Şimdi Ara

HELAL ÜRÜN YERLİ ÜRETİM FALAN FİLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

helal ürün damgası koyar
    yerli üretim damgası koyar

Amma velakin bu ürünlerde insan sağlığını mahvedecek her türlü şey bulunur
    Sinir sistemini mahveden msg
    Pankreas kanseri yapan Glikoz/fruktoz şurubu
    Her türlü kansere davetiye çıkaran koruyucular sodyum benzoatlar bilmem neler

Olsun ama helal kesim
    Olsun ama yerli üretim

Ulan dünya artık organik üretim, sağlıklı üretime geçti, Cola satış rakamları diplere vurdu ve vurmaya devam ediyor

Ama olsun Helal kesim, o kolon kanseri yapıyor o mide kanseri yapıyor, onun icinde sodyum benzoatlar var onun icinde birsürü koruyucu var, ama olsun helal kesimmiş buna dikkat etsek yeter hemde yerli üretimmiş

İSLAMIN NERESİNDE İNSANIN VÜCUDUNU MAHVEDEN İĞRENÇ MADDELERİ TÜKETMEK VAR?

• Türkiye nin ün büyük glukoz frukoz üreticisi ve kullanıcısı ÜLKER şirketi adamlar sağlam süslüman
  • Hocam boyle guzel bir elestiriden sonra bu yiyecekleri yememek gerekiyor. Biz de yemeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok doğru söylüyorsun, adamlar helal sıfatını çok basite indirgiyor. işin kötü tarafı bazı hocalar bunu destekliyor. bir gram bilim bilmeden kafalarına göer fetva veriyorlar.
  • Domuz yoksa helal.

İnsan sağlığına zararlı tüm maddeler. Eee onlarda helal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Domuz yoksa helal.

Domuz etini geç, Suriyede kedi-köpek eti yenebilir şeklinde fetva verildi. Kaldı ki Avrupaya gönderilen çoğu Suriyeli Müslüman mülteci çocuklara haftada bir domuz eti yenme zorunluluğu getirildi. Ki ben bunu destekliyorum. Onlar da yavaş yavaş Avrupalılaşacak, Avrupalılarla evlenecek, karışıp kaynaşacak, yani kültürleri silinip gidecek...
  • Aslında yerli malını teşvik için bence güzel bir taktik, sonuçta sırf bu yüzden yabancı marka almayacak adam çok. Ama "helal" damgası altında milleti 2 kuruş fazla kazanıp S350 değil de S600'e binmek için zehirlyeceklerse...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

Türkiye nin ün büyük glukoz frukoz üreticisi ve kullanıcısı ÜLKER şirketi adamlar sağlam süslüman

Sahibi açıklama yapmıştı biz belli bir kesimin markası değiliz gibisinden, yani öyle bilinir müslüman firma olarak, ama murat ülker bizzat buna benzer birşey söylemişti diye hatırlıyorum, ek olarak bu markayı kullanmam kolay kolay, nadiren bimde falan şu çikolatalı gofretleri denk gelirse alırım o da dediğim gibi çok nadiren, hiçbir ürününü eve soktuğum söylenemez, genel olarak ambalajlı ürünlere karşıyım zira alayı zehirle dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

Domuz yoksa helal.

Domuz etini geç, Suriyede kedi-köpek eti yenebilir şeklinde fetva verildi. Kaldı ki Avrupaya gönderilen çoğu Suriyeli Müslüman mülteci çocuklara haftada bir domuz eti yenme zorunluluğu getirildi. Ki ben bunu destekliyorum. Onlar da yavaş yavaş Avrupalılaşacak, Avrupalılarla evlenecek, karışıp kaynaşacak, yani kültürleri silinip gidecek...

