Şimdi Ara

Helal Olsun HAYKO CEPKİN (Demedim mi İlahisini Mükemmel Yorumlamış) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
9.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın sesi gerçekten çok güzel.Tarzım değildir ama gerçekten güzel sesi var.
  • güzel söylemiş bence
  • sesi iyi gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScramJet

quote:

Orijinalden alıntı: ExFactoR

Türkiye'nin neredeyse %98'i Müslüman.Kim diyebilir ki ben Müslüman'ım ve küfür etmedim... Buralara takmayın arkadaşlar, adamın içinden gelecek ilk önce..

Ayrıca videoyu izlemedim + Hayko Cepkin'i de fazla dinlemiyorum ve cesaretinden dolayı tebrik ediyorum..

Reklam yapmaması için hiç bir neden yok. İçinden gelerek söylemiş olduğunu (hele hele böyle bir tarza hitap eden + bu uğurda bir göz kapağını yamultan bir insan) pek sanmıyorum.

adamın doğuştan gözü öle konuşmayın bilmeden
    ayrıca çokta güzel sölemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Turk

quote:

Orijinalden alıntı: ScramJet

quote:

Orijinalden alıntı: ExFactoR

Türkiye'nin neredeyse %98'i Müslüman.Kim diyebilir ki ben Müslüman'ım ve küfür etmedim... Buralara takmayın arkadaşlar, adamın içinden gelecek ilk önce..

Ayrıca videoyu izlemedim + Hayko Cepkin'i de fazla dinlemiyorum ve cesaretinden dolayı tebrik ediyorum..

Reklam yapmaması için hiç bir neden yok. İçinden gelerek söylemiş olduğunu (hele hele böyle bir tarza hitap eden + bu uğurda bir göz kapağını yamultan bir insan) pek sanmıyorum.

adamın doğuştan gözü öle konuşmayın bilmeden
    ayrıca çokta güzel sölemiş

+1

Oha yav amma sallıyorsunuz, bilerek yapmış felan

Helal Olsun HAYKO CEPKİN (Demedim mi İlahisini Mükemmel Yorumlamış)

• Brutal yapmasını bekledim ama yapmadı.
  • helal sana hayko koçum benim "arkadaşlar parçanın orj mp3 halinde olanı varmı nerden bulacaz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 27 Ağustos 2009; 22:42:34 >
  • bu ülkenin insanı ne yazıkki sanatı ve sanatçıyı, rahatsız gözünden ve etnik kimliğinden ötürü dışlayabiliyor eşşek hoşaftan ne anlar diyip geçmeli

not: bu arada hayko abim piyasaki mankenden donme şarkıcılardan değildir müzik dolu hayatı vardır müziğe lusavoriç korosunda baslayıp şan eğitimi aldıktan sonra profesyonel hayata geçmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .S.c.a.p.e.g.o.a.t. -- 27 Ağustos 2009; 23:19:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scolerr®

bana da para versinler herşeyi okurum

dünyanın en onde giden metal gruplarından metallicanın bile tarzı dışında kaydı vardır sanatçıysan okursun parayla alakası yok bu insan zaten kazanacağını kazanmıştır 3 5 kuruş için düşecek göz kapağını düşürtecek kadar ucuz biri degildir kendisi insanımızın içinde var tanımadan bilmeden yargılamak ve inanın bu kadar yakinen tanıdığım iyi bi insan için boyle ucuz iftiralar atılması gerçekten içler acısı bi durum
  • çok hoş bi sesi var..sakallarda yakışmış..güzel bi tarz olmuş doğru yolu bulmuş hayko başarılarının devamını dilerim :)
  • Nemiç bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 1 Nisan 2020; 11:17:40 >
  • yahu muslum ezan okudu hayko ilahi soylemis cokmu? hemde guzel soylemis adam.muslumun bir ezan okuyusu vardi sormayin sanki meyhaneye dini butun musluman cagiriyo. tovbe yarabbi.
  • ilahi söyleyen adammı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scolerr®

bana da para versinler herşeyi okurum

nihahahahaah
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistikv

yahu muslum ezan okudu hayko ilahi soylemis cokmu? hemde guzel soylemis adam.muslumun bir ezan okuyusu vardi sormayin sanki meyhaneye dini butun musluman cagiriyo. tovbe yarabbi.

+1 sanki iki tek attıktan sonra gelmiş stüdyoya tövbe tövbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: özzer

quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

İnsanları tarzlarından yorumlamak çok yanlış birşey.. İçinde güzellik , Allah'a İnancı ve akıl dolu bir düşünce varsa dış görünümün ne önemi kalıyor ki ?

peki Allah inancı şart mı?
    Allah inancı olmayan iyi bir insan olmaz mı sana göre?

evet şarttır.çünkü yaradanını kabul etmeyen,hiçbir beyin iyi olamaz..nerden gelmiş o zaman o inançsız şahsiyet dünyaya, leyleklermi getirmiş yoksa onu..

modern olacağız derken, dininden olacak toplum,yazıklar olsun..tamam insanlar özgürdür,hürdür ama herşeyi özgürlüklere,getirmekte ne kadar doğrudur.

Dinin kuralları ortadadır.yeniden yazılamaz,işinize geldiği gibi cımbızlar alırsanız konuları böyle şeyler olur tabii..

• Bu" demedim mi " ilahisini daha önce duymamamıştım,

Haykonun kini dinledikten sonra birde normal versiyonlarını dinledim

Hayko süper söylemiş yaa, Diğer versiyonlarını pek beğenmedim çok bayıcı geliyor , Hayko bir başka söylemiş yaa

Birde yukarda yazmışsınız" adam küfür ediyo şarkılarında , nasıl ilahi okumuş"

Allah aşkına küfür etmeyen insan var mı?

Dedem hacı, namazında niyazında ama sinirlendiğinde de çok pis küfür edebiliyor
  • Ramazan önce kimin eli kimin cebinde, Ramazan olunca 180 deece dönüp inançlı Müslüman moduna girerler.....
  • Harika
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.