Şimdi Ara

Helal olsun be İşte Türk'ün gücü ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battelship filminden bir sahne diğeri de gerçek bir efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 5 Ağustos 2012; 22:01:56 >

• Filmde ki sahneyi görünce aklıma geldi paylaşmak istedim
  • Tamam kardeşim. İyi düşünmüşsün.
  • Film guzel mi? Bugun indirdim ama daha izlemedim iyi degilse bosyere izlemiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Film guzel mi? Bugun indirdim ama daha izlemedim iyi degilse bosyere izlemiyim?

10/5.5 diyebilirim.
  • film iyi bu arada. boş film ama eğlendirici
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CrAzY_

quote:

10/5.5 diyebilirim.

hadi ya neyse sagol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sahneyi izlerken yanımdaki arkadaşıma "Seyit onbaşı olaydı tek başına götürdü" demiştim..
  • Seyit Ali 275 kilogram ağırlığındaki top mermilerini sırtlayarak top kundağına yerleştirdi.

• quote:

Görsel olarak çok güzel konu bildiğin dünyayı kurtarma olayı ama bu sefer amerikalılar japonlara da kıyak geçmiş olayı tek başlarına üstlenmemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Seyit Ali 275 kilogram ağırlığındaki top mermilerini sırtlayarak top kundağına yerleştirdi.

simage denen bişey var be kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esposito Bandolero -- 5 Ağustos 2012; 22:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Görsel olarak çok güzel konu bildiğin dünyayı kurtarma olayı ama bu sefer amerikalılar japonlara da kıyak geçmiş olayı tek başlarına üstlenmemişler.

gorsel/ses olarak cok ovduler zaten ama firsat bulamadim merak ettim sen boyle yazinca

izlemekte fayda var , sagol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Vay be

Tamam kardeşim. İyi düşünmüşsün.

33 yaşındayım eğer benden büyüksen abi derim değilsen karşında ki insana nasıl hitap etmen gerketiğini öğren bu konu da sana ailen de yardımcı olabilir gerçi bu zamana kadar öğrenemediysen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Ciddi ciddi söylüyorum hadi ateistler bunuda açıklayın. İman gücü abi.

Bi yerde okumuştum, baya oldu. Yaşlı bir teyzenin adrenalin hormonu tam olarak salgılanırsa, bir arabayı kaldırabilirmiş.
  • quote:

quote:

33 yaşındayım eğer benden büyüksen abi derim değilsen karşında ki insana nasıl hitap etmen gerketiğini öğren bu konu da sana ailen de yardımcı olabilir gerçi bu zamana kadar öğrenemediysen

? Ne demişim bir saygısızlık mı var orada.Mesaj yazarken bu kişi 33 yaşında diye bir uyarı almıyorum hocam k.bakma.
  • quote:

yoklukta gider
  • quote:

quote:

quote:

? Ne demişim bir saygısızlık mı var orada.Mesaj yazarken bu kişi 33 yaşında diye bir uyarı almıyorum hocam k.bakma.

Bak hemen uslubu değiştirdin daha demin kardeşim diyordum şimdi hocam diyorsun çabuk öğreniyorsun

• Hala nelerle övünüyoruz :/ övünelim övünmesine de keşke daha yakın zamandan diğer ülkelere üstünlük sağlayacağımız başarılarımız da olsa...

• Ya beyler bu battleship filminin bluray hd versiyonu çıkmadımı ya? aradım ama bulamadım. Kaç aydır indirilecekler listemde bekliyor?
  • quote:

Battelship filminden bir sahne diğeri de gerçek bir efsane

Battelship
    Battelship
    Battelship
    Battelship
    Battelship
    Battelship
    Battelship
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.