Cok yanlis bi şeyi destekliyorsun o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Aslında daha iyi bir seçenek olsa onu desteklerdim. Ben de istemem Hristiyan olmayı, olunmasını. Ama Müslüman kalmaktan her halukarda iyidir. Zaten oradaki toplumda yer edinmek istiyorlarsa, mevki-makam sahibi olmak istiyorlarsa, -şu an bizde olduğu gibi- dünya görüşlerini ülkeninkiyle bir tutmaları gerekiyor, yani "yaranmaları, yağ çekmeleri" gerekiyor. Onlar da bunu yapacak. Din iman Hristiyanlık olacak. Desteklediğim şey, Müslüman olmasındansa Hristiyan olmaları. Yoksa ben de hayatımda isteyerek domuz eti almadım. Ama Türkiyede yaşıyoruz, mutlaka at-eşek-domuz eti yemişimdir.
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Hocam senle düşüncelerımız çok ters valla

Ben abdestin de namazında adamım

• quote:

Hocam senle düşüncelerımız çok ters valla

Ben abdestin de namazında adamım

Ben de Gâvur İzmirliyim. Atatürkçüyüm. Neyse, iki zıt kutbun kısa sohbeti oldu. Gülücük koymana sevindim.
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Bende Atatürkçüyüm

Zıt kutuplar falan yok ortada.

• "Hem Laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olacaksın, ya laik."

Bu sözü nedense çok seviyorum. Söyleyenle dünya görüşümüz zıt olsa da, kendi hayat felsefeme göre algılıyorum. Ben laikim, sana da tavsiyem bir taraf seçmen. Hem Atatürkçü olup hem de namaz kılamazsın. Atatürk İslama karşı büyük savaşlar vermiş bir lider. Ya Atatürkü yeterince bilmiyorsun (bence öyle), ya da Müslümanlığı. Yanıt vermek zorunda değilsin, sadece kulağına küpe olsun. Ortada kalma, bir taraf seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 25 Nisan 2016; 1:12:26 >
  • quote:

"Hem Laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olacaksın, ya laik."

Bu sözü nedense çok seviyorum. Söyleyenle dünya görüşümüz zıt olsa da, kendi hayat felsefeme göre algılıyorum. Ben laikim, sana da tavsiyem bir taraf seçmen. Hem Atatürkçü olup hem de namaz kılamazsın. Atatürk İslama karşı büyük savaşlar vermiş bir lider. Ya Atatürkü yeterince bilmiyorsun (bence öyle), ya da Müslümanlığı. Yanıt vermek zorunda değilsin, sadece kulağına küpe olsun. Ortada kalma, bir taraf seç.

İnsan laik olmaz zaten. Laiklik bir devlet yönetim biçimdir.

• quote:

İnsanları ayrıştırma kardeş ya dini ya Atatürkü seç ne demek?İnsanlar böyle şeylere hazır değil kafa olarak.İsterse 100 Atatürk olsun yinede dini tercih ederler.Din bizim toplumumuzun ta dibine işlemiş.Bu konuşman sadece insanları Atatürkten uzaklaştırır.Bende Atatürkçüyüm tamam insanlara bazı şeyleri anlat ama bu şekilde yaparsan olmaz.Şu zamanda hem Atatürkçü olup hem namaz kılınır.Neden mi Atatürk pek dini bütün biri olmasada vatansever ve tüm dünyanın kabullendiği büyük bir lider gelmiş geçmiş en akıllı devlet adamımız.Bir şeyleri anlatacaksan bu şekilde anlatma sana tavsiyem budur.Toplum böyle şeylere hazır değil belki 100 sene sonra...

• Helal,yerli,milli bahane

Milyarlarca dolar rant şahane

• çikolata gofret meysu kırmızı et ityiclarımı Bulgaristandan karşılıyorum, mutluyum
  • quote:

quote:

Domuz yoksa helal.

Yasin kac senin ya? Bu ne sacma sapan fikirler.
    Domuz etiyle Avrupalilasacakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

İnsan laik olmaz zaten. Laiklik bir devlet yönetim biçimdir.

50 yıllık siyasi terminoloji bilginle mi kestin bu ahkâmı?

Pekala bir birey de "laik" veya "laisist" olabilir .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.