geçen yıl da buna benzer bir kamp vardı.güzel etkileşim olmuştu.ben de bu yıl düzen oturtmak için aynısını başlatayım dedim katılmak isteyenlerle her sabah bu konuda buluşalım. herkese bol şans edit:bu erken uyanma olayını birkaç gün deneyip bırakmıştım.yeniden başlayıp sınava kadar düzenimi bozmayacağım sizleri de beklerim ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EBE26E5C -- 15 Ocak 2023; 22:37:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
05.45 uyanış kampı | 23 yks

-
-
bu saatte uyuyup nasıl 6da kalkacaksınız hocam cin misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dr.umutio böyle bi adamdir iste...
kendisine laf atan yks bebesini saat 6da ayaga diker ki YKS çalışsın...
testinin basına gec evlat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen müdavimi -- 24 Aralık 2022; 7:15:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
günaydın herkese
bugunluk oyle oldu
gunaydin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çok uzun süredir 11 gibi yatıp 6.30 da kalkıyorum ama uyku saatimi geçe çekersem erken uyansam bile gün içinde öğleden sonra acaip bir ağırlık çöküyor uyku çok bastırıyor bunu yapacaksanız uyku saatinizi de erken çekin yoksa anlamı olmuyor
-
bir süre sonra vücut otomatik olarak uyku saatini erkene çekiyor.
mecbur geç yatsan da kendini biraz zorlamak lazım.
geç yatıp erken kalkanlar için önerim uyku saatiniz gece 11 civarlarına düşene kadar öğlen 1 saat kestirmeniz yönünde
-
uyanmayın bu saatlerde gereksiz uyku çok önemli
Geçen sene bende böyle yapardım ama konularınız birikmemişse ve konuyu bitirme hızınız çok yavaş değilse , okul yada dershane okuyup sınavla projeyle öğretmenle uğraşmıyorsanız kendinize eziyetten başka birşey değil ben 9 10 gibi derse başlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 24 Aralık 2022; 15:45:39 >
yanlış hatırlamıyorsam sizin seviyeleriniz güzel yerlerde.o yüzden sizi referans almamak lazım
benim gibiler için erkenden işe koyulmak şart
-
upps
-
#40sabaherkenkalk ,ne günlerdi be
-
Başlayacak mısınız tekrar sayın Teller?
evet saat geç oldu ama bugünlük mecbur dayanacağım.
5 saat sonra görüşürüz
günaydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bu saatte uyuyup nasıl 6da kalkacaksınız hocam cin misiniz
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X