Şimdi Ara

Heimerdinger'a karşı nasıl oynanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda beni en çok zorlayan şampiyonlardan birisi. Taretleri kurduktan sonra zhonyayı da bastığı zaman direk yatırıyor. Kastığı zaman cidden taretler deli vuruyor. Buna karşı nasıl oynanmalıdır?

• Ablık hasar vermelisin. Mesela Fizz ile tek komboda öldürürsün. Veya lanede taretlerini yok edebilen şampiyonlar alıp güçsüz bırakırsın.
  • Bende zorlanırım hep erken oyunda yaklaştırmaz hele gank atmak daha kötü taretler yarı canını alıyo zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mouse ve klavye ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Synra ile taretlerini kafasına atabilirsin
  • Zed ile ona küçük sürprizler yapabilirsin

• Syndra alıcaksın koyduğu taretleri kafasına kafasına vur hem canı azalcak hem taretleri yok olcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ksinlikle syndra mainim heimendingerdir ranked toplam 150 oyunum falan vardir. En kolay counterlayan syndra eger iyi bi yasuo oyuncusuysa yasuo

• Master Yi Q ları ile hepsini alabilir . Veya Malzahar da E si ile alabilir o taretleri .
  • cailt al karsisina taretlerin menziline girmeden aa ile cok rahat taretlerini kesebilirsin..
  • Geldim geldim...

Syndra, Lux, Ahri gibi menzili yüksek şampiyonlar ila erken safhadaki baskısını azaltabilirsin.

Cd leri uzun taretlerin oyun başında, oyun başlar başlamaz taret kurmaya başlayacaktır, minyonlar gelmeden uzaktan yeteneklerin ile taretlere hasar ver, kırabiliyorsan kır minyonlar gelene kadar mana açığı dolmuş olur zaten. Erken safhada koridoru itmesine izin verki taretleri ön saflara taşısın, arka taraftan gelen jung ile işiniz kolaylaşır

• Syndra ve urgot diyorum urgit e-q kombosu ile çk iş yapabilirsin taretlere ve heime

• Uzun menzilli şampiyonlar seçmelisin. Şampiyonun menzili tarretlerin menzilinden uzun olunca useless kalıyor heimer

• Annie almistim ve karsima heim gelmisti. Beni kule altina hapsetti yaklastirmadi hic. Bende uzaktan uzaktan farm aldim, farmlarimiz esit gidiyordu. Sonra saga sola roam atmaya basladim ve heimin taretlerine hic bulasmadan onun onune gectim ve oyunu kazandik

• Şuan ekko alır rahatça q ile dürt taretleri kes sonra gir u ile çık

• Kule altı kal minyonları kesmek için menzilli bir yetenek lazım sonrasında jungle geldiğinde gir kes. Kassadin'le Heim'e karşı gittiğim oldu ve kaybetmedim
  • Mid Cait alıp ona alt f4 çektir .
  • Ziggs olabilir herhalde
  • Lux alınır.Hiyahhaah hiy DEMACİAAAAAAA diye sesler çıkartılır.Bir bakmışsın ki Heim ortalıkta yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Lux alınır.Hiyahhaah hiy DEMACİAAAAAAA diye sesler çıkartılır.Bir bakmışsın ki Heim ortalıkta yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.