliriz.

Bu konuda ne düşünüyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Peki diyelim bi arkadaşımız evine davet etti Home'da ve PS3 HDD'sinde bulunan bir video'yu bizi izletecek yani stream edecek.

Güçlü bi bağlantı gerekmez mi bunun için ? Olmadı videonun kalitesine göre belki kesilmeden video'ları izleyebiliriz.

Bu konuda ne düşünüyorsun ?

Home için güçlü bir bağlantı gerekiyor. Bildiğin gibi ülkemizde Ttnet gerçeği var. Onun için Home'nin birçok böyle güzel özelliklerinden yararlanamayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 24 Ağustos 2008; 15:14:38 >
  • Tam tahmin ettiğim gibi bir cevap verdin. Bende bundan korkuyordum.

Neyse bakalım. Home çıktığı zaman belkide düşündüğümüz gibi olmayabilir bu stream işi pek sanmıyorum ama hiçte belli olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.