Bildirim
Heinz Acı Sos %50 indirim + Ücretsiz Kargo + 100/20 Anında Indirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çikolata da glikoz-fruktoz şurubu var Torku neyinize yetmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: f@ithline
Çikolata da glikoz-fruktoz şurubu var Torku neyinize yetmiyor
Son iki kelimeyle bana canım uzun insanımızı çok hatırlattınız. Bu arada ey Hollanda sen kimsin ya -
Bana sorarsanız torku şişirilmiş bir marka. Çikolataları (yeni çıkan dream serisini denemedim, o hariç diyelim) çok lezzetsiz. Ithal çikolatalardan alınan ağızda erirken bıraktığı kakao ve tereyağı lezzeti hicbir çikolatada yok bence (sagra hariç). Yerli çikolatalar bir farklı kıtır kıtır, ağızda erimiyor, lezzet bırakmıyor, bitter olanları bile aşırı tatlı. (Kendi fikrim bunlar, herkesin damak tadı farklıdır.)
Torkunun sütünü, yoğurdunu, peynirini, şekerini krakerini vs destek için alıyorum ancak bayramda tutulan ucuz eminönü çikolatası tadındaki çikolatası da yerlide olsa alınmaz ama ya. -
tereyağını 101 deb aldık tadı tuzu yok.peyniri hiç almıyım.
torkucu gülsuyuseverlere bir şey anlatmaya gerek yok bence. yetişemedik
Loacker Cream Kakao Çikolata 87 gr
Stok Durumu : Ürün Tükendi -
çikolatalar bitmiş peynirlerin de bi kısmı indirimli . yani pek bi esprisi yok -
Ben konuyu açtığımda tüm çikolatalar stoktaydı, bu foruma da hiçbirşey dayanmıyor
Iyiki konuyu açmadan önce çikolataları sipariş etmişim
quote:
Orijinalden alıntı: smichov
Ben konuyu açtığımda tüm çikolatalar stoktaydı, bu foruma da hiçbirşey dayanmıyor
siz açtıktan 3 dakika sonra sadece sütlü olanı vardı. sonra hepsi bitti. muhtemelen stok azdı -
Ben 5 adet Dark Noir olandan aldım, sonra da konuyu açtım demek 1 tane falan kalmış benden sonra o da satılmış hemen
Yeni ürünler ekledim bir gözden geçirin
quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899
Torkunun sütünü, yoğurdunu, peynirini, şekerini krakerini vs destek için alıyorum ancak bayramda tutulan ucuz eminönü çikolatası tadındaki çikolatası da yerlide olsa alınmaz ama ya.
akp sayesinde bir yerlere gelmis ve akpnin kadrosuyla yonetilen torku ile isim olmadi, olmaz da... -
Peynirleri tartışalım Torku'yu bırakalım...
İndirimli ürünlerden 1 adet sepete ilave edilebiliyor yeterli stok bulunmamaktadır uyarısı alıyorum.
Sepeti 100 liraya tamamlamak zorlaştı. -
Nick mesaj uyumu Constantine den de bu beklenirdi. -
Olabilir tercihindir de bana belirtme ihtiyacı neden hissettin onu anlamadım. -
Yeni Ürünler Eklendi Gözden Geçirin -
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası
Nick mesaj uyumu Constantine den de bu beklenirdi.
Sizin nick mesaj çok uyumsuz da sanki
Bu arada keşke yazmadan önce araştırsaydınız, Constantine bir süperkahramandır. Constantinapolis ile karıştırmış olmalısınız. Profil resmine bakmak da yeterdi de her şeyi ben bilirimci 'OsmanlıKafası' işte naparsınız -
Yaww hee heee
Benzer içerikler
- burger crush
- beşler nostalji sucuk
- deli2go ne demek
- yeşil kundura 1 alana 2 bedava
- bim kokoreç fiyat
- telegram indirim
- letgo kargo ücreti ne kadar
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X