Şimdi Ara

Heirmedinger build oynanış taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar heimer aldım bugün fakat ilk 2 oyunda çok kötü oynadım. Bana bu heroyla ilgili oynanış taktik verir misiniz build nasıl olmalı ve buna benzer şeylerle beni bilgilendirirseniz mutlu olurum

• yere yerleştirdiğin makinalar olmadan hiçsin hocam fazla yer değiştiren bir hero degilsin bunu bilmelisin turrentleri bir birine yakın kurma biraz mesafe olsun kolay ölen bir hero olduğun için tuzağa düşürmen lazım 2 turrent kur adamı ustune cek 2 turrent arası stun at ultiyi at fuzeni at ölür zaten :D

Bazen çalılarda base yapıyordum 2 turrentimi kuruyor dusmanın gelmesini bekliyorum tam calıya girecekken stun atıyorum ulti acıyorum adamın saftı kayıyot zaten slow da yiyor kacamıyorda rahat kill alıyorum o sayede ama hucum herosu diilsin

build olarak önerim ilk tear of goddes al yoksa 2 makina koyduğunda direk oom olursun
    tear of goddes - sorc bot - zhonya - abysall - rabadon - archangel - void staff çıkıyorum ben isteyen tear yerine catalyst alıp aa yerine roa çıkabilir

turretlerin yeri önemli karşı takımın jungler gankından bile kurtarır seni turretler dikkatli yerlere kullanmaya bak

Orijinalden alıntı: Bayeong

heimerin en önemli katkısı erken drakedir. jungleriniz hazırsa direk gidin drake yapın zaten makinalar sayesinde kesilmesi çok kolay olucak

build olarak önerim ilk tear of goddes al yoksa 2 makina koyduğunda direk oom olursun
    tear of goddes - sorc bot - zhonya - abysall - rabadon - archangel - void staff çıkıyorum ben isteyen tear yerine catalyst alıp aa yerine roa çıkabilir

turretlerin yeri önemli karşı takımın jungler gankından bile kurtarır seni turretler dikkatli yerlere kullanmaya bak

Pardon ama drake ve oom nedir kusura bakma hala kelimeleri tam öğrenemedim. Ayrıca tear of goddnes al yoksa 2 makina koydun mu oom olursun demişsin makinalar mana azalınca yok oluyor falan mı anlayamadım ve bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim.. Birde turretleri önemli yerlere koy demişsin bana harita üzerinde koymam gereken yerleri gösterir misin? Sein çok yoracağım ama gerçekten çok yardımcı olursun bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardToBeAGod -- 9 Nisan 2012; 12:49:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

yere yerleştirdiğin makinalar olmadan hiçsin hocam fazla yer değiştiren bir hero degilsin bunu bilmelisin turrentleri bir birine yakın kurma biraz mesafe olsun kolay ölen bir hero olduğun için tuzağa düşürmen lazım 2 turrent kur adamı ustune cek 2 turrent arası stun at ultiyi at fuzeni at ölür zaten :D

Bazen çalılarda base yapıyordum 2 turrentimi kuruyor dusmanın gelmesini bekliyorum tam calıya girecekken stun atıyorum ulti acıyorum adamın saftı kayıyot zaten slow da yiyor kacamıyorda rahat kill alıyorum o sayede ama hucum herosu diilsin

Sağolasın hocam ilgilendiğin için

Orijinalden alıntı: RanqedKıll

quote:

Orijinalden alıntı: Bayeong

heimerin en önemli katkısı erken drakedir. jungleriniz hazırsa direk gidin drake yapın zaten makinalar sayesinde kesilmesi çok kolay olucak

Pardon ama drake ve oom nedir kusura bakma hala kelimeleri tam öğrenemedim. Ayrıca tear of goddnes al yoksa 2 makina koydun mu oom olursun demişsin makinalar mana azalınca yok oluyor falan mı anlayamadım ve bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim.. Birde turretleri önemli yerlere koy demişsin bana harita üzerinde koymam gereken yerleri gösterir misin? Sein çok yoracağım ama gerçekten çok yardımcı olursun bana

Heirmedinger build oynanış taktik

Oom = out of mana yani mana nın bitmesidir.

• Resmini koyamıyorumda şuan midde iken minyonların güzergahının sagına ve soluna koy biraz mesafe olsun ve sag ve soldaki yerlere arada ss varken koy gang yememek için.
    x
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oldunuz şimdi heimer oynayasım geldi
    build olarak Soccerer Bot> Rod of ages > Rabadon> Void Staff > Zhonya kasabilirsin

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.